miruszka 20.07.02, 12:28 Lubie sex codziennie Zona natomiast mówi że to za czesto. Jestem w tym celu w stanie zrobić co chce, ale ona mówi że to za duzo, ze jestem fuckcrazy! CZY NAPRAWDE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miruszka Re: seks codziennie 20.07.02, 22:47 Heather - anglo tak mówią na kogoś kto ma zajoba na pnkt sexu, fakt małego zajobka mam, ale codziennie to chyba nie odchył - NIECH KTOS MNIE POPRZE, bo ona mówi że nikt tego nie robi codziennie! Odpowiedz Link Zgłoś
maritsa Re: seks codziennie 24.07.02, 11:14 Nie martw się, chęć na kochanie się codziennie to nie zboczenie, to całkiem normalne. Po prostu chyba nie jesteście dopasowanie temperamentami. Odpowiedz Link Zgłoś
miruszka Re: seks codziennie 25.07.02, 00:35 Dzieki, to chyba madra odpowiedz, ale czy pocieszajaca, Trudno zmienic siebie, a tym bardziej kogos drugiego wiec ciagle ktos bedzie mniej zadowolony - delikatnie ujmujac pozdr &thx Odpowiedz Link Zgłoś
mistress Re: seks codziennie 20.07.02, 18:58 heh....miło pomyśleć...ja tez chętnie codziennie... Odpowiedz Link Zgłoś
kkicia Re: seks codziennie 21.07.02, 22:38 Niektore kobiety lubia codziennie, niektore nie... Ja akurat niespecjalnie i najwyrazniej Twoja partnerka tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
walhala Re: seks codziennie 23.07.02, 00:17 Zmoja zona jestem juz 20-lat,i srednio w tygodniu mamy seks 3-4 razy,a jezeli jestesmy na wczasach to dziennie,a niekiedy nawet 2-razy dziennie i jak do tej pory zadne z nas nie narzeka,i nikt nikogo do tego nie zmusza,mysle ze tak dlugo jak partnerzy tego chca i sie zgadzaja niema zadnych przeciwskazan,seks to radosc. Odpowiedz Link Zgłoś
fugazzi Re: seks codziennie 23.07.02, 12:36 Odpowiem zamiast Mistress. Otóż na przeszkodzie stoi 120 kilometrów (około). Pozdrawiam, Fugazzi... Odpowiedz Link Zgłoś
meg221 Re: seks codziennie 23.07.02, 09:28 Chyba wszystko jest kwestią temperamenu..... Ja akurat też bym tak chciała , a mój facet ostatnio nie chce wcale....... Pogadaj i staraj sie, żeby wasze stosunki urozmaicić , no i staraj sie żeby Jej było dobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś