salineczka6 18.02.10, 13:58 Hej, dermatolog zapisał mi żel Epiduo, możecie się podzielić jak na was działa i jakieś porady ogólne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataschka89 Re: Trądzik a Epiduo 09.03.10, 15:19 ja stosowałam krótko bo tylko tydzień i głównie na jednego syfka:) hm skóra mi schodziła i mega zaczerwienienie smarowanego miejsca ... pewnie za krótko smarowałam bo ta mega gula jak była tak jest...:/ pozdrawiam Odpowiedz Link
salineczka6 Re: Trądzik a Epiduo 31.12.10, 18:03 Już trochę czasu się smaruje ale tylko z początku miałam takie podrażnienia po Epiduo, teraz jest już dużo lepiej skóra przywykła a pryszczy mam coraz mniej ;) Odpowiedz Link
endomondomando Re: Trądzik a Epiduo 25.05.11, 14:59 mojej dziewczynie też pomógł epiduo. stosowała inne maści, nawet antybiotyki i nic. a po tym jej się poprawiło. Odpowiedz Link
wojtek.z.live Re: Trądzik a Epiduo 29.09.11, 18:29 ja na trądzik używam epiduo, jestem z niego bardzo zadowolony,efekty działania widoczne były już po trzech miesiącach :) Odpowiedz Link