ziemek997 01.07.02, 08:29 mam problem ze zdejmowaniem sqrki z penisa, gdy to robie boli, tam jest taka żyłka która jest przyczepiona do penisa, nie wiem co mma robic, czy mamm sie obrzezac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziemek997 Re: sqrka 03.07.02, 11:57 może mi by ktos pomogl w tych sprawach natury technicznej!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olivvka Re: sqrka 03.07.02, 14:20 ziemek997 napisał(a): > może mi by ktos pomogl w tych sprawach natury technicznej!!!!!!! Ziemek, Nikt chyba nie wie co doradzic, bo to chyba pierwszy tego typu przypadek. Ze tez Ciebie musialo to spotkac. Wspolczuje z serca calego. Nie wiem co bym zrobila na Twoim miejscu. Chyba bym sie rozplakala. pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
donf To przejdzie jak bedziesz mial dziewczyne i.. 03.07.02, 14:23 odpowiednio z tego korzystal. Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 moze masz stulejke? 03.07.02, 19:19 jezeli tak, to pomoze ci tylko lekarz- chirurg,a tak poza tym, to o usuniecie tego powinni zadbac twoi rodzice gdy byles malutkim chlopcem... Odpowiedz Link Zgłoś