Dodaj do ulubionych

rozmiar...

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 00:37
wiem ze ten temat byl juz wielokrotnie "walkowany" na lamch tego forum, ale jednak zadam to pytanie...
otoz mam 17 wiosen za soba a moj czlonek ma zalosne wymiary 11-12 cm w zwodzie i tyle samo obwodu... czy mam isc z tym do lekarza , do jakiego, skad wziac skierowanie , jakie sa metody leczenia...i czy w ogole jest potrzeba leczenia(pewnie tak)? Poza samym czlonkiem rozwijam sie prawidlowo (mutacja, owlosienie etc)
Obserwuj wątek
    • Gość: apple Re: rozmiar... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:10
      Przeciętna długość członka w czasie erekcji to 15 cm. Nie masz się więc czym
      martwić - rozmiar Twojego penisa nie odbiega znacząco od normy. Poza tym - jak
      już wielokrotnie na tej stronie pisano - romiary prącia nie mają jakiegokolwiek
      wpływu na jakość współżycia seksualnego...
      • Gość: barel Re: rozmiar... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 12:10

No walsnie Panie doktorze ja mam podobny problem... lecz u mnie zaistniala
        dziwna sytulacja ze moje sutki ktore w okresie dojrzewania powiekszaja sie i
        pozniej maleja , nie zmalaly , sa dalej nabrzmiale i opeczniale... Mam 15 lat ,
        mutacja prawie prawidlowa , owlosienie tez , moze cos z hormonami nie
        wporzadku ?? albo gdyby tak bylo to bym nie byl tak owlosiony. Moj penis ma tez
        male rozmiary , to mi nie przeszkadza , lecz glupio to wyglada...

Prosze o rade , z Gory serdecznie dziekuje...
        • Gość: pampersi Re: rozmiar... IP: 195.117.164.* 03.09.01, 12:30
          Chłopaki, dlugosc nie jest wazna. A poza tym wasza jest prawie ok. Macie
          jeszcze czas na to aby wam urosły więc się nie martwcie. Ja mam np. 16 cm i
          moja nażeczona mówi że jest za duży bo ona odczuwa przyjemność tylko z
          penetracji 3-4 pierwszych cm a dalej nic. Tak więc głowa do góry.
          • Gość: zorro Re: rozmiar... IP: 213.77.81.* 03.10.01, 21:07
            To ciekawe , moja partnerka ma orgazm jedynie gdy ma "go" w sobie bardzo głęboko
            ja wtedy czuję już opór .Mój mały ma 18 cm.
      • Gość: ati Re: rozmiar... IP: *.lubartow.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 13:15
        no chyba ze trafisz na głębokie cipsko wtedy na pewno nie starczy 18cm;-)
    • andrzej.depko Re: rozmiar... 04.09.01, 16:18
      Twój rozwój i wymiary są jak najbardziej prawidłowe i typowe dla wieku. Nie
      masz potrzeby zasięgania gdziekolwiek porady lekarskiej i leczenia.
      • Gość: alex rozmiar... nastepne pytanie IP: *.dostep.pl 04.10.01, 01:21
        > Twój rozwój i wymiary są jak najbardziej prawidłowe i typowe dla wieku. Nie
        > masz potrzeby zasięgania gdziekolwiek porady lekarskiej i leczenia.

co do rozmiaru mam pytanie
        okres dojrzewania mam juz za soba (27 lat) natomiast wielkos moje czlonka mnie
        niepokoi a moze bardziej krepuje ... dlaczego ..??
        W stanie "spoczynku" bez napiecia erotyczniego dlugosc wynosi zaledwie 5-7 cm.
        W czasie podniecenia wielkosc penisa zwieksza sie do 13 cm (i z tym nie mam
        kompleksu).
        Moje pytanie brzmi czy sa jakies metody (np jakies pompki itp) aby czlonek nie
        malał az do takich rozmiarow bo jest to czasami krepujace (np basen, plaza itp)
        prosze o wyczerpujaca odpowiedz... z gory dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka