Dodaj do ulubionych

.............????

09.10.12, 13:40
jesli podczas pieszczot, mezczyzna robi cos za mocno, mowisz au to boli..
i masz zero reakcji.
powtarzasz..
i dalej nic.

czy takie zapamietanie jest wynikiem tylko kompletnie przedmiotowego traktowania partnera?
wyrazania jakiejs ukrytej agresji? jakichs zali? takim zatopieniem sie w czynnosci, ze brak mu kontaktu z rzeczywistoscia?

ale przeciez kiedy powiedzialam miekko, zaczekaj, odpocznij /w zasadzie nie wiem dlaczego tak../, moj partner dopiero wtedy odsunal sie lekko. nie wiem dlaczego, cos mi kazalo go przytulic. i dopiero po co najmniej pol godzinie zniknal ten dziwny klimat napiecia, z powietrza.
Obserwuj wątek
    • zentis Re: .............???? 09.10.12, 13:48
      a. nie wymagam od niego niczego na akord.
      nie komentowalam klopotow jakie mial ze wzwodem.
      ani "odhaczania" listy -teoretycznie najbardziej wrazliwych i zwiazku z tym pozadanych miejsc do pieszczenia na kobiecym ciele-. teraz mi to sie zlozylo w calosc. smieszne i niesmieszne.

to byl nasz pierwszy kontakt seksualny. on jest dla mnie superwyjatkowym megamezczyzna.

i tym barzdiej jest dla mnie przykre ww zachowanie.
    • Gość: Double Purr Re: .............???? IP: *.eda.riksnet.nu 14.10.12, 19:31
      W pewnych sytuacjach mężczyzna rzeczywiście może się zatracić, tak że nie dotrze do niego pierwsze "au". Wtedy należy powtórzyć głośniej, ścisnąć ramię, potrząsnąć. Przy pierwszych kontaktach seksualnych małe kłopoty ze wzwodem są normalne - dopiero się poznajecie, boicie się reakcji drugiej osoby, przykrych komentarzy, wyśmiania.

Jednak jest coś niepokojącego w twoim wpisie.
      Świta mi w głowie pytanie - więc po prostu zadam: Czy zostałaś skrzywdzona przez mężczyznę w przeszłości? Czy podświadomie oczekujesz od mężczyzn bólu? Może wygląda to tak: Boisz się skrzywdzenia, jesteś spięta, on ściska cię za mocno, nie słyszy "au", ty boisz się że chce cię skrzywdzić, nie dba o twoje samopoczucie, on to wyczuwa, zastanawia się co zrobił źle - rodzi się napięcie.

Kiedy ktoś cię krzywdzi, czy masz poczucie, że nikt nie usłyszy twojego krzyku?

Porozmawiaj z nim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka