Dodaj do ulubionych

homosekualizm

17.01.02, 18:29
mam 16 lat iczuje sie gejem
Obserwuj wątek
    • Gość: monallis Re: homosekualizm IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 19:30
      no i co? ciesz się życiem , jest krótkie i kruche, choć przypuszczam ,że
      chwilami trudne w naszym kraju dla osób o podobnych preferencjach;
      bądx sobą, po prostu, to nie zbrodnia;))))))
      pozdrawiam
      heteroseksualna
    • wari Re: homosekualizm 17.01.02, 22:25
      Przypominam sobie gdy bylem w Twoim wieku. Oj, co ja wtedy przeżywalem... Teraz
      mam za sobą 15 lat we wspólnym związku. Kocham swojego faceta tak jak 15 lat
      temu. Mamy super układy z rodziną. Moi rodzice traktują mojego przyjaciela jak
      syna, podobnie jest z jego rodziną. Życzę Ci, żeby Ci się ułożyło jak najlepiej.
      • Gość: L Re: homosekualizm IP: 10.197.133.* 18.01.02, 08:14
        Ile macie dzieci?
        • kph Re: homosekualizm 19.01.02, 14:17
          To ma najwieksze znaczenie, nie? Pozdrawiam i zycze 8rga dzieci (no chyba zes z awsu to zycze co najmniej calego mendla).
          Pozdr.
          KPH
        • wari Re: homosekualizm 21.01.02, 21:53
          Gość portalu: L napisał(a):

> Ile macie dzieci?

Jeżeli to żart, to kiepski. Nie mamy dzieci i na szczęście nie mamy ich z
          własnego wyboru, nie z przymusu (akurat wyrażamy pogląd, że są ciekawsze rzeczy
          niż posiadanie dzieci). Natomiast nasza znajoma para gejów w Holandii ma dzieci.
          Cóż, ludzie mają różne poglądy...

• sloggi Re: homosekualizm 18.01.02, 08:28
        Mam 28 lat jestem homoseksualistą, ale się nim nie czuję. Przykre, ale
        prawdziwe.
        • Gość: rafi Re: homosekualizm IP: *.pam.szczecin.pl 18.01.02, 13:36
          sloggi ,wiec co jesteś kryptogejem?Ukrywasz się ,jestes z kobietą,czy co?
        • kph Re: homosekualizm 19.01.02, 14:16
          A jak to jest czuc sie homoseksualista bo nie rozumiem?
          Jestes praworeczny ale nie czujesz sie praworecznym?!
          Masz niebieskie oczy ale nie czujesz sie niebieskookim?!
          Wytlumacz.
          KPH
          • sloggi Re: homosekualizm 23.01.02, 13:58
            Nie jestem żadnym kryptogejem. Nie mam kobiety, kiedys miałem ( z własnej
            chęci - byłem wówczas biseksualny, ponieważ miałem pociąg do facetów, ale
            uważałem, że jak już spróbuję tego miodu to przepadnę z kretesem ).
            Nie akceptuję ponieważ przeraża mnie fakt, że nie będę miał rodziny, dzieci; że
            nic po sobie nie pozostawię.
            Związki homo są kruche i nietrwałe, nic co się wydarzyło od momentu
            zdeklarowania się przeze mnie jako geja - nie było na dłuższą metę
            satysfakcjonujące.
            Ani moje poglady, ani zainteresowania - nic, poza drobnymi szczegółami - nie
            jest we mnie gejowskie. Nie zmieniła się moja zerowa tolerancyjność wobec
            skrajnych mniejszości seksualnych; sam jestem gejem, a z drugiej strony
            kontrastowość moich poglądów powoduje, że czuję się zakłamany do cna.
            Ponadto nikt z rodziny nie wie i się nie dowie - bo nie może.
            Dopiero w zeszłym roku powiedziałem o sobie znajomym, to złożony problem,
            dlatego kph - nie śmiej się z tego i nie kpij; przy moim usposobieniu
            samoakceptacja orientacji seksualnej to poważny problem - ale powoli się z tym
            utożsamiam.
            • zorak Re: homosekualizm 23.01.02, 18:26
              Bardzo ladnie napisane...
              wyraziles swoje odczucia w bardzo fajny, ciekawy sposob.
              tak, ze i ja bym sie pod tym podpisal...
              mam podobne sprzecznosci w sobie i milo mi ze udalo mi sie trafic na twoj tekst
              i dzieki temu moze i cos niecos w sobie rozwiazac...
              bo w koncu zeby rozwiazac problem trzeba go sobie najpierw uswiadomic.
              Dzieki.
            • rafi4 Re: homosekualizm 24.01.02, 17:41
              sloggi napisał(a):

> Nie jestem żadnym kryptogejem. Nie mam kobiety, kiedys miałem ( z własnej
              > chęci - byłem wówczas biseksualny, ponieważ miałem pociąg do facetów, ale
              > uważałem, że jak już spróbuję tego miodu to przepadnę z kretesem ).
              > Nie akceptuję ponieważ przeraża mnie fakt, że nie będę miał rodziny, dzieci; że
              >
              > nic po sobie nie pozostawię.
              > Związki homo są kruche i nietrwałe, nic co się wydarzyło od momentu
              > zdeklarowania się przeze mnie jako geja - nie było na dłuższą metę
              > satysfakcjonujące.
              > Ani moje poglady, ani zainteresowania - nic, poza drobnymi szczegółami - nie
              > jest we mnie gejowskie. Nie zmieniła się moja zerowa tolerancyjność wobec
              > skrajnych mniejszości seksualnych; sam jestem gejem, a z drugiej strony
              > kontrastowość moich poglądów powoduje, że czuję się zakłamany do cna.
              > Ponadto nikt z rodziny nie wie i się nie dowie - bo nie może.
              > Dopiero w zeszłym roku powiedziałem o sobie znajomym, to złożony problem,
              > dlatego kph - nie śmiej się z tego i nie kpij; przy moim usposobieniu
              > samoakceptacja orientacji seksualnej to poważny problem - ale powoli się z tym
              > utożsamiam.

Sloggi ja dokładnie Cię rozumie bo mam dokladnie ten sam problem.Na razie nie
              wiem jak z tego wybrnąć i przeżywam osobisty dramat.Ale chyba dłużej tak nie
              pociągnę i muszę coś wybrać ,jakąś drogę,będzie to bardzo trudne.Jednak chyba
              ciężko zyć cały czas w takim zakłamaniu,oszukujac wszystkich i samego siebie i
              jedyne co pozostaje to zaakceptowac siebie takim jakim się jest.

• kph Re: homosekualizm 19.01.02, 14:13
      Wlasciwie pikacu to co nie rozumiem o co Ci chodzi w tym watku.. Ze niby masz tylko 16 lat i "juz" czujesz sie gejem?! Ze jestes jedynym 16letnim gejem w Polsce?
      Przykre jest, kiedy myslimy, ze nasze problemy sa jedyne i niepowtarzalne. Wiesz ilu mlodych chlopakow jest w podobnej sytuacji? Pewnie nie wiesz, ale to nie Twoja wina. Ci, ktorzy mysla, ze zaraz zaczne wrzeszczec na poziom edukacji naszego spolecznestwa w sprawach orientacji seksualnej - maja racje. [wrzask]
      Rozumiem pikacu Twoje zagubienie, sam mam dopiero 18 lat i czasami tez nie jest mi latwo. Jesli chcesz to napisz do mnie - kph@poczta.gazeta.pl. Byc moze bede mogl choc w niewielkim stopniu Ci pomoc. Pamietaj tylko, ze nigdy nie jestes sam, a zycie jest piekne! Natomiast to czy bedziesz szczesliwy niewiele ma wspolnego z tym, czy jestes gejem czy hetero - wszystko zalezy do Ciebie, ale na pewno uzalanie sie nad soba nie prowadzi do szczescia.
      Pozdrawiam
      KPH
      pikacu16 napisał(a):

> mam 16 lat iczuje sie gejem

• tassman Re: homosekualizm 23.01.02, 13:45
      pikacu16 napisał(a):

> mam 16 lat iczuje sie gejem

Pilnuj dobrze swojej dupy...

tassman:)

• sloggi Re: homosekualizm 23.01.02, 13:48
        tassmann - czy Ty jesteś takim prostakiem, czy tylko udajesz ? - udajesz zbyt
        dobrze.
        • Gość: smyk Re: homosekualizm IP: 192.168.0.* 23.01.02, 14:09
          sloggi napisał(a):

> tassmann - czy Ty jesteś takim prostakiem, czy tylko udajesz ? - udajesz zbyt
          > dobrze.

sloggi !

Uchyl rąbka tajemnicy jak to robiłeś z facetami i czy podczas zbliżenia Ty jesteś
          panią czy panem ?

• sloggi Re: homosekualizm 23.01.02, 14:12
            nie pamiętasz ?
            • Gość: smyk Re: homosekualizm IP: 192.168.0.* 23.01.02, 14:40
              sloggi napisał(a):

> nie pamiętasz ?

sloggi !
              Niesmaczne !
              Pedalstwo zawsze mnie odrzucało brrrrrr.

• sloggi Re: homosekualizm 23.01.02, 14:42
                Brak samoakceptacji, czy zaklamanie - a może głupota czasami przez Ciebie
                przemawia ? Innej opcji brak.
                • Gość: smyk Re: homosekualizm IP: 192.168.0.* 23.01.02, 14:47
                  sloggi napisał(a):

> Brak samoakceptacji, czy zaklamanie - a może głupota czasami przez Ciebie
                  > przemawia ? Innej opcji brak.

sloggi !
                  Samoakceptacja, zakłamanie, głupota ?

Nie !

Jestem zdrowym facetem a swojego fiuta nigdy nie wkładam do gówna !

• sloggi sekualizm smyka 23.01.02, 14:54
                    I oczywiście jesteś tolerancyjny dla mniejszości seksualnych.
                    No, bo raczej łysy głupol w dresie nie umiałby trafić w klawiaturę kijem do
                    bassetballa.
                    Nick masz w sam raz, poziom ostatniego postu jak u klienta warszawskiego Domu
                    Towarowego Smyk.
                    Jesteś bardzo tolerancyjny - pozazdrościć odwagi - dyskutujesz z ciota i
                    twardo, męsko odpierasz ataki. ( jeszcze puść bąka, na potwierdzenie swojej
                    słusznej racji ).
                    • Gość: smyk Re: homosekualizm sloggiego IP: 192.168.0.* 23.01.02, 15:04
                      sloggi napisał(a):

> I oczywiście jesteś tolerancyjny dla mniejszości seksualnych.
                      > No, bo raczej łysy głupol w dresie nie umiałby trafić w klawiaturę kijem do
                      > bassetballa.
                      > Nick masz w sam raz, poziom ostatniego postu jak u klienta warszawskiego Domu
                      > Towarowego Smyk.
                      > Jesteś bardzo tolerancyjny - pozazdrościć odwagi - dyskutujesz z ciota i
                      > twardo, męsko odpierasz ataki. ( jeszcze puść bąka, na potwierdzenie swojej
                      > słusznej racji ).

Sloggi !

Darujmy sobie te przekomarzania !
                      Do rzeczy odpowiedz mi na moje pytanie "Ty on czy ona ?
                      Całe życie się zastanawiałem jak to jest i jak to się ustala - czy to jest jakiś
                      grafik - jeden dzień pan a drugi pani.

• sloggi Re: homosekualizm sloggiego 23.01.02, 15:09
                        Ile Ty masz lat ? Czy nie zauważasz swojego prymitywizmu ? A swoją drogą to nie
                        uprawiam seksu analnego, ani pasywnie, ani aktywnie ( żeby Cię ciekawość nie
                        zżarła )
                        • Gość: smyk Re: homosekualizm sloggiego IP: 192.168.0.* 23.01.02, 15:12
                          sloggi napisał(a):

> Ile Ty masz lat ? Czy nie zauważasz swojego prymitywizmu ? A swoją drogą to nie
                          >
                          > uprawiam seksu analnego, ani pasywnie, ani aktywnie ( żeby Cię ciekawość nie
                          > zżarła )

sloggi !

Ani pasywny ani aktywny ani analny - poprostu żaden - prawda ?

• sloggi Re: homosekualizm sloggiego 23.01.02, 15:17
                            Zdobądź się na odwagę i powiedz, o co Ci chodzi.
                            • Gość: smyk Re: homosekualizm sloggiego IP: 192.168.0.* 23.01.02, 15:25
                              sloggi napisał(a):

> Zdobądź się na odwagę i powiedz, o co Ci chodzi.

sloggi !

Pytanie było b proste.Powtórze - podczas zbliżenia jest on i ona - kto Ty
                              jesteś ?
                              • sloggi ******** 23.01.02, 15:28
                                Gość portalu: smyk napisał(a):

> sloggi napisał(a):
                                >
                                > > Zdobądź się na odwagę i powiedz, o co Ci chodzi.
                                >
                                > sloggi !
                                >
                                > Pytanie było b proste.Powtórze - podczas zbliżenia jest on i ona - kto Ty
                                > jesteś ?

O ile kojarzę w przypadku homoseksualizmu jest dwóch mężczyzn, znasz inną formę
                                homoseksualizmu ?
    • jamorzeszek Re: do Sloggi 23.01.02, 16:23
      Czytajac Twoj post (ten o ronicy miedzy byciem homoseksualista a czuciem sie
      nim) mialam takie dejavu (chyba tak sie to pisze).
      Powiem o sobie: fascynacja, jakas wewnetrzna sila ciagnaca mnie do kobiet,
      tesknota, poczucie braku i temu podobne-to jedno. Problem nie istnial nawet
      wtedy, kiedy zblizylam sie do obiektu moich uczuc. Jednak cien niepewnosci (u
      mnie byl to tylko cien), jakies pytanie o to kim wlasciwie jestem, czy to moje
      zycie, czy tego wlasnie chce-pojawilo sie, kiedy randki przerodzily sie w
      zwiazek. Wiem z roznych kontaktow z osobami w podobnej sytuacji, ze tak jest
      bardzo czesto.
      Bycie homoseksualista a czucie sie nim to rzeczywiscie nie to samo.
      Ja jestem bi. To nie ulatwia-jesli chce sie zyc szczerze, chociaz niektorzy
      mysla inaczej. Znam oba swiaty. Moj jest jakby trzeci, stworzony przeze mnie,
      wybrany przeze mnie. Niewiele osob wykazuje tyle subtelnosci, zeby zobaczyc
      roznice.
      Subtelnosc to chyba slowo-klucz. Jesli dobrze Cie rozumiem nie jestes typowym
      homoseksualista, jak z tasmy. O ile w ogole tacy sa, poza branzowymi
      przegieciami, oczywiscie.
      Nikt niczego sie nie domysla, niewiele osob wie o Tobie. Chronisz siebie, swoja
      prywatnosc, swoj swiat. Domyslam sie, ze jestes wrazliwym czlowiekiem, a z
      dyskusji, jaka prowadziles ze Smykiem (jego ciekawosc czesto zbijala mnie z
      tropu) wnosze, ze takze inteligentnym.
      Pisze, zeby dodac Ci otuchy. Mysle, czuje tak, ze w sprawach uczuc, milosci
      (takze seksu) 2+2 nie zawsze daje 4. Nie zawsze. Znasz moj adres, jesli
      bedziesz chcial pogadac-pisz.
      Pozdrawiam, orzeszek
      • sloggi Re: do Sloggi 23.01.02, 19:37
        To miłe co piszesz. Dziękuję.
        Postaram się coś skrobnąć.
        • kardos Re: do homoseksualistow 26.01.02, 11:58
          post jamorzeszka
          potwierdza jedynie
          chorobe i zboczenie
          homoseksualne
          poniewaz tak naprawde
          sami nie wiecie kim jestescie
          bo jestescie chorzy /kardos
          • msciciel kardos morde drze, bo czytac nie umie 26.01.02, 14:13
            kardos napisał(a):

> post jamorzeszka
            > potwierdza jedynie
            > chorobe i zboczenie
            > homoseksualne
            > poniewaz tak naprawde
            > sami nie wiecie kim jestescie
            > bo jestescie chorzy /kardos

przeciez jamorzeszek napisal wyraznie ze jest biseksualista, nie homoseksualista.
            homoseksualisty do kobiet nie ciagnie. albo naucz sie czytac albo przestan drzec
            morde na forum i przeinaczac fakty, chory kardosie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka