artur737 21.02.05, 21:15 Zupelnie przy okazji okazalo sie, ze jest dieta, ktora likwiduje grzybice (taka np w przebiegu antybiotykow) w ciagu kilku dni az u 90% chorych. Szczegoly w watku "dieta w czasie antybiotykow" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur737 Re: Umiem latwo leczyc grzybice 21.02.05, 21:16 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26140 Odpowiedz Link
maranka Re: Umiem latwo leczyc grzybice 17.09.05, 14:49 a co powiesz o diecie MONTIGNAC jeśli chodzi o grzybicę / w sumie jest bardzo podobna / Odpowiedz Link
btk11 Re: Umiem latwo leczyc grzybice 20.01.06, 11:36 Gratuluje, skoro umiesz Łatwo wyleczyć grzybicę. HAHAHA. Dieta być może i owszem, ale chyba czegoś tu nie dopowiedziałes. Ja mam grzybicę jamy ustnej i jeśli chodzi o dietę to ta dieta może i leczy bo doprowadza do wyeliminowania człowieka. Schudłam 4 kg od jej stosowania a i tak np nie mogę wyelimonować wszystkiego co zawiera drożdze np chleb. To chyba by mnie zabiło kompletnie. Więc takie pocieszanie że dieta pomoże to tylko oszukiwanie chorych i zdołowanych ludzi. Wiem że brutalne ale prawdziwe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
hwdp101 Re: Umiem latwo leczyc grzybice 02.02.06, 12:06 grzybice jamy ustnej najszybciej i najskuteczniej leczy sie poprzez posmarowanie, zwilżenie własnym moczem Odpowiedz Link
agan6 Re: Umiem latwo leczyc grzybice 02.02.07, 14:53 To prosze powiec jak zlikwidowc ze stop pekajacca sucha skore Odpowiedz Link