Dodaj do ulubionych

Przedwczesny wytrysk

IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 01:22
U mnie wystepuje on nawet wtedy gdy jestem blisko z partnerka lecz nie odczuwam
podniecenia... Czy to choroba? I czy istnieje mozliwosc zaplodnienia przez ta
przezroczysta substancje ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mr seksu Re: Przedwczesny wytrysk IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 12:09
      w tej przezroczystej substancji istnieja sladowe ilosci plemnikow, a skoro
      wydobywa sie ona z twojego człona nawet bez podniecenia, to owszem, cos z tobą
      nie tak... ale co? to juz moja wiedza jest zbyt maua. wesolych swiat
    • che1 Re: Przedwczesny wytrysk 23.12.01, 16:23
      Ta substancja to prawdopodobnie wyciek ropny.Gdzie się szlajałeś biedaku?Tym
      świństwem nie zapłodnisz kobiety,co najwyżej ją zarazisz.Wygląda to na trypra
      [rzeżączkę].Czternaście zastrzyków i spoko.Kurację twojej moralności niech
      zaordynuje niezastąpiony w tej dziedzinie Tassman.pozdr che1
      • Gość: rebat Re: Przedwczesny wytrysk IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 10:40
        che1 napisał(a):

> Ta substancja to prawdopodobnie wyciek ropny.Gdzie się szlajałeś biedaku?Tym
        > świństwem nie zapłodnisz kobiety,co najwyżej ją zarazisz.Wygląda to na trypra
        > [rzeżączkę].Czternaście zastrzyków i spoko.Kurację twojej moralności niech
        > zaordynuje niezastąpiony w tej dziedzinie Tassman.pozdr che1

Prosze Cie nie strasz... Czy to bardzo powazne? I czy bolesne sa te zastrzyki?
        • artihip Re: Przedwczesny wytrysk 24.12.01, 10:55
          Obetną ci siuśka na święta !!!
          • Gość: rebat Re: Przedwczesny wytrysk IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 25.12.01, 09:56
            artihip napisał(a):

> Obetną ci siuśka na święta !!!

No dziekuje bardzo za pomoc. BARDZO MI POMOGLES! Z twoja wiedza powinienes
            przejsc na specjalizacje z tej dziedziny!
    • mikmik Re: Przedwczesny wytrysk 27.12.01, 11:28
      jeśli nie odczuwasz podniecenia to raczej nie jest to związane z obecnością
      blską lub mmniej bliską Twojej partnerki. Prawdopodobnie obficie śluzujesz i to
      cały problem lub nie. Mój poprzedni partner bardzo obficie wydzielał śluz w
      zasadzie na okrągło miał pomoczoną bieliznę. Nie powiem, w trakcie aktu
      seksualnego rzecz bardzo przydatna :))) na codzień krępująca i trochę
      dokuczliwa.
      W głównej mierze znajdzuje się tam wydzielina z gruczołu krokowego i śladowe
      ilości plemników. Jeśli nie odczuwasz pieczenia przy oddawaniu moczu,
      wydzielina nie jest mętana,żółtawa i nieprzyjemna w zapachu, nie masz
      podrażnień przy ujściu cewki moczowej ( czyli na żołądzi prącia ), dbasz o
      higienę - to zapewne śluz którego Twój organizm produkuje w nadmiarze i taka
      Twoja natura.
      • Gość: rebat Re: Przedwczesny wytrysk IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 03:12
        mikmik napisał(a):

> jeśli nie odczuwasz podniecenia to raczej nie jest to związane z obecnością
        > blską lub mmniej bliską Twojej partnerki. Prawdopodobnie obficie śluzujesz i to
        >
        > cały problem lub nie. Mój poprzedni partner bardzo obficie wydzielał śluz w
        > zasadzie na okrągło miał pomoczoną bieliznę. Nie powiem, w trakcie aktu
        > seksualnego rzecz bardzo przydatna :))) na codzień krępująca i trochę
        > dokuczliwa.
        > W głównej mierze znajdzuje się tam wydzielina z gruczołu krokowego i śladowe
        > ilości plemników. Jeśli nie odczuwasz pieczenia przy oddawaniu moczu,
        > wydzielina nie jest mętana,żółtawa i nieprzyjemna w zapachu, nie masz
        > podrażnień przy ujściu cewki moczowej ( czyli na żołądzi prącia ), dbasz o
        > higienę - to zapewne śluz którego Twój organizm produkuje w nadmiarze i taka
        > Twoja natura.

Dziekuje! Twoja opinia pozwolila mi juz troszke inaczej spojrzec na sprawe.
    • Gość: rebat Re: Przedwczesny wytrysk IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 03:19
      Troszke to odmienilo moje myslenie ale ta substancja wydziela sie tylko i
      wylacznie gdy jestem blisko partnerki. Gdy siedzi mi na kolanach, gdy ja
      przytulam...
    • Gość: w Re: Przedwczesny wytrysk IP: *.hipernet.ras.pl 01.01.02, 17:17
      jaki ip
    • Gość: Zbrozło Re: Przedwczesny wytrysk IP: *.kul.lublin.pl 04.01.02, 10:12
      Więcej bzykanka i po sprawie.
      • mikmik Re: Przedwczesny wytrysk 04.01.02, 10:42
        A co Wy tam w KULu wiecie o bzykaniu :)))
        a poza tym słyszałem, że tam istna przechowalnio-wylęgarnia gejów
        • Gość: Zbrozło Re: Przedwczesny wytrysk IP: *.kul.lublin.pl 04.01.02, 12:07
          Spokojnie, mikmik. To, że korzystam z komputera tej instytucji jeszcze nic nie
          znaczy. Co do wylęgarni to i owszem lecz lęgnie się tu więcej dewiantów niż
          gejów. Troche normalnych jest tu, ale jakby przez przypadek.
          • mikmik Re: Przedwczesny wytrysk 07.01.02, 22:27
            nie będę jednak z tobą dalej konwersował skoro nie uważasz mnie za normalnego
    • andrzej.depko Re: Przedwczesny wytrysk 07.01.02, 23:14
      Opisana przez Ciebie substancja jest wydzieliną gruczołów opuszkowo – cewkowych
      Cowpera. Substancja ta przedostaje się do cewki moczowej, czyni ją śliską oraz
      alkalizuje resztki kwaśnego moczu. Ułatwia to przechodzenie nasienia oraz
      wzmaga ruchliwość plemników. Szczególnie silne lub dłużej trwające podniecenie
      sprawia, że niezależnie od wytrysku wydostaje się ona z ujścia cewki moczowej.
      Zjawisko to nosi nazwę destillatio, w odróżnieniu od wytrysku nasienia
      ejakulatio. W wydzielinie tej często znajdują się ruchome plemniki. Destillatio
      może stwarzać niebezpieczeństwo niezamierzonego zapłodnienia kobiety nawet bez
      wytrysku nasienia do pochwy. Szczególnie często spotyka się go u młodych
      mężczyzn odznaczających się dużą pobudliwością seksualną.
      • Gość: rebat Re: Przedwczesny wytrysk IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 13:30
        andrzej.depko napisał(a):

> Opisana przez Ciebie substancja jest wydzieliną gruczołów opuszkowo – cew
        > kowych
        > Cowpera. Substancja ta przedostaje się do cewki moczowej, czyni ją śliską oraz
        > alkalizuje resztki kwaśnego moczu. Ułatwia to przechodzenie nasienia oraz
        > wzmaga ruchliwość plemników. Szczególnie silne lub dłużej trwające podniecenie
        > sprawia, że niezależnie od wytrysku wydostaje się ona z ujścia cewki moczowej.
        > Zjawisko to nosi nazwę destillatio, w odróżnieniu od wytrysku nasienia
        > ejakulatio. W wydzielinie tej często znajdują się ruchome plemniki. Destillatio
        >
        > może stwarzać niebezpieczeństwo niezamierzonego zapłodnienia kobiety nawet bez
        > wytrysku nasienia do pochwy. Szczególnie często spotyka się go u młodych
        > mężczyzn odznaczających się dużą pobudliwością seksualną.

Czy to choroba? Jesli tak to jak ja mozna leczyc?
        • Gość: adas Re: Przedwczesny wytrysk IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 13:41
          to nie jest choroba
          • Gość: rebat Re: Przedwczesny wytrysk IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 23:36
            Gość portalu: adas napisał(a):

> to nie jest choroba

Dziekuje! Podbudowales mnie na duchu! Mam nadzieje ze to z czasem mija...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka