Gość: Meggy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 18:54 Skączyłam juz 18 lat, a wogóle nie mam piersi (wyglądam jak 10-latka). Jestem wysoka (mam 170 cm wzrostu) oraz mam juz okres (od roku). Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Carlos Re: Mam 18 lat i NIC! IP: *.xtreme.net.pl 12.09.01, 21:02 Twoje pirsi mi nie przeszkadzaja,NIWAŻNE ZE POTWOR WAZNE ŻE MA OTWOR !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joshua Re: Mam 18 lat i NIC! IP: *.xtreme.net.pl 12.09.01, 21:32 To nic! Wielu facetow lubi deski takie jak ty. Na przyklad ja. (Chociaz lubie tez chlopcow, najlepiej napakowanych sterydziarzy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Mam 18 lat i NIC! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 15:02 Odpowiedz Carlosa i Joshua''y - to się nazywa "pomoc"! Osobiście myślę że to problem z hormonami. Poczekaj na odpowiedź eksperta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joshua Re: Mam 18 lat i NIC! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 19:20 Gość portalu: Nina napisał(a): > Odpowiedz Carlosa i Joshua''''y - to się nazywa "pomoc"! Osobiście myślę że to > problem z hormonami. Poczekaj na odpowiedź eksperta. Tu chodzi o samoakceptacje. Jak Meggy dowie sie ze niektozy lubia male cycki to bedzie sie sama akceptowac i jej problem zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: Mam 18 lat i NIC! IP: *.bratniak.krakow.pl 17.09.01, 01:49 Tak... ty Joshua doszedłeś do perfekcji w samoakceptacji. Akceptujesz swój skrajny kretynizm i dobrze ci chyba z tym. Idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr. Cyc Re: Mam 18 lat i NIC! IP: 213.25.197.* 17.09.01, 23:24 Trzeba masować, aby pobudzić wzrost cycuszków. najlepiej niech robi to "zaprzyjaźniony" kolega. Mozna też poprosić pana od WF albo od prac ręcznych w szkole. Na pewno nie odmówią. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: Mam 18 lat i NIC! 18.09.01, 08:34 Wielkość biustu jest ściśle związana z fazą pokwitania. Rozwój piersi jest uwarunkowany w tym okresie, jeśli nie wyłącznie, to w dużej mierze, działaniem hormonów przysadki mózgowej oraz hormonów wydzielanych przez jajniki. Obecnie masz 18 lat i muszę Cię zmartwić, okres wzrostu Twoich piersi właśnie ma się na ukończeniu. Rozwój zostaje zatrzymany wraz z zakończeniem okresu dojrzewania, czyli około 17 – 18 r.ż.. Po jego całkowitym zakończeniu trudno liczyć na zmianę wielkości i kształtu piersi. Obecnie jest jeszcze tylko jedna szansa – potężnym bodźcem rozwoju piersi jest ciążą, a potem karmienie. W tym okresie piersi powiększaja się i zwykle już takie pozostają. Jednak zdarza się, że i to nie pomaga. Wtedy pozostaje jedynie korekcyjna operacja plastyczna. Leczenie hormonalne stosuje się wyłącznie u pacjentek, u których stwierdza się opóźnienie dojrzewania płciowego oraz u pacjentej z hipogonadyzmem. W takich sytuacjach pole do popisu ma endokrynolog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: Mam 18 lat i NIC! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 18:15 __ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Mam 18 lat i NIC! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 09:06 Jak to ładnie udowodnili odpowiadając na Twój list - faceci są nieuleczalnymi cynikami i ich poziom inteligencji emocjonalnej jest znacznie niższy niż kobiet. Ale prawda jest taka, że faktycznie są mężczyźni, którzy lubią małe biusty i tacy którzy lubią ogromne. Twoja przewaga polega na tym, że z małym jest po prostu wygodniej. A, jak twierdzą moi koledzy, nieważny jest rozmiar, ale kształt biustu. Nie może obwisać czy wypływać ze stanika - a to Ci przecież nie grozi. Powinien być jędrny i kształtny - polecam codzienne masaże okrężne gąbką i naprzemienne prysznice - ciepły i zimny - bius pozostaje jędrny nawet po porodzie i karmieniu. I nie martw się. Przecież nie szukasz faceta z dużym fiutem, a Twoja druga połowa z pewnością nie szuka babki z wielkimi cycami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Do Meggy IP: *.acn.waw.pl 09.10.01, 14:15 > I nie martw się. Przecież nie szukasz faceta z dużym fiutem, a Twoja druga > połowa z pewnością nie szuka babki z wielkimi cycami ;-) Dokladnie. T ma swieta racje. Nie przejmuj sie malym biustem, przynajmniej nie bedzie Ci nigdy wisial. Jako facet moge stwierdzic, ze zdecydowanie wole maly jedrny biust niz duzy obwisly. Dla Twojego faceta i tak najwazniejsze bedzie obserwowanie jak 'w trakcie' twardnieja Ci sutki i to jaka przyjemnosc Ci sprawia, lizac je... Glowa do gory :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Mam 18 lat i NIC! IP: 195.126.209.* 09.10.01, 14:32 Ty się lepiej poucz ortorgafii. Skączyłam... a nie o cycki się martwisz. Odpowiedz Link Zgłoś