Dodaj do ulubionych

Lubię lizać moja dziewczynę jak ma okres.

IP: 212.191.66.* 04.12.01, 17:21
Jestem ze swoją dziewczyna od ponad roku. Wszysko układa się miedzy nami w
porządku. Jednak ostatnio zauważyłem, że robie coś, co chyba nie jest do końca
normalne. Otóż bardzo lubię seks oralny gdy moja dziewczyna ma okres. Ona mnei
kocha bardzo i pozwala na to. Rozmawiałem z nią o tym. Trochę sie tym
zmartwiła, że lubie ją akurat w te szczególne dni.
Czy ktoś ma te same problemy co ja? Napiszcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Liszaj Re: Lubię lizać moja dziewczynę jak ma okres. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 22:33
      Eee tam, to zwyczajene. Krew ma dużo żelaza, w każdym razie nie grozi ci anemia.
    • Gość: Nosfer Krew darem życia !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 00:05
      Fanfalonie ,

Po uprzednim ,uroczystym odczytaniu Twego listu na walnym zgromadzeniu
      naszego elitarnego ,ściśle tajnego Związku Socjalistycznych Honorowych
      Krwiopijców /ZSHP/ postanowilismy przyznać Ci honorową legitymacje
      członkowską naszego związku ...

Poza /bezdyskusyjnym/ splendowem jaki ze sobą niesie posiadanie naszej legitymacji
      uprawnia Cię ona do :

-Dziewięćdziesięcio procentowej zniżki - na wszystkie rumuńskie thrillery oraz
      bułgarskie horrory .

-Obsługi poza kolejnością, przy zamawianiu "Krwawej Mary "w barach nocnych .

Ulgi te przysługują Ci na terenie całej Transylwanii .

Z pełnokrwistym pozdrowieniem -

I sekretarz Komitetu Centralnego
      Związku Honorowych Socjalistycznych
      Krwiopijców Rumuńskich
      Towarzysz Drag Nosfer

Gość portalu: Fanfalon napisał(a):

> Jestem ze swoją dziewczyna od ponad roku. Wszysko układa się miedzy nami w
      > porządku. Jednak ostatnio zauważyłem, że robie coś, co chyba nie jest do końca
      > normalne. Otóż bardzo lubię seks oralny gdy moja dziewczyna ma okres. Ona mnei
      > kocha bardzo i pozwala na to. Rozmawiałem z nią o tym. Trochę sie tym
      > zmartwiła, że lubie ją akurat w te szczególne dni.
      > Czy ktoś ma te same problemy co ja? Napiszcie!

• zimna Re: Lubię lizać moja dziewczynę jak ma okres. 05.12.01, 08:29
      Beeeee. Cos z Toba nie tak !!! Na miejscu Twojej kobiety, bym zwiewala gdzie
      pieprz rosnie! Zeby tylko krew, przeciez ta kirew nieczysta. to juz lepiej
      zatnij ja i pij. Zrobilo mi sie niedobrze!
    • Gość: Max Re: do Fanfalona IP: 158.66.108.* 05.12.01, 10:38
      Halo Fanfalonie,

a czy również lubisz jej zlizywać, gdy się:

1. zesmarcze
      2. zżyga
      3. zesra?

Halo, Max
    • Gość: Liszaj do Zminej i reszty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 10:49
      Z tego co słyszałem to krew miesięczna jest czyściutenka i w porównaniu z
      kobietą tam, podczas okresu, wszystko inne jest cholernie brudne. Dlatego
      Fanfalonie, koniecznie myj zęby i języczek. Ty Zimna, skoro zdaje ci sie
      inaczej, to znak że masz ambiwalentne podejście do swojego ciała. Tym, którzy
      porównują krew kobiety do wymiotów i srania, gratuluję uwielbienia dla
      kobiecości. Z pewnością wszystkom dziewczynom bardzo miło, że tak do tego
      podchodzicie. Proponuję więc, co by odwdzięczyły się takim samym podejściem do
      spermy.
      Powodzenia panowie!
      Liszaj
      • Gość: smyk Re: do Zminej i reszty IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 11:07
        Liszaj !
        Nie porównuj spermy do odchodów !
    • Gość: Liszaj Do smyka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 11:19
      Dobra. Jak tylko Max odwoła porównanie krwi miesięcznej do odchodów to ja
      odwołam porównanie ich ze spermą. hehehehe. Umowa stoi tak sztywno jak mój fiut?
      Rudolf Valentino
    • artihip Re: Lubię lizać moja dziewczynę jak ma okres. 05.12.01, 12:15
      Nic nie można innego napisać (może poza tym co napisał Max) - jesteś zboczony i
      posrany Fanfalon !!! Czy wy (reszta) jesteście normalni popierając takie
      rzeczy???
      • Gość: Fanfalon Re: Lubię lizać moja dziewczynę jak ma okres. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 22:05
        Ty jestes zboczony!!! pokazalem te posty mojej... mniejsza o to, jak ma na
        imie. z Twojego uhahała się najbardziej, a potem zaraz poszliśmy do łóżeczka.
        szkoda, ze okres jej sie skończył, ale za 23 dni...:)))))))))))))))))))
        • Gość: ryżymałp Re: Lubię lizać moja dziewczynę jak ma okres. IP: 195.116.167.* 06.12.01, 11:43
          No pewnie , nie przejmuj sie zacofanym ciemnogrodem bez fantazji. Liżcie,
          cieszcie sie życiem i tym co lubicie. A beznadziejnej reszcie krytykantów,
          życze panienek, które jak biorą do buzi to nie dokańczją , bo brzydzą sie
          spermy. Sorry , ale krew to nie "odchody" - rzczej wydzielina tak samo jak
          św.sperma. Właśnie się dowiedziałam , że mój facet jest perwersem!!!I bardzo
          mnie to cieszy.....mmmm.....
    • Gość: Liszaj W odpowiedzi Arthip IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 22:07
      Rozczarujesz się pewno, ale nic mnie nie obchodzi, czy jestem zboczony. Fajno
      mi. Do wszystkich perwertów świata: trzymajmy się i nie dajmy mniejszości. Są
      nas miliardy!
      Liszaj super kochanek
    • hans_kloss Lubię moja dziewczynę jak ma okres 06.12.01, 13:13
      Witam,

No coz de gustibus....

Obie strony dyskusji na temat czystosci krwi miesiaczkowej maja racje, ale
      tylko po czesci.

Przede wszystkim tzw, krew miesiaczkowa nie jest tylko krwia, zawiera bowiem
      takze: zluszczony nablonek macicy, wieksza domieszke bialych krwinek -
      odpowiedzialnych za oczyszczenie rany oraz domieszke wydzielin gruczolow szyjki
      macicy oraz pochwy.

Z drugiej strony zas jest czysta, ale po warunkiem, ze wydostaje sie
      bezposrednio w kanalu szyjki macicy i to tylko pod wzgledem bakteriologicznym.

Pozdrawiam.
    • Gość: lola Re: Lubię lizać moja dziewczynę jak ma okres. IP: 195.116.188.* 06.12.01, 15:39
      lubie moją cipke
      • Gość: [] Re: Lubię lizać moja dziewczynę jak ma okres. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 18:49
        ja tez ją chetnie polubie! daj nr telefonu!
    • andrzej.depko Re: Lubię lizać moja dziewczynę jak ma okres. 17.12.01, 00:17
      Opisane przez Ciebie zamiłowanie jest zachowaniem seksualnym
      które zaliczyć należy do fetyszyzmu. Kontakt z krwią menstruacyjną stanowi
      wzmaga podniecenie seksualne. Menstruacja pełni rolę fetysza. Zachowanie takie
      wchodzi w zakres normy dotąd, dopóki menstruacja spełnia rolę fetysza
      koniecznego do uzyskania silniejszego podniecenia seksualnego, orgazmu, lecz
      kontakt seksualny odbywany jest z kobietą jako z partnerem. W warunkach
      dewiacyjnych partner przestaje być potrzebny, nie ma potrzeby kontaktu
      genitalnego, zasadniczym, źródłem zaspokojenia potrzeb seksualnych
      staje się sama krew menstruacyjna, np. na podpasce, bieliźnie, bez partnerki.
      Jeżeli partnerka akceptuje Twoje potrzeby, nic nie stoi na przeszkodzie w
      rozwoju harmonii Waszego związku.
      • artihip Re: Lubię lizać moja dziewczynę jak ma okres. 17.12.01, 16:19
        To kpiny!!!
        Przecież to po prostu nienormalne!!!

Jak robi kupę to też lubisz ją lizać ???
        • Gość: ktos Re: Lubię lizać moja dziewczynę jak ma okres. IP: *.interserwer.pl 18.12.01, 14:02
          Nie odrozniasz krwi od kupy? Jezeli w twoich zylach plynie ciekla kupa to
          gratuluje.
          • artihip Re: Lubię lizać moja dziewczynę jak ma okres. 18.12.01, 14:03
            Następny "ktoś" - żygojadek !?!
            • Gość: Niunia Re: Lubię lizać moja dziewczynę jak ma okres. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 14:44
              Chłopie skąd w Tobie tyle jadu??? Rodzice Cię nie lubili i całe wychowanie
              Ciebie skoncentrowali na wpędzeniu swojego dziecka w mega kompleksy. Czytam
              Twoje wypowiedzi (niestety dość często zabierasz głos), chodzę po forum i ani
              jeden Twój post nie napawa optymizmem. Czy Ty kogokolwiek lubisz? Nie wspomnę
              o miłości... Znam takiego jednego potwora jak TY i uważam, że Wy nie
              akceptujecie siebie stąd ta negacja wszystkiego.
              Po co Ty w ogóle zabierasz głos, przecież on nic nie wnosi do dyskusji...
              żygi... Dlaczego tego młodego człowieka wpędzasz w kompleksy? A cóż to takiego,
              co jest w tym złego, że dwoje dorosłych, kochających się ludzi robi rzeczy,
              które im sprawiają przyjemność. Przecież nikogo nie krzywdzą, kochają się, nie
              sprawiają sobie bólu, nie zmuszają do niczego wzajemnie.
              Dlaczego to robisz? Kiedyś będziesz ojcem (a może już jesteś?) jak chcesz swoje
              dzieci przygotoważ do życia, to przerażające. A może podnieca Cię fakt, że
              Twoje wypowiedzi drażnią, denerwują, wyprowadzają z róznowagi...czy tak?
              Dlaczego to robisz? Dlaczego psujesz atmosferę?
              Pomimo całej moje wyrozumiałości, tolerancji, poszanowania bliźniego i
              miłości...nie jestem w stanie wykrzesać z siebie żadnego pozytywnego uczucia w
              stosunku do Twojej osoby. Ja wiem, że masz to gdzieś, ale tak jest chyba u
              Ciebie ze wszystkim.
              Mam nadzieję, że jesteś młody i jeszcze masz czas na zmiany...
              Życzę sukcesów

• Gość: TT Re: Lubię lizać moja dziewczynę jak ma okres. IP: *.mw.mediaone.net 19.12.01, 22:44
                Ninia, odczep sie od czlowieka ktory mowi prade. Ja tez obserwuje twoje posty i
                sa strasznie grafomanskie, ale do tej pory nic ci nie mowilem.

O ile wiem to biblia nie zyczy sobie zebys tak sie wyrazala o forumowiczch.

Cos mi wyglada na to ze ty juz seksu wlasciwie nie potrzebujesz. A co? A jak?
                • Gość: Niunia Re: Lubię lizać moja dziewczynę jak ma okres. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.01, 14:48
                  TT
                  Szkoda, że faceci nie mają kobiecej intuicji, a Ty na dodatek nie umiesz czytać
                  między wierszami.
                  Jestem teraz chyba w swoim seksualnym maxie :) i korzystam. Tobie też radzę, bo
                  to piekne bardzo uczucie i nie tylko...

Głowa do góry, dla Ciebie też kiedyś zaświeci słońce ;-)
                  • Gość: TT Re: Lubię lizać moja dziewczynę jak ma okres. IP: *.mw.mediaone.net 21.12.01, 02:07
                    z czego korzystasz? Ze twoj stary sie bawi w wampirka, w tym maxie?

hehehehehehehe Nich go ta krew zaleje.
    • kasz.anka Re: Lubię lizać moja dziewczynę jak ma okres. 18.12.01, 15:31
      uwazam ze w Twoim zachowaniu nie ma nic nienormalnego, skoro sprawia Ci to
      przyjemnosc (i jej zapewne tez) to ja nie widze zadnego problemu, no chyba ze
      osoby pokroju np.Maxa i innych budza w Tobie jakies bezpodstawne wyrzuty
      sumienia. poza tym sadze ze to slodkie ze jestescie ze soba tak blisko.
    • Gość: TT Fanfalon oby ci nie skrzeplo IP: *.mw.mediaone.net 19.12.01, 22:53
      Przeciez to smakuje dosyc podle. Naprawde nie moge cie w tym usprawiedliwic. Co
      innego chlapnac jezorem w krew przez pomylke, ale zeby sie tym az zajadac? Cos
      masz pojebane w glowie. Ale jak to juz robic to proponuje robic to caly czas a
      nie raz na miesiac bo mozna wyjsc z wprawy. Mozesz np. pokradac koteksy i zuc
      je w ukryciu. Recznik z krwia proponuje obwinac wokol glowy i obejrzec sie w
      lustrze. Wtedy tez zaczynasz myslec o Maryni i robisz sobie dobrze. A co? A jak?
      Najleszy numer, to jak spijesz jej juz krew z krocz to przenies sie ponizej
      rozowego okienka is lec w cacao. Gora-dol-gora-dol. No i francuskiego calusa w
      usta.
      • Gość: algol Re: Fanfalon oby ci nie skrzeplo IP: 192.168.1.* / *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 02:36
        Gość portalu: TT napisał(a):

> Przeciez to smakuje dosyc podle. Naprawde nie moge cie w tym usprawiedliwic. Co
        > Najleszy numer, to jak spijesz jej juz krew z krocz to przenies sie ponizej
        > rozowego okienka is lec w cacao. Gora-dol-gora-dol. No i francuskiego calusa w
        > usta.

powycinalem jak leci te idiotyzmy..
        tylko oszolom moze cos takiego napisac..

poza tym..
        ciekawe czy mial w ogole dziewczyne/kobiete.. (owze TT)..
        czy tez nie moze sobie poradzic z problemem znalezienia takowej i wszystkie swoje
        frustracje wylewa tutaj (dotyczy to rowniez maxa i artichipa jak zauwazylem..)
        zamiast cos ze soba zrobic, wola sie wyzyc na ludziach majacych problem..
        typowe dla "zyciowych popaprancow" jakby ich okreslila pewna bridgett..

pzdr

algol

p.s.

popapraniec w tym wypadku zdecydowanie = nieudacznik

p.p.s.
        wszystko na co zgadza sie druga strona jest na ogol dozwolone i prawdopodobnie
        sprawia drugiej stronie przyjemnosc..
        :)))))))))))))

• Gość: TT Re: Fanfalon oby ci nie skrzeplo IP: *.mw.mediaone.net 21.12.01, 04:31
          Dobrze zes sobie powycinal, ale po co nam o tym mowisz?
      • lutao Re: Fanfalon oby ci nie skrzeplo 23.12.01, 15:28
        Falkon zamknij sie tam z twoimi pogladami wpierdalasz kaszanke i Smakuje Co!?
        Szkoda ze Jeszche Lacha nie staje mirze juz nie moze?
        • Gość: js Re: Fanfalon oby ci nie skrzeplo IP: *.net.autocom.pl 29.12.01, 22:37
          Tozto zwykly wampir.
          • Gość: rob Re: Fanfalon oby ci nie skrzeplo IP: 146.101.149.* 30.12.01, 18:09
            arithip to dupek razem z tt i maxem.Fajnie ze sie tak dobraliscie.Jesli to
            lubicie jest ok.Na razie.
            • Gość: ikk Re: Fanfalon IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.01, 18:47
              Sądzę,że jeśli obojgu to odpowiada to jest w porządku.Fanfalon,niektórzy ludzie
              niestety mają negatywny stosunek do cielesności i seksualności,ale mnie nic do
              tego,co robi dwoje kochających się ludzi.Ja sama w czasie okresu czuję się
              obolała i nie mogłabym uprawiać seksu,ale wiem,że niektóre kobiety to lubią i
              ich partnerzy też .Niech zatem to robią.Pozdrawiam.
    • 543dts Re: Lubię lizać moja dziewczynę jak ma okres. 28.05.26, 10:12
      Wiem, jak to jest, jest ciężko, pysznie i dobrze, i sprawia, że ​​jesteś cholernie twardy, i czuję to samo co ty i naprawdę chcę kontynuować z tobą, ale teraz nie mam nikogo, kto mógłby to robić ze mną, więc po prostu używam poduszki do ciała, aby wykonywać te pyszne czynności. I pomyślałem, że czuję się TAK DOBRZE z moją poduszką do ciała z anime, więc ćwicz dalej, może będziesz tak dobry jak ja w wyszukiwaniu dobrych, pysznych czerwonych rzeczy, baw się dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka