Dodaj do ulubionych

Włosy łonowe

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 13:16
Mam prawie 18 lat ale moje włosy łonowe są bardzo skromne. Czy to normalne?
Widzę u młodszych nawet trzy lata kolegów że ich owłosienie jest dorodniejsze.
Czy ma to wpływ na potencję?
Obserwuj wątek
    • Gość: **** Re: Włosy łonowe IP: *.z.opola.pl 11.09.01, 16:07
      To sobie zrób przeszczep
      • Gość: e Re: Włosy łonowe IP: *.ploc.gazeta.pl 12.09.01, 17:10
        spod pachy?
        • Gość: orzeszek Re: Włosy łonowe IP: *.gazeta.pl 12.09.01, 17:17
          no bardziej glupkowatych komentarzy nie czytalam. Gratuluje!
          • Gość: ^^^***^^ Re: Włosy łonowe IP: *.onedumb.com 17.09.01, 16:15
            Załóż sobie lepiej peruke
            • Gość: Cezary Re: Włosy łonowe IP: 213.25.197.* 17.09.01, 23:28
              Na dzisiejszym odcinku 13 posterunku Cezary Cezary załozył sobie perukę na
              klatę ze skóry dzika, kóra wisiała w gabinecie komendanta. Nucąc V symfonię
              Beethovena (ta ta ta tam!) i gryząc Kasię w ucho, doproawdzał ją do orgazmu.
              Taki miała kobitka wymagania
    • sloggi Re: Włosy łonowe - szczerze. 17.09.01, 17:23
      Masz dopiero 18 lat, prawdopodobnie jeszcze zdążysz mieć bujne włosy łonowe.
      Jeśli nie - nie zawracaj sobie tym głowy. Wielu dorosłych mężczyzn goli te
      włosy, aby łatwiej dbać o higienę osobistą. A jeśli chodzi o potencję, to chyba
      każdy poranek utwierdza Cię w przekonaniu, że wszystko z Tobą jest w porządku.
      Uśmiechnij się młody przyjacielu, to nie jest powód do zmartwień - zapewniam
      Cię.
    • andrzej.depko Re: Włosy łonowe 18.09.01, 10:37
      Posłuchaj rady sloggi i przestań się martwić. Owłosienie łonowe wcale nie musi
      przypominać wrzosowiska. Prównywanie sie z kolegami nic nie wnosi. każdy ma
      swoją indywidualną budowę anatomiczną uwarunowaną genetycznie. Jeżeli posiadasz
      wszystkie cechy dojrzałości biologicznej to przestań się martwić, gdyż jest z
      Tobą wszystko w porządku.
    • Gość: vamp Re: Włosy łonowe IP: *.chello.pl 22.09.01, 16:37
      Gość portalu: rew napisał(a):

> Mam prawie 18 lat ale moje włosy łonowe są bardzo skromne. Czy to normalne?
      > Widzę u młodszych nawet trzy lata kolegów że ich owłosienie jest dorodniejsze.
      > Czy ma to wpływ na potencję?

Rew, darling, gdzie ty widzisz problem????!!! Nienawidze wlosow lonowych!!!!
      Precz z owslosionymi jadrami!!!! Z twoich narzekan wnioskuje, ze jestes hetero,
      czy wiesz, jakie to jest obrzydliwe, gdy podczas ssania penisa i wszelkich
      pieszczot jezyczkiem, trzeba wyciagac wlosy z buzi ?!!!!! Powinienes sie raczej
      cieszyc, ze masz mniej do golenia, niz inni :))
      Pozdrowienia, dla wszystkich regulujacych stan owlosienia :)
      • Gość: lpm Re: Włosy łonowe IP: 213.17.160.* 24.09.01, 17:27
        Swieta racja! Moja obecna dziewczyna nie lubi tam wlosow wiec musze je strzyc
        :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka