Gość: qwert IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 22:34 Jak nazywacie przyrzady/narzady rozkoszy swojej Pani? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bercik Re: Nazwa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 17:06 Cipka. Np. "pokaż mi swoją cipkę", "ale masz wilgotna cipkę", itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oralB Re: Nazwa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 17:42 Zdecydowanie: CIPKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To najpiękniejsze i najmilsze słowo na świecie. Nie istnieje drugie takie samo. Uwielbiam je i... chyba zaraz pobiegnę do mojej Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Nazwa IP: *.interlinia.kam.pl 14.01.02, 19:03 myszka,perelka,pierozek:),truskawka,a ostatnio,odkad sie zbuntowalam i przestalam golic takze kaktusik,hihi:) Odpowiedz Link Zgłoś
mercedes+++ Re: Nazwa 15.01.02, 10:42 Dlaczego się zbuntowałaś? Kaktusik będzie krótko, a co potem, jak ją nazwiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Nazwa IP: *.interlinia.kam.pl 15.01.02, 19:33 strzecha?:)hihi,nie mam zamiaru dopuscic do takiego stanu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Nazwa IP: *.interlinia.kam.pl 15.01.02, 19:32 bede sie martwic jak juz naprawde zarosne:)zbuntowalam sie,bo nie potrafilam ogolic sie tak zeby potem nie bylo nieprzyjemnych podraznien:( gdyby nie ten bol to bym nigdy nie przestala. Odpowiedz Link Zgłoś
mercedes+++ Re: Nazwa 15.01.02, 20:45 Gość portalu: Ania napisał(a): > bede sie martwic jak juz naprawde zarosne:)zbuntowalam sie,bo nie potrafilam > ogolic sie tak zeby potem nie bylo nieprzyjemnych podraznien:( gdyby nie ten > bol to bym nigdy nie przestala. Aniu, twój bunt trochę mnie dziwi, jeżeli chcesz prześlę Tobie coś w rodzaju instrukcji golenia intymnego. Napisz na mój adres, a niezwłocznie wyślę instrukcję. Pozdrawiam i czekam na list. Mercedes+++ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meldy Re: Nazwa IP: 10.0.4.* 15.01.02, 18:21 czasami i moj facecik nazywa "muszelka" Odpowiedz Link Zgłoś
inni_jadom_na_radom Motylek!!!!!!!!!!! 15.01.02, 18:45 Motylek, zwłaszcza jak mu (jej) się rozchyli skrzydełka. I jeszcze małżyk. Ale przeczytany tu "pierożek" jest też inspirujący bardzo! Już wiem dlaczego tak kocham pierożki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzia Re: Motylek!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 18.01.02, 15:42 pochwa,macica,wzgórek łonowy,łechtaczka...a fe!(chociaż wzgórek jeszcze ujdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Nazwa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 21:40 Różyczka... trafne zważywszy wygląd :-)) Ale gdzieś przeczytałam o "perełce we włochatej brzoskwince" - i to mnie rozwaliło :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobody Re: Nazwa IP: 149.99.202.* 19.01.02, 05:58 a moze " kuciapa" ....tak sobie po staropolsku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Nazwa IP: *.issi.uz.zgora.pl 19.01.02, 11:05 mymłon Z tego kawału Kochanie połóż ręke na mym łonie A co to mymłon? Odpowiedz Link Zgłoś