Dodaj do ulubionych

sex przed praca

IP: *.246.71.36.Dial1.NewYork1.Level3.net 06.09.01, 16:01
nie wiem czy to normalne ale zawsze przed pojsciem do pracy musze odbyc
stosunek z zona zapytacie zapewne co ona na to otoz jest tym zmeczona , ale ja
musze i to zawsze ojednej porze moze jestem nienormalny
Obserwuj wątek
    • Gość: zbyszka co??? IP: 192.168.12.* / *.scientific.de 06.09.01, 16:11
      co dzen? rob to sam. nie pomyslales, ze twojej zonie zapewne wychodza te
      stosunki uszami, przeciez to jest dla niej zapewne rutyna i na pewno jest tym
      znudzona.

pozdrawiam

zbyszka
    • Gość: zenek Re: sex przed praca IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 09:10
      jak robisz to szybko i byle jak to bardzo współczuje twojej żonie
      pozdrawiam
    • andrzej.depko Re: sex przed praca 18.09.01, 11:39
      Około godziny szóstej rano następuje fizjologiczny wzrost poziomu testosteronu
      we krwi. Twoja zwiększona potrzeba kontaktu seksualnego może byc podyktowana
      tym prostym zjawiskiem fizjologicznym.
    • Gość: Ela Re: sex przed praca IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 13:32
      A ja też bardzo to lubie, ale nie codziennie (najbardziej podoba mi się, kiedy
      jestem budzona pieszczotami ok. godz. 4- 5 rano)... Ale oczywiście - raz na
      jakiś długi czas. Może zimny prysznic by Ci pomógł? Albo porządny sex późnym
      wieczorem?
      • Gość: DARA Re: sex przed praca IP: 195.116.92.* 18.09.01, 16:11
        My tez czesto kochamy sie wczesnym rankiem, czasem jeszcze udaje nam sie zasnac na chwilke, a
        czasem trzeba juz wstawac. Ja sie wtedy czuje przez caly dzien lepiej, nie jestem zmeczona, chce mi
        sie zyc i jestem bardziej wydajnym pracownikiem. Dlaczego myslisz, ze to cos nienormalnego ? Ja to
        bardzo lubie, moj maz tez
        • Gość: paz Re: sex przed praca IP: *.statsbiblioteket.dk 19.09.01, 12:50
          Wszystko sie zgadza, wedlug taoizmu ktorego doswiadczenia z sexem maja juz ponad 4000 lat
          wlasnie rano najlepiej gouprawiac... tylko jest jedno pytanie czy nie wystarczy wtedy troche stymulacji?
          to jest bardzo korzystne dlacalego organizmu.. bo niekoniecznie musi zawsze do orgazmu
          dochodzic... zniszczy sie wtedy swoje sily...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka