pikacu16 17.01.02, 18:29 mam 16 lat iczuje sie gejem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monallis Re: homosekualizm IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 19:30 no i co? ciesz się życiem , jest krótkie i kruche, choć przypuszczam ,że chwilami trudne w naszym kraju dla osób o podobnych preferencjach; bądx sobą, po prostu, to nie zbrodnia;)))))) pozdrawiam heteroseksualna Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: homosekualizm 17.01.02, 22:25 Przypominam sobie gdy bylem w Twoim wieku. Oj, co ja wtedy przeżywalem... Teraz mam za sobą 15 lat we wspólnym związku. Kocham swojego faceta tak jak 15 lat temu. Mamy super układy z rodziną. Moi rodzice traktują mojego przyjaciela jak syna, podobnie jest z jego rodziną. Życzę Ci, żeby Ci się ułożyło jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kph Re: homosekualizm 19.01.02, 14:17 To ma najwieksze znaczenie, nie? Pozdrawiam i zycze 8rga dzieci (no chyba zes z awsu to zycze co najmniej calego mendla). Pozdr. KPH Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: homosekualizm 21.01.02, 21:53 Gość portalu: L napisał(a): > Ile macie dzieci? Jeżeli to żart, to kiepski. Nie mamy dzieci i na szczęście nie mamy ich z własnego wyboru, nie z przymusu (akurat wyrażamy pogląd, że są ciekawsze rzeczy niż posiadanie dzieci). Natomiast nasza znajoma para gejów w Holandii ma dzieci. Cóż, ludzie mają różne poglądy... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: homosekualizm 18.01.02, 08:28 Mam 28 lat jestem homoseksualistą, ale się nim nie czuję. Przykre, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: homosekualizm IP: *.pam.szczecin.pl 18.01.02, 13:36 sloggi ,wiec co jesteś kryptogejem?Ukrywasz się ,jestes z kobietą,czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kph Re: homosekualizm 19.01.02, 14:16 A jak to jest czuc sie homoseksualista bo nie rozumiem? Jestes praworeczny ale nie czujesz sie praworecznym?! Masz niebieskie oczy ale nie czujesz sie niebieskookim?! Wytlumacz. KPH Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: homosekualizm 23.01.02, 13:58 Nie jestem żadnym kryptogejem. Nie mam kobiety, kiedys miałem ( z własnej chęci - byłem wówczas biseksualny, ponieważ miałem pociąg do facetów, ale uważałem, że jak już spróbuję tego miodu to przepadnę z kretesem ). Nie akceptuję ponieważ przeraża mnie fakt, że nie będę miał rodziny, dzieci; że nic po sobie nie pozostawię. Związki homo są kruche i nietrwałe, nic co się wydarzyło od momentu zdeklarowania się przeze mnie jako geja - nie było na dłuższą metę satysfakcjonujące. Ani moje poglady, ani zainteresowania - nic, poza drobnymi szczegółami - nie jest we mnie gejowskie. Nie zmieniła się moja zerowa tolerancyjność wobec skrajnych mniejszości seksualnych; sam jestem gejem, a z drugiej strony kontrastowość moich poglądów powoduje, że czuję się zakłamany do cna. Ponadto nikt z rodziny nie wie i się nie dowie - bo nie może. Dopiero w zeszłym roku powiedziałem o sobie znajomym, to złożony problem, dlatego kph - nie śmiej się z tego i nie kpij; przy moim usposobieniu samoakceptacja orientacji seksualnej to poważny problem - ale powoli się z tym utożsamiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: homosekualizm 23.01.02, 18:26 Bardzo ladnie napisane... wyraziles swoje odczucia w bardzo fajny, ciekawy sposob. tak, ze i ja bym sie pod tym podpisal... mam podobne sprzecznosci w sobie i milo mi ze udalo mi sie trafic na twoj tekst i dzieki temu moze i cos niecos w sobie rozwiazac... bo w koncu zeby rozwiazac problem trzeba go sobie najpierw uswiadomic. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
rafi4 Re: homosekualizm 24.01.02, 17:41 sloggi napisał(a): > Nie jestem żadnym kryptogejem. Nie mam kobiety, kiedys miałem ( z własnej > chęci - byłem wówczas biseksualny, ponieważ miałem pociąg do facetów, ale > uważałem, że jak już spróbuję tego miodu to przepadnę z kretesem ). > Nie akceptuję ponieważ przeraża mnie fakt, że nie będę miał rodziny, dzieci; że > > nic po sobie nie pozostawię. > Związki homo są kruche i nietrwałe, nic co się wydarzyło od momentu > zdeklarowania się przeze mnie jako geja - nie było na dłuższą metę > satysfakcjonujące. > Ani moje poglady, ani zainteresowania - nic, poza drobnymi szczegółami - nie > jest we mnie gejowskie. Nie zmieniła się moja zerowa tolerancyjność wobec > skrajnych mniejszości seksualnych; sam jestem gejem, a z drugiej strony > kontrastowość moich poglądów powoduje, że czuję się zakłamany do cna. > Ponadto nikt z rodziny nie wie i się nie dowie - bo nie może. > Dopiero w zeszłym roku powiedziałem o sobie znajomym, to złożony problem, > dlatego kph - nie śmiej się z tego i nie kpij; przy moim usposobieniu > samoakceptacja orientacji seksualnej to poważny problem - ale powoli się z tym > utożsamiam. Sloggi ja dokładnie Cię rozumie bo mam dokladnie ten sam problem.Na razie nie wiem jak z tego wybrnąć i przeżywam osobisty dramat.Ale chyba dłużej tak nie pociągnę i muszę coś wybrać ,jakąś drogę,będzie to bardzo trudne.Jednak chyba ciężko zyć cały czas w takim zakłamaniu,oszukujac wszystkich i samego siebie i jedyne co pozostaje to zaakceptowac siebie takim jakim się jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kph Re: homosekualizm 19.01.02, 14:13 Wlasciwie pikacu to co nie rozumiem o co Ci chodzi w tym watku.. Ze niby masz tylko 16 lat i "juz" czujesz sie gejem?! Ze jestes jedynym 16letnim gejem w Polsce? Przykre jest, kiedy myslimy, ze nasze problemy sa jedyne i niepowtarzalne. Wiesz ilu mlodych chlopakow jest w podobnej sytuacji? Pewnie nie wiesz, ale to nie Twoja wina. Ci, ktorzy mysla, ze zaraz zaczne wrzeszczec na poziom edukacji naszego spolecznestwa w sprawach orientacji seksualnej - maja racje. [wrzask] Rozumiem pikacu Twoje zagubienie, sam mam dopiero 18 lat i czasami tez nie jest mi latwo. Jesli chcesz to napisz do mnie - kph@poczta.gazeta.pl. Byc moze bede mogl choc w niewielkim stopniu Ci pomoc. Pamietaj tylko, ze nigdy nie jestes sam, a zycie jest piekne! Natomiast to czy bedziesz szczesliwy niewiele ma wspolnego z tym, czy jestes gejem czy hetero - wszystko zalezy do Ciebie, ale na pewno uzalanie sie nad soba nie prowadzi do szczescia. Pozdrawiam KPH pikacu16 napisał(a): > mam 16 lat iczuje sie gejem Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: homosekualizm 23.01.02, 13:45 pikacu16 napisał(a): > mam 16 lat iczuje sie gejem ******* Pilnuj dobrze swojej dupy... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: homosekualizm 23.01.02, 13:48 tassmann - czy Ty jesteś takim prostakiem, czy tylko udajesz ? - udajesz zbyt dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: homosekualizm IP: 192.168.0.* 23.01.02, 14:09 sloggi napisał(a): > tassmann - czy Ty jesteś takim prostakiem, czy tylko udajesz ? - udajesz zbyt > dobrze. sloggi ! Uchyl rąbka tajemnicy jak to robiłeś z facetami i czy podczas zbliżenia Ty jesteś panią czy panem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: homosekualizm IP: 192.168.0.* 23.01.02, 14:40 sloggi napisał(a): > nie pamiętasz ? sloggi ! Niesmaczne ! Pedalstwo zawsze mnie odrzucało brrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: homosekualizm 23.01.02, 14:42 Brak samoakceptacji, czy zaklamanie - a może głupota czasami przez Ciebie przemawia ? Innej opcji brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: homosekualizm IP: 192.168.0.* 23.01.02, 14:47 sloggi napisał(a): > Brak samoakceptacji, czy zaklamanie - a może głupota czasami przez Ciebie > przemawia ? Innej opcji brak. sloggi ! Samoakceptacja, zakłamanie, głupota ? Nie ! Jestem zdrowym facetem a swojego fiuta nigdy nie wkładam do gówna ! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi sekualizm smyka 23.01.02, 14:54 I oczywiście jesteś tolerancyjny dla mniejszości seksualnych. No, bo raczej łysy głupol w dresie nie umiałby trafić w klawiaturę kijem do bassetballa. Nick masz w sam raz, poziom ostatniego postu jak u klienta warszawskiego Domu Towarowego Smyk. Jesteś bardzo tolerancyjny - pozazdrościć odwagi - dyskutujesz z ciota i twardo, męsko odpierasz ataki. ( jeszcze puść bąka, na potwierdzenie swojej słusznej racji ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: homosekualizm sloggiego IP: 192.168.0.* 23.01.02, 15:04 sloggi napisał(a): > I oczywiście jesteś tolerancyjny dla mniejszości seksualnych. > No, bo raczej łysy głupol w dresie nie umiałby trafić w klawiaturę kijem do > bassetballa. > Nick masz w sam raz, poziom ostatniego postu jak u klienta warszawskiego Domu > Towarowego Smyk. > Jesteś bardzo tolerancyjny - pozazdrościć odwagi - dyskutujesz z ciota i > twardo, męsko odpierasz ataki. ( jeszcze puść bąka, na potwierdzenie swojej > słusznej racji ). Sloggi ! Darujmy sobie te przekomarzania ! Do rzeczy odpowiedz mi na moje pytanie "Ty on czy ona ? Całe życie się zastanawiałem jak to jest i jak to się ustala - czy to jest jakiś grafik - jeden dzień pan a drugi pani. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: homosekualizm sloggiego 23.01.02, 15:09 Ile Ty masz lat ? Czy nie zauważasz swojego prymitywizmu ? A swoją drogą to nie uprawiam seksu analnego, ani pasywnie, ani aktywnie ( żeby Cię ciekawość nie zżarła ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: homosekualizm sloggiego IP: 192.168.0.* 23.01.02, 15:12 sloggi napisał(a): > Ile Ty masz lat ? Czy nie zauważasz swojego prymitywizmu ? A swoją drogą to nie > > uprawiam seksu analnego, ani pasywnie, ani aktywnie ( żeby Cię ciekawość nie > zżarła ) sloggi ! Ani pasywny ani aktywny ani analny - poprostu żaden - prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: homosekualizm sloggiego 23.01.02, 15:17 Zdobądź się na odwagę i powiedz, o co Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: homosekualizm sloggiego IP: 192.168.0.* 23.01.02, 15:25 sloggi napisał(a): > Zdobądź się na odwagę i powiedz, o co Ci chodzi. sloggi ! Pytanie było b proste.Powtórze - podczas zbliżenia jest on i ona - kto Ty jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi ******** 23.01.02, 15:28 Gość portalu: smyk napisał(a): > sloggi napisał(a): > > > Zdobądź się na odwagę i powiedz, o co Ci chodzi. > > sloggi ! > > Pytanie było b proste.Powtórze - podczas zbliżenia jest on i ona - kto Ty > jesteś ? O ile kojarzę w przypadku homoseksualizmu jest dwóch mężczyzn, znasz inną formę homoseksualizmu ? Odpowiedz Link Zgłoś
jamorzeszek Re: do Sloggi 23.01.02, 16:23 Czytajac Twoj post (ten o ronicy miedzy byciem homoseksualista a czuciem sie nim) mialam takie dejavu (chyba tak sie to pisze). Powiem o sobie: fascynacja, jakas wewnetrzna sila ciagnaca mnie do kobiet, tesknota, poczucie braku i temu podobne-to jedno. Problem nie istnial nawet wtedy, kiedy zblizylam sie do obiektu moich uczuc. Jednak cien niepewnosci (u mnie byl to tylko cien), jakies pytanie o to kim wlasciwie jestem, czy to moje zycie, czy tego wlasnie chce-pojawilo sie, kiedy randki przerodzily sie w zwiazek. Wiem z roznych kontaktow z osobami w podobnej sytuacji, ze tak jest bardzo czesto. Bycie homoseksualista a czucie sie nim to rzeczywiscie nie to samo. Ja jestem bi. To nie ulatwia-jesli chce sie zyc szczerze, chociaz niektorzy mysla inaczej. Znam oba swiaty. Moj jest jakby trzeci, stworzony przeze mnie, wybrany przeze mnie. Niewiele osob wykazuje tyle subtelnosci, zeby zobaczyc roznice. Subtelnosc to chyba slowo-klucz. Jesli dobrze Cie rozumiem nie jestes typowym homoseksualista, jak z tasmy. O ile w ogole tacy sa, poza branzowymi przegieciami, oczywiscie. Nikt niczego sie nie domysla, niewiele osob wie o Tobie. Chronisz siebie, swoja prywatnosc, swoj swiat. Domyslam sie, ze jestes wrazliwym czlowiekiem, a z dyskusji, jaka prowadziles ze Smykiem (jego ciekawosc czesto zbijala mnie z tropu) wnosze, ze takze inteligentnym. Pisze, zeby dodac Ci otuchy. Mysle, czuje tak, ze w sprawach uczuc, milosci (takze seksu) 2+2 nie zawsze daje 4. Nie zawsze. Znasz moj adres, jesli bedziesz chcial pogadac-pisz. Pozdrawiam, orzeszek Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: do Sloggi 23.01.02, 19:37 To miłe co piszesz. Dziękuję. Postaram się coś skrobnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kardos Re: do homoseksualistow 26.01.02, 11:58 post jamorzeszka potwierdza jedynie chorobe i zboczenie homoseksualne poniewaz tak naprawde sami nie wiecie kim jestescie bo jestescie chorzy /kardos Odpowiedz Link Zgłoś
msciciel kardos morde drze, bo czytac nie umie 26.01.02, 14:13 kardos napisał(a): > post jamorzeszka > potwierdza jedynie > chorobe i zboczenie > homoseksualne > poniewaz tak naprawde > sami nie wiecie kim jestescie > bo jestescie chorzy /kardos przeciez jamorzeszek napisal wyraznie ze jest biseksualista, nie homoseksualista. homoseksualisty do kobiet nie ciagnie. albo naucz sie czytac albo przestan drzec morde na forum i przeinaczac fakty, chory kardosie. Odpowiedz Link Zgłoś