Dodaj do ulubionych

jak poprawnie się masturbować?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 17:22
no właśnie,jak?
Obserwuj wątek
    • Gość: Don Juan Re: jak poprawnie się masturbować? IP: 212.191.70.* 09.10.01, 18:13
      Kazdy najbardziej kocha siebie samego . Totez
      autoerotyzm jest rzecza najbardziej naturalna.
    • Gość: DrCzart Re: jak poprawnie się masturbować? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.10.01, 22:23
      <^>^<^>^<^>^<~~~~~~~<^>^<^>!!!!!!!!
      mniej wiecej tak, ale jesli chcesz to przesle dokladniejsze rysunki>
      • d.z Re: jak poprawnie się masturbować? 10.10.01, 07:31
        Tutaj chyba o "efekt" chodzi. Więc jeśli kończy się "przyjemnie", to chyba jest
        "poprawnie".
        • Gość: hekse Re: jak poprawnie się masturbować? IP: *.statsbiblioteket.dk 10.10.01, 13:04
          To nie jest tak!!
          Organy plciowe posiadja receptory laczace je z kazdym waznym organem ciala,np. z sercem ,
          nerkami itd. Jezeli za bardzo stymuluje sie np. lechtaczke tomoze prowadzic do zaburzenia w
          funkcjonowaniu nerek i zatrzymania wody w organizmie, przez co zwieksza sie waga ciala i sie po
          prostu tyje.Taki problem z nadwaga maja przewaznie lesbijki.
          Ale mezczyznitez.
          Tak zwana seksuologia cos tam troche wie , czyli wie ze" dzwoni ale nie wie w ktorym kosciele.!!!"
          • Gość: gia pogielo cie? IP: 212.160.78.* 11.10.01, 15:04
            Gość portalu: hekse napisał(a):

> Jezeli za bardzo stymuluje sie np. lechtaczke tomoze prowadzic do
            > zaburzenia w
            > funkcjonowaniu nerek i zatrzymania wody w organizmie, przez co zwieksza sie wag
            > a ciala i sie po
            > prostu tyje.

?????????????????????????????????????????????????
          • Gość: Max Re: jak poprawnie się masturbować? IP: 158.66.108.* 11.10.01, 15:33
            Pozdrawiam Hexe.

To prawda. Literatura fachowa nie stroni również od przytaczania przykładów
            samogwałcenia się, które doprowadziły do zaburzeń pracy serca i w konsekwencji
            do zawału i śmierci. I to zarówno u kobiet, jak i męszczyzn.

Halo
            • Gość: hekse Re: jak poprawnie się masturbować? IP: *.statsbiblioteket.dk 13.10.01, 12:20
              Ja znam literature fachowa, ktora ma juz doswiadczenia od 4000 lat!!!
              Moze juz to bylo przeze mnie podane ,tutaj albo w innym watku, .
              rzadko czytam odpowiedzi bo ludzie przyzwyczaili sie do prasy brukowj i ich oszukanczego podejscia do
              czlowieka.
              Dzieki za pare slow uznania, a swoja droga moze ten dr. Depko tez zacznie mi sie podobac, za odwage w
              przelamywaniu stereotypow myslowych.
              • Gość: mesco Re: jak poprawnie się masturbować? IP: *.ub.uni-leipzig.de 13.10.01, 14:14
                twoja literatura fachowa jest falszywa. Jest to litaratura skandynawska gdzie sa dlugie zimy polarne, przez
                co wieksza wage poswieca sie onanzmowi.

P.S. A co robisz w statsbiblioteken w Kopenhadze?
            • Gość: mysz Literatura fachowa IP: 192.168.1.* / *.slp.pl 23.10.01, 15:56
              Poproszę o kilka przykładów tej literatury.
              Pzdr
        • Gość: jołasia Re: jak poprawnie się masturbować? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 19:36
          d.z. napisał(a):

> Tutaj chyba o "efekt" chodzi. Więc jeśli kończy się "przyjemnie", to chyba jest
          > "poprawnie".

ale jak ten efekt osiagnac? ja nie umiem :-(((( probowalam i nic, zero, nul (z
          facetem zreszta tez mi nie wychodzi)

• Gość: 17latek Re: jak poprawnie się masturbować? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 17:35
      O qrcze, jakie głupie pytanie!
      Wiadomo! Tak zeby było najfajniej!
      Nie ma tu zadnej poprawnosci tylko SKUTECZNOŚĆ!!!!!!
      Powodzenia! :-))))
    • Gość: aga Re: jak poprawnie się masturbować? IP: 100.0.0.* 15.10.01, 17:52
      Jestes chlopakiem czy dziewczyna? Bo to sie troche rozni.
      • Gość: nieznana Re: jak poprawnie się masturbować? IP: *.daewoo.com.pl 16.10.01, 08:27
        przypuszczam ze onanizm istnieje tak dlugo jak ludzkosc, ale jeszcze do
        niedawna byl mocno zakazany w pewnych kregach religijnych (katolicyzm do tej
        pory traktuje to jako akt szatana)wowczas tez byly propagandy typu jak bardzo
        szkodliwy jest samogwalt (termin ktorego nie znosze a ktory jest np uzywany
        przez ksiezy chyba dla wywolania wiekszego efektu-mam tu swoja teorie na ten
        temat ale to nie ten watek)i ze moze doprowadzic do wielu chorob a nawet
        smierci. robiono to po to by niewyksztalcony i nieuswiadomiony czlowiek po
        prostu zaniechal 'robienia sobie dobrze'w obecnej dobie rozwoju, szerokiej
        wiedzy dostepnej kazdemu nikt nie uwierzy w takie kity. Sama czesto to robie
        (bo lubie)juz ponad 10 lat i jakos nie widze klopotow z nerkami sercem a na
        pewno nie mam nadwagi.
        pozdrawiam
      • Gość: 17latek Re: jak poprawnie się masturbować? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 09:22
        Jestem chłopakiem. Nie rozumiem co masz na myśli że to sie troche różni?
        • Gość: aga Re: jak poprawnie się masturbować? IP: 100.0.0.* 16.10.01, 15:32
          A tym sie rozni,ze czasami, gdy nie mam w poblizu mojego chlopaka,pozwalam sie
          dobrze zaspokoic wibratorem. No i pieszczotami mojej lechtaczki / czy nie ma
          przyjemniejszego slowa na moj wilgotny wzgóreczek- jak to mowil moj dawny
          chlopak? Oczywiscie jest to pewien substytut, bo sex jest cienki bez smaku i
          zapachu ( czystego !)mezczyzny. Probuj i baw sie dobrze!
      • Gość: 17latek Re: jak poprawnie się masturbować? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 09:23
        Gość portalu: aga napisał(a):

> Jestes chlopakiem czy dziewczyna? Bo to sie troche rozni.

Jestem chłopakiem, a co się różni?

• Gość: aga Re: jak poprawnie się masturbować? IP: 100.0.0.* 16.10.01, 15:39
          Gość portalu: 17latek napisał(a):

> Gość portalu: aga napisał(a):
          >
          > > Jestes chlopakiem czy dziewczyna? Bo to sie troche rozni.
          >
          > Jestem chłopakiem, a co się różni?
          > Zobacz moja poprzednia wypowiedz!

• wodzup Re: jak poprawnie się masturbować? 12.03.02, 09:16
      To proste! Jak Bóg przykazał ;P
    • Gość: !!! Re: jak poprawnie się masturbować? !!! IP: *.cti.dtu.dk 20.03.02, 13:46
      Polecam www.tantra.org. Strona po angielsku ale bardzo (wierzcie mi) dobra. No
      a czesc z informacji mozna wykorzystac do... masturbacji, coby bylo milo i
      wogle przyjemniej... W kazdym razie strone goraco polecam.
      • anastazja6 !!! Re: jak poprawnie się masturbować? !!! 01.05.02, 19:17
        Ja zaciskam mocno uda i samo sie dzieje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka