lucki 23.10.01, 18:18 zrobilem uzytek z propozycji Gazety i prosze - oto wynik! Wasz geniusz - lucki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leszek Re: zrobilem uzytek !!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 19:03 ...no dobra, a jak ktos sie podszyl i ukradl Twoj nick??? Ale Twoich wypowiedzi nikt nie podrobi i wszyscy tutaj to wiedzą. Raczej zaplanuj sobie teraz wolne, bo nie nadazysz z odpowiedziami na maile. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabasz Re: zrobilem uzytek !!! IP: *.pppool.de 23.10.01, 19:30 winszuje szczerosci, lucki !!! -b. Odpowiedz Link Zgłoś
raisa Re: zrobilem uzytek !!! 23.10.01, 23:06 lucki,ja raczej nie czytam twoich postow,ale nie wiem czy zauwazyles,ze duzo szumu zrobilo sie ostatnio wokol ciebie..zwlaszcza na forum'kobieta'...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucki Re: TO JA JESTEM LUCKI, A NIE TEN CO ZAŁOŻYŁ WĄTEK IP: *.*.*.* 24.10.01, 08:37 Wybaczcie koledzy i kolezanki z Forum, ale ktos w moim imieniu sobie z Was drwi. Dlaczego? Nie wiem. Autorem tego wątku nie jestem ja i nie mam żadnej poczty w domenie gazeta.pl. Swoj adres poczty kiedys podawałem w wątku o seksie analnym i nie zmienił się on do dzisiaj.------- Odpowiedz Link Zgłoś
lucki Re: Ktos sie pode mnie podszywa 24.10.01, 08:45 Oczywiscie, ze rezerwowalem moj nick w Gazecie i mialem moja skrzynke od poczatku. Nie wiem, kim jest ow rzekomy "lucki" (przedmowca), ale nie ulega watpliwosci, ze prawdziwego "lucki", tzn. tego, ktorego znacie i (niektorzy z Was) cenicie od dawna, poznawac bedziecie po w i d o c z n y m a d r e s i e. pzdr lucki Odpowiedz Link Zgłoś
barabasz Re: do prawdziwego lucki 24.10.01, 08:50 jesli prawdziwy jest ten bez poczty: powinno byc: proba zawladniecia m o i m n i c k i e m. prawdziwy b. (jak widac po adresie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucki Re: TO JA JESTEM LUCKI, TEN Z GWIAZDKAMI W IP IP: *.*.*.* 24.10.01, 09:07 Nie wiem co powoduje Tobą, że uwziąłeś się na moją osobę i próbujesz podszyć się pode mnie. Wszystkich kolegów i koleżanki z forum informuję, że tak jak ZAWSZE MAM WYGWIAZDKOWANE IP i nie zamierzam zakładać sobie żadnych skrzynek w portalu Gazety.------ Odpowiedz Link Zgłoś
barabasz drogi Przedmowco ("lucki"), 24.10.01, 09:14 "gwiazdki w IP" dorobic sobie moze kazdy; to naprawde zadna sztuka. komplement, owszem, byl dla znanego mi "lucki", m i m o truizmow. fakt, ze cos przeczytales, nie swiadczy jeszcze o tym, ze jestes tym, za kogo sie podajesz. (dlaczego autentyczny lucki, do ktorego palam nieklamana sympatia, nie mialby rezerwowac swojego nicka ?). pozdrawiam -b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucki Re: drogi Barabaszu IP: *.*.*.* 24.10.01, 09:38 barabasz napisał(a): > "gwiazdki w IP" dorobic sobie moze kazdy; to naprawde zadna sztuka. > komplement, owszem, byl dla znanego mi "lucki", m i m o truizmow. > fakt, ze cos przeczytales, nie swiadczy jeszcze o tym, ze jestes tym, za kogo > sie podajesz. (dlaczego autentyczny lucki, do ktorego palam nieklamana > sympatia, nie mialby rezerwowac swojego nicka ?). > pozdrawiam > -b. ------- Zawsze poznasz mnie po stylu. Bo tego on nie bedzie w stanie mi ukrasc.----- Odpowiedz Link Zgłoś
lucki Re: drogi Uzurpatorze 24.10.01, 10:13 Masz racje, stylu mi nie ukradniesz, chocbys pisal jeszcze WIEKSZYMI LITERAMI. Pozdrawiam Wasz lucki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: zrobilem uzytek !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 09:19 Super ! mamy na forum jeszcze jednego Luckiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Który jest prawdziwy? IP: 192.168.1.* / *.slp.pl 24.10.01, 11:18 Myślę, że prawdziwy Lucky to ten z gwiazdkami. Rzeczywiście łatwo poznać po stylu, sugeruje to również sformułowanie "wasz geniusz - Lucky", użyte przez pseudo-Lucky'ego. O ile mnie pamięć nie myli, prawdziwy Lucky nie podpisuje się w podobny sposób. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Do lucki IP: 192.168.1.* / *.slp.pl 24.10.01, 11:23 Przepraszam za przekręcenie Twojego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
lucki Re: Do lucki 24.10.01, 12:10 nic nie szkodzi, Myszko, nie gniewam sie ! "Wasz geniusz" byl oczywiscie zartem. Mam nadzieje, ze nie odmawiasz mi poczucia humoru. Pozdrawiam lucki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucki Re: Do Myszy IP: *.*.*.* 24.10.01, 12:18 Jak widzisz ten dzieciak bawi sie dobrze i caly czas podszywa sie pode mnie. Masz racje, ze wlasciwy lucki to ten z gwiazdkami. Zawsze tak bylo, jest i bedzie.----- Odpowiedz Link Zgłoś