olo81
24.11.21, 15:25
Witam
Wystawiam ten post tylko w celu uzyskania szczerych komentarzy i o takie właśnie proszę...
Sytuacja wygląd tak...
Kilka lat temu poznałem pewną dziewczynę ,która miała i z własnej głupoty ma nadal trudną sytuację...
Kobieta o której mowa ma dom, pracę, życie, spędzany czas ze swoimi "byłym" przy którym ciągle jest do nocy.
Jesteśmy od jakiegoś czasu w związku mi się nie podoba że moja kobieta spędza czas ze swoim"byłym" dlaczego..?
Ponieważ od początku mnie z nim zdradzała i okłamywała mówiąc że ich już nic nie łączy oprócz majątku,a okazało się że łączyło ich nadał łóżko. Prosiłem by zerwała z nim kontakt
Lecz Nigdy nie przestała do niego jeździć nawet jak o to prosiłem, Nie zrobiła nic żeby się z nim rozstać Ale kazała mi robić wszystko żebyśmy mogli być razem w mieście w którym mieszka . Sprzedałem wszystko co miałem mieszkanie, samochód.. by tylko być z nią i żeby przestała utrzymywać kontakt ze swoim"były" ale ona nie zamierzała zrobić cokolwiek o co prosiłem i ograniczyła mi kontakt ,utrudnia spotkania, przestała nawet chodzić zemną do łóżka ale nie spędza czasu sama odizolując się odemnie tylko spędza go z nim dzień w dzień. Nawet wiedząc że do niej jadę wolała być przy swoim "byłym"
Mnie blokuje, ogranicza kontakt, a sama zakłada kąta, portale na których obserwuje swojego"byłego"i utrzymuje z nim stale kontakt. Niczego nie zmieniła dalej ma z nim dom, życie, pracę i ciągle do niego jezdzi ,bo ma z nim dom tłumacząc się tym...
Mi oczywiście się to nie "podoba" delikatnie mówiąc, bo właśnie to co robi owa "moja kobieta" zniszczyło mnie całkowicie...
Schudłem z 10kg.
Mam setki nocy za sobą nie przespanych i bardzo cierpię mówiąc jej o wszystkim i nawet stawiając ultimatum że albo zrywa ona całkowicie kontakt z tym facetem albo z nim koniec to twierdzi że chcę być zemną Ale nadal nie zrobiła nie o co prosiłem... Ograniczyła zemną kontakt praktycznie do zera bo jestem" chujowy , wulgarny i jej nie szanuje ,o nim mówi zawsze w samych superlatywach a ja robię wszystko"chujowo " teraz praktycznie nie mamy kontaktu (czasem się odzywa) bo wolała nie zrywać z nim kontaktu ,a zemną widoczne. Widać, że" jej były"jest dla niej waznejszy .
Na dzień dzisiejszy sytuacji wygląd tak że nie mam gdzie mieszkać , jestem kątem u rodziców , nie mam pracy ,bo jestem wykończony tym co ona robi ,a ona dlalej jest przy nim i nie zmieniła nic a tym bardziej nie zrobiła nić o co prosiłem,ale dalej (chcę być zemną) i to ja ma robić... Normalne żyć, iść do pracy ...
Tylko to nie jest normalne co ona robi !
I to niby ja jestem popierdolony i chory...
Dla mnie to ona zniszczyła nasz związek tym że ciągle jest z innym a mnie ma w dupie bo jesteś wulgarny w jej kierunku...
Szczerze ?! Czytając ten post to kto jest popierdolony ?! Ja na pewno bo dalej z nią chcę być tylko że już nie w jej trójkącie a bez niego. Więc jeśli nie zerwie z nim kontakt to zostanie że swoim facetem przy którym ciągle jest.
Nie . odpowiada na komentarze , chcę tylko zobaczyć z komentarzy kto jest chory bo mi się wydalej że ona. Pozdrawiam