Gość: newbie IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 12:13 Mojej dziewczynie po stosunku sperma wyplywa z pochwy. Nie jestem w tych sprawach ekspertem wiec powiedzcie mi czy to normalne? Czy moze cos jest nie tak ze mna (z nia)??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leszek Re: Czy to normalne... IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 13:41 Nie masz powodu do zmartwien. Z Toba a tym bardziej z Twoja dziewczyna wszystko jest ok. To normalna reakcja. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elik Re: Czy to normalne... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 15:00 mysle, ze powinniscie sie udac do lekarza. taka reakcja moze prowadzic do silnych zaburzen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak Re: Czy to normalne... IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 04.11.01, 20:49 Gość portalu: elik napisał(a): > mysle, ze powinniscie sie udac do lekarza. taka reakcja moze prowadzic do > silnych zaburzen. nie rób chłopakowi wody z mózgu. Spokojnie wszystko jest OK i nie przejmuj się głupstawami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy Re: Czy to normalne... IP: 10.129.130.* 08.11.01, 00:51 Normalne, jak bajbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy Re: Czy to normalne... IP: 10.129.130.* 08.11.01, 00:53 Przepraszam - maly test... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: Czy to normalne... 08.11.01, 01:31 Wypływanie nasienia po wytrysku z pochwy jest zjawiskiem fizjologicznym i nie macie żadnego powodu do obaw. Z punktu widzenia funkcjonowania pochwy jako zbiornika nasienia przeżycie orgazmu przez kobietę wraz z jego następstwami wpływa raczej ujemnie na możliwość zatrzymywania nasienia w pochwie. Zachowanie się partnera może wpływać dodatnio lub ujemnie na zatrzymywanie nasienia. Natychmiastowe wycofanie w prącia po ejakulacji sprzyja zatrzymaniu nasienia w pochwie. Kontynuowanie stosunku po ejakulacji, czasem aż do pełnego zaniku erekcji, powoduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maur Re: Czy to normalne... IP: *.chello.pl 12.11.01, 02:40 Ehm, i nigdy sie juz nie dowiemy, co powoduje kontynuowanie stosunku?Panie Doktorze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goral Re: Czy to normalne... IP: 28.219.174.* 12.11.01, 09:58 Gość portalu: Maur napisał(a): > Ehm, i nigdy sie juz nie dowiemy, co powoduje kontynuowanie stosunku?Panie > Doktorze? ;) Ne wsycko mozna wyczytac z ksazecki. Niektore (r)zecy ceba przezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maur Re: Czy to normalne... IP: *.chello.pl 12.11.01, 10:40 > Ne wsycko mozna wyczytac z ksazecki. Niektore (r)zecy ceba przezyc. Znacy sie sam mam pokontynuowac? ;) Odpowiedz Link Zgłoś