Dodaj do ulubionych

Zona zmusza mnie do seksu oralnego

19.12.01, 10:01
Dzien dobry.
Chcialem prosic Pana Doktora o rade.
Mam 26 lat. Jestem swiezo upieczonym malzonkiem.
Przed slubem nigdy z zona nie wspolzylismy, ja sam
nigdy nie mialem doswiadczen seksulanych, poniewaz
pochodze z bardzo porzadnej katolickiej rodziny i matka
zawsze wpajala mi, zeby ten dar zostawic zonie.
Natomiast moja zona, z tego co wiem byla juz
doswiadczona i z tego wynika moj problem.
Mianowicie zona zmusza mnie do seksu oralnego, co
uwazam za ohyde niezgodna z moja godnoscia jako
czlowieka bozego.
Raz to robilismy i byla to dla mnie nieprawdopodobna
ohyda. Kiedy drugi raz chciala to robic, odmowilem, ale
wtedy stalem sie obiektem drwin i zartow z jej strony.
Kocham ja, ale czy to znaczy, ze musza robic wszystko
czego ona chce? Co robic, zeby nie narazic sie na
driwny - ulec czy trwardo odmawiac?
A jesli odmowie i ona znajdzie sobie kochanka, co
wtedy?
Prosze o rade.

Lukasz
Obserwuj wątek
    • Gość: Łowca Re: Czyzby kolejna prowokacja? IP: *.*.*.* 19.12.01, 10:13
      Przekoloryzowanie wypowiedzi slowami "ohyda" na to by wskazywalo.

łowca, który czuje prowokacje nosem
    • Gość: Sztefan Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego IP: 136.8.159.* 19.12.01, 10:21
      lukaszd napisał(a):

> Dzien dobry.
      > Chcialem prosic Pana Doktora o rade.
      > Mam 26 lat. Jestem swiezo upieczonym malzonkiem.
      > Przed slubem nigdy z zona nie wspolzylismy, ja sam
      > nigdy nie mialem doswiadczen seksulanych, poniewaz
      > pochodze z bardzo porzadnej katolickiej rodziny i matka
      > zawsze wpajala mi, zeby ten dar zostawic zonie.
      > Natomiast moja zona, z tego co wiem byla juz
      > doswiadczona i z tego wynika moj problem.

Twoj problem nie wynika z tego, ze zona jest doswiadczona,tylko z tego, ze Ty
      tych doswiadczen nie miales i macie dysonans.
      Zawsze mnie lekko smieszy stwierdzenie 'porzadna katolicka rodzina' - co to
      znaczy dokladnie?

> Mianowicie zona zmusza mnie do seksu oralnego, co
      > uwazam za ohyde niezgodna z moja godnoscia jako
      > czlowieka bozego.

hmmm w ktorym miejscu? tzn. w ktorym miejscu i dlaczego zostala podeptana Twoja
      godnosc? Jak Cie zmusza - wsadza Twoja glowe miedzy swoje nogi?

> Raz to robilismy i byla to dla mnie nieprawdopodobna
      > ohyda. Kiedy drugi raz chciala to robic, odmowilem, ale
      > wtedy stalem sie obiektem drwin i zartow z jej strony.

Jesli panna sobie z Ciebie zartuje zamiast porozmawiac, to (mimo, ze sie w 100% z
      Toba nie zgadzam co do seksu oralnego) znaczy, ze powinna sie zastanowic nieco
      nad swoim zachowaniem. W ten sposob nic nie osiagnie. Druga sprawa - dlaczego to
      byla dla Ciebie 'ohyda'? Odrzucal Cie zapach czy wyglad? Jak dla mnie to
      stanowisko jest dziwne, bo jesli (jak piszesz) kochasz swoja zone, to chyba cala,
      a nie tylko to, co wystaje poza ubranie.

> Kocham ja, ale czy to znaczy, ze musza robic wszystko
      > czego ona chce? Co robic, zeby nie narazic sie na
      > driwny - ulec czy trwardo odmawiac?
      > A jesli odmowie i ona znajdzie sobie kochanka, co
      > wtedy?

To wtedy bedzie miala kochanka :) I bedziesz jej hmmmm mniej potrzebny. Okrutne,
      ale prawdziwe. Swoja droga nieco dziwie sie lasce, ze zdecydowala sie na slub.
      Wczesniej nie rozmawialiscie o seksie?

A tak powaznie, to ten post jest kolejnym przykladem na blednosc tezy "po slubie
      sie wszystko z seksem ulozy samo".
      • tassman do łukasza 19.12.01, 11:53
        Lukaszku,

Jestes największym durniem jakiego kiedykolwiek post czytałem. Ta nieudolna
        chęć podróby problemu wyssanego z palca, moze byc tylko dziełem takiego głupca
        jak ty......

tassman:)
        • Gość: asiax Re: do łukasza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 12:10

Ja tez podejrzewam, ze to prowokacja.
          Ale mysle, ze ten problem naprawde moglby sie wydarzyc.
          Rozwazmy wiec go hipotetycznie...

Przyczyna lezy w braku rozmowy. O ile jestem (ewentualnie) w stanie zrozumiec,
          ze ktos woli poczekac z inicjacja do slubu, to zupelnie nie pojmuje jak mozna o
          tym nie rozmawiac.
          Ona podjela ogromne ryzyko... Byla przeciez w stanie przewidziec, ze hmmm
          kochanek na medal to z niego nie bedzie.
          A krew sie burzy...:))

Mysle, ze najbardziej zatwardzily katolik jesli kocha swoja zone to kocha ja
          cala. I calujac jej cialo, przez Boga stworzone na obraz i podobienstwo, wyraza
          swoja milosc.
          A chyba zgodzicie sie, ze nie ma na ciele czlowieka "miejsc nieczystych" nie
          nadajacych sie do calowania i pieszczot... Takie teorie zostawmy w
          sredniowieczu.

btw. jesli takowe istnieja bardzo mnie interesuje, gdzie sie koncza a gdzie
          zaczynaja;P

• tassman Asiax 19.12.01, 13:35
            Gość portalu: asiax napisał(a):

>
            > Ja tez podejrzewam, ze to prowokacja.
            > Ale mysle, ze ten problem naprawde moglby sie wydarzyc.
            > Rozwazmy wiec go hipotetycznie...
            >
            > Przyczyna lezy w braku rozmowy. O ile jestem (ewentualnie) w stanie zrozumiec,
            > ze ktos woli poczekac z inicjacja do slubu, to zupelnie nie pojmuje jak mozna o
            >
            > tym nie rozmawiac.
            > Ona podjela ogromne ryzyko... Byla przeciez w stanie przewidziec, ze hmmm
            > kochanek na medal to z niego nie bedzie.
            > A krew sie burzy...:))
            >
            > Mysle, ze najbardziej zatwardzily katolik jesli kocha swoja zone to kocha ja
            > cala. I calujac jej cialo, przez Boga stworzone na obraz i podobienstwo, wyraza
            >
            > swoja milosc.
            > A chyba zgodzicie sie, ze nie ma na ciele czlowieka "miejsc nieczystych" nie
            > nadajacych sie do calowania i pieszczot... Takie teorie zostawmy w
            > sredniowieczu.
            >
            > btw. jesli takowe istnieja bardzo mnie interesuje, gdzie sie koncza a gdzie
            > zaczynaja;P
            >

jesli AsiuX wierzysz w te historyjke wyssana z penisa to nie pozostaje mi nic
            innego jak złozyć ci wyrazy współczucia....

• Gość: facet Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego IP: 213.216.77.* 19.12.01, 13:47
      Człowieku - jeśli mówisz serio - to współczuję. A gdzie tolerancja i chęć
      uszczęśliwienia drugiej osoby (jeśli nie czerpiesz przyjemności z tego co
      Kobiecie daje największą radość i twierdzisz, że Ją kochasz to nie rozumiesz o
      czym mówisz). I co ma do tego katolicyzm? Że niby to grzech? Bo księża
      zabraniają, a mamusia nie nauczyła? A z tą "ohydą" to przegiąłeś - sam
      jesteś "ohydny".

ps. kochanka znajdzie szybko (mam nadzieję)
    • Gość: Ana Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego IP: *.*.*.* 19.12.01, 16:03
      Myślę, że w Waszym związku brakuje istotnego elementu. Chodzi mi oczywiście o
      szczerość. Jesteście małżeństwem a jednak wydaje mi się,że nie znacie się zbyt
      dobrze. I być może właśnie z tego powodu seks oralny nie sprawia Ci
      przyjemności. Porozmawiajcie szczerze o swoich potrzebach itd. Na pewno
      dojdziecie do porozumienia. Szczera rozmowa z partnerem jest w stanie rozwiązać
      wiele problemów. Życzę powodzenia!
    • Gość: ryżymałp Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego IP: 195.116.167.* 19.12.01, 16:44
      lukaszd napisał(a):

.
      > Mianowicie zona zmusza mnie do seksu oralnego, co
      > uwazam za ohyde niezgodna z moja godnoscia jako
      > czlowieka bozego.
      > Raz to robilismy i byla to dla mnie nieprawdopodobna
      > ohyda.
      >

> A jesli odmowie i ona znajdzie sobie kochanka, co
      > wtedy?
      > Prosze o rade.
      >
      > Lukasz

Człowieku boży!!! Bardzo współczuję Twojej żonie ( pomine to , że na odległość
      śmierdzi mi tu prowokacją).Seks oralny jest najnormalniejsza rzeczą pod słońcem ,
      Wkładanie i wyjmowanie jedynie to nie jest sex - to jest coś co nie wiem.. Mam
      propozycję : w ogóle nie uprawiajcie sexu.Zróbcie to 2 razy przez dziure w
      prześciradle w celu uzyskania potomstwa. Będziesz miał ogranioczony kontakt
      z "ohydą" a i Pan Bóg bedzie miał mniej powodów do zgorszenia i ksiądz w
      konfesjonale również.Traktowanie ciała i pieszczot Twojej kobiety jako "ohydę "
      jest dla niej bardzo poniżające. A poniżanie innego człowieka to jest dopiero
      grzech.Dajcie sobie spokój a Ty żyj w celibacie.
      Pytanie za 100 punktów: dlaczego brzydzisz się językiem a penisem nie?
    • Gość: trrach Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego IP: *.mw.mediaone.net 19.12.01, 18:01
      A ja mam odwrotny problem: lubie lizac, ale ona nie chce ciagnac. Zrobila to
      kilka razy. A doswiadczona, ze hoho. Piec lat juz tak idzie. Ssama to lubi jak
      ja obsluguje...
      • Gość: __jan Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego IP: *.ibc.de.easynet.net 21.12.01, 21:20
        TU IDA NAPRAWDE TEKST::........WSZYSTKO PODROBY....
    • Gość: GRZECHto TO STRASZNA KURWA!!! NIE JEDZ JEJ IP: *.mw.mediaone.net 19.12.01, 18:09
      Sluchaj osle, a walisz konia? No bo jak walisz to jest to GRZECH SMIERTELNY.
      Poloz worek mosznowy na pienku, wez siekiere w reke, uloz ostrze nad workiem i
      palniej druga reka w zelazo, zeby ten cholerny worek z jajami diabli wzieli.
      Potem lec do szpitala zeby ci rane szwem kapciuchowym zaszyli.

Myslisz ze ja to wymyslam? Tak chlopak zrobil pod presja proboszcza. Zrob i ty -
      uwolnij sie od demonow!! Nigdy nie zaznasz spokoju BO WALISZ KONIA!!! Grzech
      TO SMIERTELNY!!! Kup siekiere, kup siekiere, kup siekiere... I nie liz tej
      brudnej pizdy: jest to BARDZO ZLE DLA CIEBIE. Jest TO BARDZO DOBRE DLA MNIE.
    • Gość: Jureek Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego IP: 62.8.156.* 19.12.01, 20:03
      Oczywiście, że wątek ten jest prowokacją. Powiem więcej - bardzo udaną prowokacją. W kilku
      odpowiedziach tzw. nowocześni dali się sprowokować i pokazali naprawdę, jak bardzo są "tolerancyjni".
      Niby oburzają się, jak to Kościół chciałby zaglądać im do alkowy, a co sami pokazują. Zero tolerancji dla
      czyjegoś obrzydzenia. Czyżby przy zawieraniu małżeństwa ślubowało się, że bedzie się partnerowi
      ssać/lizać? Jeśli nie, to niby dlaczego ktoś, kto czegoś takiego nie lubi, miałby tłumaczyć się z powodów
      swojego obrzydzenia?
      Dlaczego "nowocześni" nie pójdą jeszcze dalej w swojej "tolerancji"? Tyle mówi się, że należy współżyć
      przed ślubem, bo inaczej rozi ryzyko niedopasowania. To może by tak wprowadzić "tolerancyjną" ustawę
      NAKAZUJACA stosunki przedmałżeńskie? Chcesz zawrzeć ślub - musisz udowodnić, że nie jesteś
      prawiczkiem. A następny krok we wprowadzaniu "tolerancji" widzę we wprowadzeniu do przysięgi
      małżeńskiej zobowiązania do analu. No, dalej "nowocześni", uszczęśliwiajcie ludzi na siłę - przecież tyle
      jest jeszcze do zrobienia w tym "ciemnogrodzie" jak to nazywacie.
      Jurek
    • andrzej.depko Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego 19.12.01, 20:36
      Pomimo tego, że list ten jest prowokacją, nie uważąm jej za proowkację
      nieudaną. Znam z praktyki lekarskiej dokładnie takie same przypadki. Zupełnie
      jakby ktoś dobrał się do archiwum w przychodni lub opinii sądowo -
      seksuologicznych spraw rozwodowych. Pomimo tego, że potraktowaliście opis
      przypadku jako prowokację zapewniam Was, że takie przypadki wydarzyły się już
      naprawdę.
    • forever_young Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego 20.12.01, 16:04
      Ja też tego nie lubię robić ale, żeby drwić z tego to przesada z jej strony.
      Przecież jak tego nie lubisz to po co masz to robić.
      • Gość: oli Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.01, 21:54
        jak można nie lubieć lizać cipki swojej żony. Ty jysteś chory !!!!!!!!!!!!
        • forever_young Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego 21.12.01, 10:04
          Nie wiem czy piszesz poważnie czy dla jaj, zakładając, że poważnie to nie
          słyszałem o takiej chorobie, kazdy robi to co mu sprawia przyjemność, wyluzuj
          się chłopie, nie wiem zresztą czy to kiedyś robiłeś.
          • Gość: TT Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego IP: *.mw.mediaone.net 21.12.01, 19:53
            Powiem wam prawdziwa historyjke, na ten temat. Moj kolega poznal 18 letnia
            dziewczyne - on o 10 lat starszy. Doszlo do slubu. Kilka miesiecy po slubie,
            mloda zona zapytala go: dlaczego my sie nie kochamy odwrotnie? Kumpel przyszedl
            do mnie, a trzeba wam wiedziec, ze byl ekspertem w sprawach kobiecych, i
            zapytal: czy ty to robisz? Tarzalem sie po ziemi przez kilka minut zanim mu
            odpowiedzialem. Potem uradzilismy, ze musi to zrobic.

Na drugi dzien zobaczylem go i mial mine nietega. Trzasales? Tak. No i? Nie
            wiem. Ale czul sie nie za bardzo. Byl w szoku (hehehehehe) po zobaczeniu
            jednookiego ptaka.
            Rozwod byl wkrotce. Pozniej sie okazalo, ze miala juz kogos innego ktory
            wlasnie TO robil.
            • Gość: I Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 10:41
              To nie jest prowokacja!
    • Gość: u_Bolt Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego IP: 10.10.6.* 28.12.01, 10:22
      Wszystko wskazuje na to, ze jestes typowym prowokatorem. Ale zalozmy, ze tak
      nie jest. Moja rada jest nastepujaca. Kaz sie malzonce dokladnie wygolic albo
      nawet wydepilowac. Alternatywnie, zaproponuj jej, ze Ty to zrobisz. Zapewniam
      Cie, ze emocji jest sporo. Jesli Ci zona pozwoli na wykonanie tychze czynnosci
      to badz bardzo ostrozny i staranny. Pospiech w zadnym wypadku nie jest
      wskazany. Rowniez musisz byc w pelni opanowany. Nie moga Ci drzec rece. To
      wszystko po to aby uniknac jakichkolwiek zadrapan w tym bardzo czulym miejscu.
      Zapewniam Cie, ze wygolona piczula dziala bardzo silnie pobudzajaco a jezyk sam
      sie sklada do wykonania pelnego cunnilingus. Pozdrawiam Cie niesmaly katoliku
      i do Dzielllllaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!.
    • Gość: Thierry Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego IP: 10.10.6.* 28.12.01, 11:59
      Jedna z przyczyn takiego podejscia do wspolzycia z Toba moze byc
      najprawdopodobniej twoje samcze i egoistyczne generalne podejscie
      do spraw seksu. Mozliwe, ze po prostu wlazisz na babe, poruszasz
      pare razy dupskiem, sie spuscisz, przewracasz na drugi bok i ...
      chrapiesz. A twoja kobieta ma widocznie bardzo silne potrzeby.
      I moze miec trudnosci w uzyskiwaniu orgazmu metoda dopochwowa.
      Widac, wstydzi sie Tobie o tym wprost rozmawiac. Zreszta,
      nie kazdy chlop jest zdolnym "dlugodystansowcem" i specjalista
      od orgazmow dopochwowych. Kobieta chce ci rzecz cala znakomicie
      ulatwic sugerujac/nalegajac na seks oralny. A wiec na uzyskiwanie
      orgazmu lechtaczkowego. Pozbac sie drogi przyjacielu kompleksow.
      Odpusc sobie rowniez rady zakompleksialego ksiedza - spowiednika
      (on nawet ci nie doradzi jak technicznie sprawnie walic konia)
      Wez sie do roboty. Czym predzej, tym lepiej. I niech jezor twoj
      "lata jak lopata, cos jak na ksztalt kolowrotka, to do wewnatrz,
      to od srodka" (jak sugerowal mistrz nad mistrze hrabia Aleksander
      Fredro) Bo ci baba na prawde pojdzie bokiem. POWODZENIA !!

p.s. gdyby jednak w dalszym ciagu nie moglbys sie przemoc, i wyczuwasz
      (bo to sie daje odczuwac) ze nic ci z kobieta nie pojdzie, to daj
      przynajmniej adres. Moze nam sie uda zrobic dobry uczynek.
    • Gość: Mike Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego IP: 62.88.4.* 02.01.02, 10:57
      Twój katolicyzm wyszedł ci bokiem koleś. Zamiast słuchać pobożnej mamusi trzeba
      było sie trochę pobzykać przed slubem.
      A może poproś swoją żonę żeby sie przed seksem umyła. Gdy kobieta nie za często
      się myje to doznania mogą rzeczywiscie być nieprzyjemne.

PS. A gdy ci żonka robi loda to tez jest nieprzyjemnie?
      • wazka Ludzie jestescie wulgarni i ograniczeni 25.06.02, 20:17
        Jedenak w Polsce niewiele sie zmienilo .Czytajac wasze wypowiedzi odnioslam
        wrazenie ze wiekszosc was mysli strasznie stereotypowo i jest ogromnie
        nietolerancyjna. Co w tym zlego z ktos nielubi sexu oralnego?.To smieszne ze to
        was tak oburza ( zupelnie na takiej samej zasadzie jak 50 lat temu oburzal sex
        pozamauzenski ).Ja osobiscie lubie "lizanko" ale to nie oznacza ze uwazam ze
        wszyscy sa zobowiazani do uprawiania tego rodzaju sexu.Zycze wszystkim troche
        wiecej wrazliwosci i odrobiny zdrowego rozsadku.
        • tassman Wazka: jestescie wulgarni i ograniczeni 26.06.02, 07:39
          wazka napisał(a):

> Jedenak w Polsce niewiele sie zmienilo .Czytajac wasze wypowiedzi odnioslam
          > wrazenie ze wiekszosc was mysli strasznie stereotypowo i jest ogromnie
          > nietolerancyjna. Co w tym zlego z ktos nielubi sexu oralnego?.To smieszne ze to
          >
          > was tak oburza ( zupelnie na takiej samej zasadzie jak 50 lat temu oburzal sex
          > pozamauzenski ).Ja osobiscie lubie "lizanko" ale to nie oznacza ze uwazam ze
          > wszyscy sa zobowiazani do uprawiania tego rodzaju sexu.Zycze wszystkim troche
          > wiecej wrazliwosci i odrobiny zdrowego rozsadku.

Ważka,

jesli wierzysz we wszystko co ktos sobie wyduma to musisz uwierzyć i w to:
          wczoraj widziałem dziewczyne z 5 cyckami. Zachowaj zdrowy rozsadek. uwierz. Nie
          próbuj tylko myslec stereotypowo.....

• nikt_inny Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego 26.06.02, 18:31
      Zaciśnij zęby!, módl się! a swoje cierpienie ofiaruj w jakiejś zbożnej intencji.
      Przez kilkanaście lat małżeństwa masz duże szanse aby zostać męczennikiem.
    • max7760 Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego 26.06.02, 18:43
      Buahahahahahaha !!!!!!!!!!!! Ale sie u smialem. No i kurde z wypowiedzia
      tassmana sie musze zgodzic. Jaja sobie gosc zrobil z Was ta prowokacja a Wy to
      lykneliscie. Bozy czlowiek, hehehehehe !!!!!!!!!!
      • tassman Max7760 zmusza mnie smiechu 27.06.02, 14:09
        max7760 napisał(a):

> Buahahahahahaha !!!!!!!!!!!! Ale sie u smialem. No i kurde z wypowiedzia
        > tassmana sie musze zgodzic. Jaja sobie gosc zrobil z Was ta prowokacja a Wy to
        >
        > lykneliscie. Bozy czlowiek, hehehehehe !!!!!!!!!!

maxiu,

Pozdrawiam:)) jak tam u Ciebie??

• max7760 Re: Max7760 zmusza mnie smiechu 28.06.02, 16:10
          tassman napisał(a):

> max7760 napisał(a):
          >
          > > Buahahahahahaha !!!!!!!!!!!! Ale sie u smialem. No i kurde z wypowiedzia
          >
          > > tassmana sie musze zgodzic. Jaja sobie gosc zrobil z Was ta prowokacja a
          > Wy to
          > >
          > > lykneliscie. Bozy czlowiek, hehehehehe !!!!!!!!!!
          >
          > ********************
          > maxiu,
          >
          > Pozdrawiam:)) jak tam u Ciebie??
          >
          > tassman:)
          >
          Spoko, spoko tass. Zmuszam zone do seksu oralnego, a ona biedna musi, chcac nie
          chcac, obciagnac od czasu do czasu :-))))))

Pozdr,

Max

• ro-bot Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego 28.06.02, 06:47

mam proste rozwiazanie Twojego problemu: zamienmy sie zonami...
      • martezza Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego 28.06.02, 21:24
        ro - bot!!!! jesteś wspaniały!
        Tak proste wyjście z takiej trudnej sytuacji!
        Podziwiam.
        • ro-bot Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego 30.06.02, 08:53
          martezza,

szkoda, ze potraktowalas moja wypowiedz doslownie...

• martezza Re: Zona zmusza mnie do seksu oralnego 28.06.02, 21:26
      A czy żona robiła Ci przyjemność oralnie? I co? Nie mialeś przyjemności?
      Jeśli nie, to specjalista potrzebny. Skonsultuj się. Nie, nie ze mną. Z
      seksuologiem.
      Pozdrawiam i życze udanych "katolickich" orgazmów.
    • nika_24 Czy twoja żona się myje? 29.06.02, 11:11
      j.w

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka