Dodaj do ulubionych

Sposoby masturbacji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.14, 15:13
Kto mi podpowie, jak walić konia inaczej niż ręką? Przyznam się, że ten sposób mi się już znudził. Mam 16 lat ale jeszcze nie współżyłem, odczuwam lęk. Interesują mnie ciekawe sposoby walenia konia. Podpowie ktoś?
Obserwuj wątek
    • Gość: Młody ciekawy 16 Re: Sposoby masturbacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.14, 13:09
      Panowie podpowiedzcie mi, jak mogę inaczej się masturbować niż ręką, chciałbym przeżyć lepszy orgazm. I trochę inaczej bawić się penem. Podpowie ktoś?
      • Gość: gość Re: Sposoby masturbacji IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.04.14, 09:20
        Może jednak spróbuj z jakąś panną?
        • chetny30 Re: Sposoby masturbacji 08.04.14, 11:33
          Kolego, młody prosił, abyś pomógł mu w sposobach walenia konia. Napisał, że boi się jeszcze współżyć. Młody są różne sposoby. Spróbuj nawilżonym palcem drażnić tylko samo wędzidełko, a efekt zobaczysz Zajebisty. Sperma będzie tryskać. Powodzenia. Chętnie sam powrócę do tych czynności :)
    • Gość: gosciu Re: Sposoby masturbacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.14, 13:01
      advancedmasturbation.com/ Polecam Ci tę stronkę. Znajdziesz sporo technik ;D Niektóre sam próbowałem i nawet było przyjemnie. Zawsze to jakieś urozmaicenie. Też polecam sposób z masowaniem wędzidełka. Orgazm jest intensywniejszy na pewno. A tak na marginesie to poszukaj sobie jakiejś dziewczyny. Co prawda młody jeszcze jesteś ale tylko kobieta da Ci to czego potrzebujesz. Tylko nie rób tego z byle kim na dyskotece po pijanemu. Znajdź sobie dziewczynę której będziesz mógł zaufać, a na wszystko przyjdzie czas ;D
    • june-of-44 Re: Sposoby masturbacji 22.08.14, 09:58
      Pogadaj z tatą, z księdzem na lekcji religii. Coś zaradzą na pewno.
    • sniecik Re: Sposoby masturbacji 03.04.16, 18:30
      Jak chcesz to zrobić inaczej (mimo wszystko trzeba użyć rąk) to polecam taką: Szuczną Pochwę zwalisz sobie za wszystkie czasy, świetne orgazmy z tym cudeńkiem...
    • aleksero Re: Sposoby masturbacji 11.09.16, 14:49
      Spróbuj masturbatorów Fleshlight Girls.

Podaje link Masturbatory Fleshlight
    • Gość: Nieznany Re: Sposoby masturbacji IP: 195.136.137.* 21.05.20, 20:52
      Polecam włożyć w majtki koc czy miękki ręcznik albo dużo papieru toaletowego tak aby wypchać całe majtki i myśleć o ruchaniu i w międzyczasie ruchać koc.
      Pomaga
    • Gość: Nie wiem co wymysl Re: Sposoby masturbacji IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.07.20, 21:40
      heja ostatnio to robiilem i wystarzy ze sdejmiez gacie sprawiszz by ci stanoł i porostu wezmiesz w garść koutdre i bendziesz sie nia obmacywać po calym penisie. Sperma aż tryska. i barzo przyjemne
    • mav.2000 Re: Sposoby masturbacji 06.12.23, 09:41
      a ja polecam założyć na gołe ciało cienkie nylony, fajnie stymulują qasa, osobiście lubię onanizować się właśnie przez nylony.
    • juliakotek Re: Sposoby masturbacji 18.12.23, 16:59
      Moj chłopak nie kryje sie z masturbacjaczasami robi to nawet w pracy jego ulubiony sposub to naypac zelki jakies obojetnie jakie(opcjonalne) zawinac rekawiczke foliowa w recznik nalozyc na penisa i zaczac ruszac polecam z lubrykantem lub sliną❤️❤️❤️
    • fantazy1234 Re: Sposoby masturbacji 20.12.23, 23:18
      grzegorzmarczak59@gmail.com zapraszam na mojego maila mam trochę doświadczenia w tej sprawie, posiadam również gadżety erotyczne do penisa mogę wszystko pokazać
    • Gość: Adrian Potapo Re: Sposoby masturbacji IP: *.tel.tkb.net.pl 13.07.24, 08:23
      Jeśli masz dziewczynę to ona może buzią
    • Gość: Mariuszadamkowski3 Re: Sposoby masturbacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.25, 08:53
      Kobieca ręką jest najlepsza do walenia konia
    • swirus4143 Re: Sposoby masturbacji 04.03.25, 01:28
      Bardzo lubię walić konia i robię to często czy coś złego robię?
    • swirus4143 Re: Sposoby masturbacji 04.03.25, 01:34
      Chyba inaczej jak ręką się nieda , ale to świetne uczucie ja robię to często
    • Gość: Zwale Re: Sposoby masturbacji IP: 217.28.134.* 22.03.25, 00:21
      Część też wale jest przyjemność zawse chciałem z kimś
    • Gość: Marcin Re: Sposoby masturbacji IP: *.gdansk.vectranet.pl 19.05.25, 11:52
      Zadzwoń do mnie 791774074

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka