Dodaj do ulubionych

kochanek idealny

IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 16:46
Było już o kochance idealnej, o której to panowie tak ładnie się wyrażali. Ja
natomiast chciałabym się zapytać jakie cechy powinien posiadać według was, mili
panowie, kochanek idealny? Trochę prawdy o sobie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Bona Re: kochanek idealny IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.11.01, 20:08
      Ha! Też jestem ciekawa odpowiedzi panów. Swój pogląd mam ugruntowany, znam też
      pogląd mężczyzny mojego życia:) Możecie wierzyć lub nie - ale mieliśmy poglądy
      odmienne. Żeby nie było niejasności: na idealnego kochanka, nie kochankę.
      "Mieliśmy"=1.os.l.mn.czas przeszły. :)
      Dla usciślenia: idealnemu kochankowi nie uderza woda sodowa do głowy. To jedna
      z jego cech:)

• Gość: Maur Re: kochanek idealny IP: *.chello.pl 09.11.01, 22:56
        Hmmmm, Bona, to jakie byly te wasze poglady? ;))

Nie, powaznie sie pytam.
        • Gość: Maur Re: kochanek idealny IP: *.chello.pl 12.11.01, 01:57
          Gość portalu: Maur napisał(a):

> Hmmmm, Bona, to jakie byly te wasze poglady? ;))
          >
          > Nie, powaznie sie pytam.

Kurcze, Bona, no naprawde jestem ciekawy, nie zauwazylas tego pytanie, czy nie
          masz ochoty odpowiadac?
      • Gość: KR$ Re: kochanek idealny IP: *.ipt.aol.com 10.11.01, 22:21
        Tzn. wedlug Ciebie cecha idealnego kochanka jest to, ze uderza mu do glowy woda
        sodowa? Wiem, ze masz na mysli co innego - tylko tak Ci sie napisalo, no nie?
        Hehehe....
      • Gość: Denon Re: kochanek idealny, do Bony IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 14:25
        Mysle, ze odmienne poglady Twoje i Twojego partnera nie powinny byc niespodzianka. Dobry kochanek
        czesciowo rezygnuje z własnych potrzeb, aby w pełni usatyswakcjonowac kobiete. To jednak nie jest mozliwe
        na dluzsza mete. Lenistwo i wygodnictwo meskie oraz potrzeba czerpania przyjemnosci sa przeszkodami bycia
        dobrym kochankiem przez caly czas. Po pewnym czsie, tak jak to widac rowniez jakie sa problemy na tym forum,
        para ognistych kochankow staje sie tylko para czasami sie kochajaca. Kobieta powinnai sobie "wychowac"
        partnera, aby miec z niego dobrego kochanka. Mysle, ze chyba z gory stoi na straconej pozycji, aczkolwiek
        powinna probowac, bo to kobieta wie jakiego potrzebuje kochanka. Facet moze miec odmienne zdanie i powstaje
        problem co robic isc na kompromis czy szakac innego. Nie wiadomo co lepsze.
        • Gość: Aga Re: kochanek idealny, do Denona IP: *.*.*.* 12.11.01, 11:19
          Gość portalu: Denon napisał(a):

Kobieta p
          > owinnai sobie "wychowac"
          > partnera, aby miec z niego dobrego kochanka.

No i nie zawsze! Bo mnie właśnie wychował mój mężczyzna. nauczył mnie, że
          powinnam mówić mu, czego potrzebuję, nauczył mnie starac się o swoją satysfakcję,
          nauczył mnie, żeby się z niczym nie śpieszyć. Miałam mnóstwo szczęścia, bo gdybym
          trafiła na mniej cierpliwego, dociekliwego mężczyznę, to do dziś nie
          wiedziałabym, o co chodzi w tym całym seksie.
          Idealny kochanek, to taki, który potrafi sprawić, że tracimy przy nim wszystkie
          zahamowania. jak to zrobić...cóż, na każdą kobietę jest jakiś sposób, sztuką jest
          go odkryć...czego wszystkim życzę.
          • Gość: Denon Re: kochanek idealny, do Agi IP: 213.77.118.* 12.11.01, 14:32
            Całkowicie się z Tobą zgadzam. I rzeczywiście masz
            szczęście , że znalazłaś takiego kochanka. Byc może nie
            szcęście a kobieca intuicja tu Ci pomogła.
            Ja nie wziąłem pod uwagę tego, że kobieta nie ma
            jeszcze sprecyzowanych i ukształtowanych potrzeb. Teraz
            Ty przy zmianie partnera (oczywiście Ci tego nie życzę
            jeżeli jest wszystko w porządku) wiedziałabyś co robić,
            aby z faceta zrobić dobrego kochanka lub starać się
            zrobić. Oczywiście nie każdy jest reformowalny i
            potrafi zrozumieć, ale może się udać.
            • Gość: Aga Re: kochanek idealny, do Agi IP: *.*.*.* 13.11.01, 09:16
              Gość portalu: Denon napisał(a):

Teraz
              > Ty przy zmianie partnera (oczywiście Ci tego nie życzę
              > jeżeli jest wszystko w porządku) wiedziałabyś co robić...

Oj, chyba bym jednak nie wiedziała. Nie wyobrażam sobie, jak by to było z innym.
              Ale też nie muszę, bo klamka zapadła - jesteśmy małżeństwem, bardzo szczęśliwym.
              • Gość: Denon Re: kochanek idealny, do Agi IP: 213.77.118.* 13.11.01, 12:09
                Jesteś zakochana i jest Ci dobrze, dlatego jesteś
                przypadkiem, który nie pasuje do moich wywodów.
                Ale co by było gdyby ......(np: zmieniła się sytuacja
                tak jak u innych na tym forum)?
        • Gość: Sky Re: kochanek idealny, do Bony IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 17:00
          i wlasnie o to mi chodzilo, dzieki. :-)
          • Gość: Denon Re: kochanek idealny IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 21:51
            A co konkretnie ?
    • Gość: Problem Re: kochanek idealny IP: *.wat.waw.pl 10.11.01, 00:41
      Z tym kochankiem idealnym będzie dużo trudniej niż z kochanką. Kochanka idealna
      to taka moja dziewczyna (tylko, że pozbawiona swych wad), zas idealny
      kochanek...
      Wyrozumiały, atrakcyjny, czuły, dbający nie tylko o zaspokojenie własnej żądzy,
      ale równiez dający przyjemność partnerce, doskonale znający ciało partnerki
      (wiedzący co ją kręci), namiętny.
      Poddaje się; wiecej nie jestem w stanie na razie wymyśleć. Jak cos mi przyjdzie
      do głowy to dopiszę. Przy okazji chciałem prosić wszystkie panie by same
      przyłączyły sie do tworzenia wizji idealnego kochanka. Chęnie dowiem się czego
      mi brakuję i postaram się ( o ile będzie to możliwe) zwalczyc swoje wady i
      popracować nad zaletami.
      Z góry dziękuję i pozdrawiam
    • mily-1 Re: kochanek idealny 10.11.01, 00:54
      To pytanie powinno być raczej skierowane do pań, bo jedynie panowie odmiennej
      orientacji seksualnej mogą coś wiedzieć na temat idealnego kochanka.
      • Gość: DrCzart Re: kochanek idealny IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.11.01, 13:17
        Zapytanie w tym temacie powinno byc innaczaj sformulowane i dotyczyc wylacznie
        kobiet. Sprawa jest jak najbardziej subiektywna; jedna pragnie slodkiego
        brutala inna duzego gupola, jeszcze inna takiego jak ja ;o0
      • Gość: Sky Re: kochanek idealny IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 13:41
        bynajmniej nie chodziło mi o wasze doświadczenia, czy marzenia związane z
        idealnym kochankiem, a jedynie o to co według panów trzeba dać kobiecie żeby ją
        zadowolić. Być zwierzakiem znajacym wszystkie tajniki kamasutry czy może wręcz
        przeciwnie - czułym i romantycznym. Tylko to...
        • Gość: Dr Czart Re: kochanek idealny IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.11.01, 13:48
          Jesli jestes czula i romantyczna - to postaram sie byc duzym gupolem ;o))
          • Gość: Sky Re: kochanek idealny IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 17:02
            osobiscie wole duzych madrali :-)
        • Gość: Problem Re: kochanek idealny IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.11.01, 13:55
          To czy to ma być zwierzak czy czuły kochanek, zależy od konkretnej kobiety. To
          tak jakby pytac o to, jaki typ urody, albo jak pozycja seksualna najbardziej
          odpowiada kobietom. A kamasutrę powinno się znać , nawet jeśli skorzysta się
          tylko z kilku stron, a nie całej ksiażki. Zawsze lepiej jest wiedziec jak
          sprawiac przyjemnosc.

Pozdrawiam
          • Gość: Sky Re: kochanek idealny IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 15:43
            a ty wiesz?
            • Gość: Problem Re: kochanek idealny IP: *.wat.waw.pl 10.11.01, 23:36
              Jeśli o to, czy potrafię to pytaj o to mojej dzieczyny (obecnej, albo którejś z
              byłych), a nie mnie (nie mi to oceniać). A Kamasutrę owszem czytałem, bardzo
              przyjemna i działajaca na wyobraźnię lektura.
              • Gość: Sky Re: kochanek idealny IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 17:10
                lepiej nie pytac. jeszcze okazaloby sie ze wlasnie dlatego od Ciebie pouciekaly
                (to sa oczywiscie tylko spekulacje). :-)
                • Gość: Problem Re: kochanek idealny IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.11.01, 17:56
                  Gość portalu: Sky napisał(a):

> lepiej nie pytac. jeszcze okazaloby sie ze wlasnie dlatego od Ciebie pouciekaly
                  > (to sa oczywiscie tylko spekulacje). :-)

Może lepiej się spytaj, zamiast spekulować. Nie wiem czemu próbujesz koniecznie
                  mi dogryźć. Czyżbyś poczuła się urażona bo nie pasujesz do mojej definicji
                  idealnej kochanki?
                  Pozdrawiam

• Gość: Sky Re: kochanek idealny IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 18:37
                    nie spodziewaj sie, ze twoj opis idealnej kochanki ma dla mnie jakiekolwiek
                    znaczenie. tylko taki meski szowinista moze myslec ze celem kobiety jest
                    zaspokajanie meskich potrzeb. czyzby wlasnie dlatego wedlug Ciebie latwiej byc
                    kochanka idealna niz kochankiem? kazesz to zrobi...
                    • Gość: Problem Re: kochanek idealny IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.11.01, 23:16

> nie spodziewaj sie, ze twoj opis idealnej kochanki ma dla mnie jakiekolwiek
                      > znaczenie.
                      oj, a ja myślałem, że wpadłaś na pomysł dania tematu "kochanek idealny" po
                      przeczytaniu tego co mężczyźni (w tym ja) pisali o idealnej według nich kochance.
                      czyli jednak to, co tam napisałem miało jakieś znaczenie dla Ciebie. A samo
                      pytanie "czyżbyś poczuła się urażona (...)" wzięło sie nie z tego czy interesuje
                      mnie zdanie jakieś analfabetki ( o tym będzie dalej) o tym co ja myślę na dany
                      temat, tylko z tego, że wyraźnie "uwzięłaś" się na mnie i próbowałem dociec
                      dlaczego.

>tylko taki meski szowinista moze myslec ze celem kobiety jest zaspokajanie
                      >meskich potrzeb.

hm, widzę, że jesteś świetnym znawcą ludzi i już po kilku postach wiesz, że
                      jestem męskim szowinistą. Szkoda tylko, że całkowicie brak Ci kultury i
                      umiejętności czytania (zaczynam powoli rozumiec statystyki dotyczące procentu
                      ludzi, którzy nie rozumieją tekstu pisanego). Chciałbym, abyś zacytowała gdzie
                      napisałem, że celem kobiety jest zaspokajanie męskich potrzeb. Jeśli nie
                      znajdziesz takiego cytatu (a nie znajdziesz, bo ja bym czegoś takiego nie
                      napisał) okaże się, że zniknie Ci argument, który popierałby tezę o moim rzekomym
                      szowinizmie. hm... a do czego wtedy dojdziemy? Okaże się, że nie jestem
                      szowinistą, a sky będzie musiała przyznać, że nie potrafi czytać, brak jej
                      kultury, i wreszcie, że jest głupią chamką.

>czyzby wlasnie dlatego wedlug Ciebie latwiej byc
                      > kochanka idealna niz kochankiem? kazesz to zrobi...

hm... znowu powróciliśmy do kwestii umiejętności czytania sky. czy ja napisałem,
                      że łatwiej jest BYĆ idealna kochanką, niż kochankiem, czy też może napisałem, że
                      łatwiej jest mi OPISAĆ idealną kochankę niż kochanka?

Mimo wszystko pozdrawiam

• Gość: Problem Re: kochanek idealny IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.11.01, 18:23

> lepiej nie pytac. jeszcze okazaloby sie ze wlasnie dlatego od Ciebie pouciekaly
                  > (to sa oczywiscie tylko spekulacje). :-)

Może lepiej się spytaj, zamiast spekulować. Nie wiem czemu próbujesz koniecznie
                  mi dogryźć. Czyżbyś poczuła się urażona bo nie pasujesz do mojej definicji
                  idealnej kochanki?
                  Pozdrawiam

• niegrzeczna Taki co kocha 12.11.01, 09:56
      a powaznie. No taki z ktorym bym sie czula na tyle rozrelaksowana, bym mogla
      byc w lozku z nim taka jak w fantazjach (doslownie). duzo pieszczot,
      przytulania, i slowek slicznych typu : moje najukochansze kochanie, malutka
      itd.
      • Gość: Zorro Re: Taki co kocha IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.11.01, 18:35
        niegrzeczna napisał(a):

> a powaznie. No taki z ktorym bym sie czula na tyle rozrelaksowana, bym mogla
        > byc w lozku z nim taka jak w fantazjach (doslownie). duzo pieszczot,
        > przytulania, i slowek slicznych typu : moje najukochansze kochanie, malutka
        > itd.
        Kresle relaksujacy znak "Z" na twoich posladkach.

• niegrzeczna do Zorro 12.11.01, 22:29
      Jeszcze raz to zrobo tylko wole slowo "pupa' Z gory dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka