Gość: Para IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 19:35 Mamy pytanie glownie do osob ktore tego juz probowaly. Jak sie przygotowac i czy to jest na prawde przyjemne ? Ordynarne odpowiedzi nas nie interesuja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lodziara Re: Pissing sex IP: *.chello.pl 14.11.01, 08:24 Gość portalu: Para napisał(a): > Mamy pytanie glownie do osob ktore tego juz probowaly. Jak sie przygotowac i > czy to jest na prawde przyjemne ? Ordynarne odpowiedzi nas nie interesuja. Przepraszam za ignorancję...a co to?kolczykowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryzymałp Re: Pissing sex IP: 195.116.167.* 14.11.01, 09:41 sikanie, niestety....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodziara Re: Pissing sex IP: *.chello.pl 14.11.01, 10:01 Gość portalu: ryzymałp napisał(a): > sikanie, niestety....:-) Aha to coś na ten temat z własnego doświadczenia. Nie lejemy na siebie specjalnie :O),ale czasem podczas stosunku "popuszczam" Może jest to związane z naciskaniem na pęcherz ,może z rozkoszy ja nie wiem dlaczego ,ale mój stary interpretuje sobie to tak ,że musi być mi super skoro aż sikam po nogach i podoba mu się to.Jest super to fakt ,ale mnie sie wydaje ,że jednak nie z rozkoszy sikam tylko jest to związane z naciskaniem na pęcherz:)))))))) automat do lodów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Pissing sex IP: 100.0.0.* 19.11.01, 16:31 Zajrzyj na temat nr.95 " pissing ".Mam troche doswiadczenia z tym zwiazane.Good luck! Odpowiedz Link Zgłoś