Dodaj do ulubionych

Mam 18 lat i NIC!

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 18:54
Skączyłam juz 18 lat, a wogóle nie mam piersi (wyglądam jak 10-latka). Jestem
wysoka (mam 170 cm wzrostu) oraz mam juz okres (od roku). Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Carlos Re: Mam 18 lat i NIC! IP: *.xtreme.net.pl 12.09.01, 21:02
      Twoje pirsi mi nie przeszkadzaja,NIWAŻNE ZE POTWOR WAZNE ŻE MA OTWOR !!!
    • Gość: Joshua Re: Mam 18 lat i NIC! IP: *.xtreme.net.pl 12.09.01, 21:32
      To nic! Wielu facetow lubi deski takie jak ty. Na przyklad ja. (Chociaz lubie
      tez chlopcow, najlepiej napakowanych sterydziarzy).
    • Gość: Nina Re: Mam 18 lat i NIC! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 15:02
      Odpowiedz Carlosa i Joshua''y - to się nazywa "pomoc"! Osobiście myślę że to
      problem z hormonami. Poczekaj na odpowiedź eksperta.
      • Gość: Joshua Re: Mam 18 lat i NIC! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 19:20
        Gość portalu: Nina napisał(a):

> Odpowiedz Carlosa i Joshua''''y - to się nazywa "pomoc"! Osobiście myślę że to
        > problem z hormonami. Poczekaj na odpowiedź eksperta.

Tu chodzi o samoakceptacje. Jak Meggy dowie sie ze niektozy lubia male cycki to bedzie sie sama akceptowac i jej problem zniknie.
        • Gość: kloss Re: Mam 18 lat i NIC! IP: *.bratniak.krakow.pl 17.09.01, 01:49
          Tak... ty Joshua doszedłeś do perfekcji w samoakceptacji. Akceptujesz swój
          skrajny kretynizm i dobrze ci chyba z tym. Idioto.
    • Gość: dr. Cyc Re: Mam 18 lat i NIC! IP: 213.25.197.* 17.09.01, 23:24
      Trzeba masować, aby pobudzić wzrost cycuszków. najlepiej niech robi to
      "zaprzyjaźniony" kolega. Mozna też poprosić pana od WF albo od prac ręcznych w
      szkole. Na pewno nie odmówią.
    • andrzej.depko Re: Mam 18 lat i NIC! 18.09.01, 08:34
      Wielkość biustu jest ściśle związana z fazą pokwitania. Rozwój piersi jest
      uwarunkowany w tym okresie, jeśli nie wyłącznie, to w dużej mierze, działaniem
      hormonów przysadki mózgowej oraz hormonów wydzielanych przez jajniki. Obecnie
      masz 18 lat i muszę Cię zmartwić, okres wzrostu Twoich piersi właśnie ma się na
      ukończeniu. Rozwój zostaje zatrzymany wraz z zakończeniem okresu dojrzewania,
      czyli około 17 – 18 r.ż.. Po jego całkowitym zakończeniu trudno liczyć na
      zmianę wielkości i kształtu piersi. Obecnie jest jeszcze tylko jedna szansa –
      potężnym bodźcem rozwoju piersi jest ciążą, a potem karmienie. W tym okresie
      piersi powiększaja się i zwykle już takie pozostają. Jednak zdarza się, że i to
      nie pomaga. Wtedy pozostaje jedynie korekcyjna operacja plastyczna. Leczenie
      hormonalne stosuje się wyłącznie u pacjentek, u których stwierdza się
      opóźnienie dojrzewania płciowego oraz u pacjentej z hipogonadyzmem. W takich
      sytuacjach pole do popisu ma endokrynolog.
    • Gość: _ Re: Mam 18 lat i NIC! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 18:15
      __
    • Gość: T Re: Mam 18 lat i NIC! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 09:06
      Jak to ładnie udowodnili odpowiadając na Twój list - faceci są nieuleczalnymi
      cynikami i ich poziom inteligencji emocjonalnej jest znacznie niższy niż kobiet.

Ale prawda jest taka, że faktycznie są mężczyźni, którzy lubią małe biusty i
      tacy którzy lubią ogromne. Twoja przewaga polega na tym, że z małym jest po
      prostu wygodniej. A, jak twierdzą moi koledzy, nieważny jest rozmiar, ale
      kształt biustu. Nie może obwisać czy wypływać ze stanika - a to Ci przecież nie
      grozi. Powinien być jędrny i kształtny - polecam codzienne masaże okrężne gąbką
      i naprzemienne prysznice - ciepły i zimny - bius pozostaje jędrny nawet po
      porodzie i karmieniu.

I nie martw się. Przecież nie szukasz faceta z dużym fiutem, a Twoja druga
      połowa z pewnością nie szuka babki z wielkimi cycami ;-)
      • Gość: Jarek Do Meggy IP: *.acn.waw.pl 09.10.01, 14:15
        > I nie martw się. Przecież nie szukasz faceta z dużym fiutem, a Twoja druga
        > połowa z pewnością nie szuka babki z wielkimi cycami ;-)

Dokladnie. T ma swieta racje. Nie przejmuj sie malym biustem, przynajmniej nie
        bedzie Ci nigdy wisial. Jako facet moge stwierdzic, ze zdecydowanie wole maly
        jedrny biust niz duzy obwisly. Dla Twojego faceta i tak najwazniejsze bedzie
        obserwowanie jak 'w trakcie' twardnieja Ci sutki i to jaka przyjemnosc Ci
        sprawia, lizac je...

Glowa do gory :)
    • Gość: moi Re: Mam 18 lat i NIC! IP: 195.126.209.* 09.10.01, 14:32
      Ty się lepiej poucz ortorgafii. Skączyłam... a nie o cycki się martwisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka