Dodaj do ulubionych

Męski problem ze wstawaniem

26.10.20, 11:33
Cześć dziewczyny! Mam trochę nietypowe zapytanie... Ostatnio mamy trochę problem tam na dole, a raczej mój chłopak. Widzę, że mocno go to stresuje, a ja kompletnie nie mam pojęcia gdzie go zabrać. Szukamy lekarza (urologa) we Wrocławiu, który w ludzki sposób podejdzie do naszego "opadłego" problemu. Dużo ze sobą rozmawiamy i wydaje mi się, że po prostu potrzebuje odpowiedniej tabletki. Nie przydarzyło mu się nic takiego ostatnio co faktycznie mogłoby go zestresować, więc może chodzi o porę roku czy coś. Któraś z Was miała podobnie?
Obserwuj wątek
    • tobititto Re: Męski problem ze wstawaniem 29.10.20, 11:24
      Polecam Ci przejść się do Przemysława Otlewskiego. Przyjmuje w Sports Medic na Dokerskiej (okolice stadionu), ale też w kilku innych miejscach. Lekarz z dużym doświadczeniem, powinien Wam pomóc. Trzymam kciuki.
    • Gość: minda Re: Męski problem ze wstawaniem IP: *.sprintdatacenter.net 11.11.20, 09:09
      U mojego TŻ pierwsze problemy zaczęły się kilka lat temu. Było to sporadyczne i tłumaczył sie zmęczeniem, stresem w pracy itd. Było coraz gorzej. Zastanawiam się co może być tego przyczyną? Ja go nie podniecam, czy to sprawa wieku i fizjologii? Wiek to 44 lata? Erekcja jest słaba lub wcale jej nie ma. Przyznam, że jestem temperamentną osoba i lubię seks i trochę mi go brakuje.
    • Gość: Mina Re: Męski problem ze wstawaniem IP: *.213-189-56-192.net.eco.atman.pl 12.11.20, 10:14
      Ale Twój facet też chyba świadomie do tego podszedł? Zmienił styl życia itd?
      A te środki goman czy man tabs o których piszesz. Możesz coś więcej napisać? Dostępne są w aptekce?
      • Gość: betma Re: Męski problem ze wstawaniem IP: *.213-189-56-192.net.eco.atman.pl 12.11.20, 11:23
        A gdzie tam świadomie... panikował jak praktycznie każdy facet w jego sytuacji. Dla nich jest to trudna sytuacja bo dla faceta życie intymne jest bardzo ważne. Praktycznie zmusiłam go do wizyty u seksuologa i ten zlecił nam właśnie te ziołowe zamienniki viagry. Zamawialiśmy przez internet ( nie wiem czy są w aptekach ale możesz poszukać).
    • zesar2020 Re: Męski problem ze wstawaniem 14.11.20, 13:28
      Cześć dziewczyny! Mam trochę nietypowe zapytanie... Ostatnio mamy trochę problem tam na dole, a raczej mój chłopak. Widzę, że mocno go to stresuje, a ja kompletnie nie mam pojęcia gdzie go zabrać. Szukamy lekarza (urologa) we Wrocławiu, który w ludzki sposób podejdzie do naszego "opadłego" problemu. Dużo ze sobą rozmawiamy i wydaje mi się, że po prostu potrzebuje odpowiedniej tabletki. Nie przydarzyło mu się nic takiego ostatnio co faktycznie mogłoby go zestresować, więc może chodzi o porę roku czy coś. Któraś z Was miała podobnie?
    • obrotowy mam taki problem ze wstawaniem 22.01.21, 15:24
      gdy klade sie spac, to rano budze sie taki zmeczony, ze ogole nie mam sily wstac.

i czym dluzej spie, tym to zmeczenie jest wieksze

/Ablamov/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka