mr.noname 07.04.02, 00:06 www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=OLSZTYN&wid=1526946&aid=1526946&layout=2 probuje pozbyc sie homofobicznych nastawien na moim forum czyli Olsztyn... help! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ss.komando Re: Geje z forum - pomozcie! 07.04.02, 00:23 a dasz dupy, pierdolony pedale?? Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuty_wibrator Re: Geje z forum - pomozcie! 07.04.02, 19:57 ss.komando napisał(a): > a dasz dupy, pierdolony pedale?? ss.komando glupi glonie bezmozgowy masz pewne, ze jak cie na ulicy spotkam, to tak w twoja dupe sie wkrece, ze moja wibrujaca koncowka strczec ci bedzie z kutasa i zawsze sie wlacze wtedy, kiedy obok ciebie jakis facet bedzie przechodzil, tak aby natychmiast byl widoczny duzy wzwod... Bedzie z ciebie pedzio pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
ss.komando Re: Geje z forum - pomozcie! 07.04.02, 23:58 zepsuty_wibrator napisał(a): > ss.komando napisał(a): > > > a dasz dupy, pierdolony pedale?? > > ss.komando glupi glonie bezmozgowy masz pewne, ze jak cie na ulicy spotkam, to > tak w twoja dupe sie wkrece, ze moja wibrujaca koncowka strczec ci bedzie z > kutasa i zawsze sie wlacze wtedy, kiedy obok ciebie jakis facet bedzie > przechodzil, tak aby natychmiast byl widoczny duzy wzwod... > Bedzie z ciebie pedzio pierwsza klasa. wiesz pedalska cioto, zeby za marzenia karali to bys dozywocie dostal. sram na takich pedalkow jak ty. a jak ci to odpowiada - to lykaj. smacznego. pamietaj, co cie mamausia (plci meskiej) uczyla - umyj zabki przed spaniem. jak tego nie zrobisz bedziesz cwelu mial gowniany zapach ze swej pedalskiej mordy Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Geje z forum - pomozcie! 08.04.02, 11:41 ss.komando napisał(a): > zepsuty_wibrator napisał(a): > > > ss.komando napisał(a): > > > > > a dasz dupy, pierdolony pedale?? > > > > ss.komando glupi glonie bezmozgowy masz pewne, ze jak cie na ulicy spotkam > , to > > tak w twoja dupe sie wkrece, ze moja wibrujaca koncowka strczec ci bedzie > z > > kutasa i zawsze sie wlacze wtedy, kiedy obok ciebie jakis facet bedzie > > przechodzil, tak aby natychmiast byl widoczny duzy wzwod... > > Bedzie z ciebie pedzio pierwsza klasa. > > wiesz pedalska cioto, zeby za marzenia karali to bys dozywocie dostal. sram na > takich pedalkow jak ty. a jak ci to odpowiada - to lykaj. smacznego. pamietaj, > co > cie mamausia (plci meskiej) uczyla - umyj zabki przed spaniem. jak tego nie > zrobisz bedziesz cwelu mial gowniany zapach ze swej pedalskiej mordy *************** Ale wiąchy.... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuty_wibrator komoda po ss albo inna ciota... 08.04.02, 20:29 ss.komando napisał(a): > wiesz pedalska cioto, zeby za marzenia karali to bys dozywocie dostal. sram na > takich pedalkow jak ty. a jak ci to odpowiada - to lykaj. smacznego. pamietaj, > co > cie mamausia (plci meskiej) uczyla - umyj zabki przed spaniem. jak tego nie > zrobisz bedziesz cwelu mial gowniany zapach ze swej pedalskiej mordy Glupi z ciebie baran ss.komodo. To, ze masz zakrzywionego w lewo fiutka to nic. To, ze z prawego ucha leci ci zolte, to tez nic. To, ze masz zgnite dwa zeby to twoja sprawa. Martwic sie musisz jedynie tymi krostami na czole. A wiesz dlaczego je masz? Otoz dogorywajacy z glodu od paru lat mozgojad z twej czachy, jako zwierze oslabione dostal grzybicy na nogach. Ta zaraza przez kosc przenosi sie na skore czola i stad te zoltawe wypryski. Wygladasz jak zbutwialy pomidor. Na szczescie na to sie szybko umiera... Odpowiedz Link Zgłoś
bbona Re: Geje z forum - pomozcie! 08.04.02, 00:27 mr.noname napisał(a): > <a href="https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?"target="_blank">www.gazeta.pl/alfa > /home.jsp?</a> > dzial=0511&forum=OLSZTYN&wid=1526946&aid=1526946&layout=2 > probuje pozbyc sie homofobicznych nastawien na moim forum czyli Olsztyn... > help! ---Linku jeszcze nie sprawdzałam, ale przypuszczam, że jest to, co na regionalnych z okolic sąsiednich. I nie tylko - ale w tamtym rejonie mocno widać agresywne nastawienie do gejów. Swego czasu nawet wdałam się kilka razy w taką dyskusję, w obronie równouprawnienia. I tak mnie obsobaczono, że to tutaj, to szczyt kurtuazji:) Noname, nie przejmuj się za mocno! Zawsze tak było, że myśl logiczna tępiona była przez zabobon: żeby myśleć logicznie i argumentować na podstawie faktów, trzeba się sporo nauczyć ( a przynajmniej poznać fakty); zabobon oferuje parę prostych "wytrychów" objaśniających rzeczywistość w sposób porządany przez właściciela/właściwieli wytrychów. Ponieważ metoda bardzo skuteczna jako narzędzie socjologiczne wobec większości, ciągle ma dużą popularność. Ale przecież coś się powoli zmienia na lepsze, Bogu dzięki. Zatem - cierpliwości! Ekologia też jeszcze niedawno odżegnywana była od czci i wiary:) Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś