Dodaj do ulubionych

wakacje 2012

31.05.12, 00:06
Witamy
Zbliżają się wakacje i zapewne zaczynasz się zastanawiać jak twórczo, inteligentnie i miło zorganizować Dziecku czas.
Zapraszam do zapoznania się z ofertą Centrum Rozwoju Dziecka

• "Półkolonie" a w nich: wycieczki rowerowe, wyjazdy do Centrum Nauki Kopernik, Muzeum Bajek, Baśni i Opowieści, Warsztaty malarskie, Pikniki w najpiękniejszych zakątkach miasta Józefów
• opieka dzienna (w ramach półkolonii bądź indywidualnie w Państwa domu we wskazanym i oczekiwanym terminie)
• warsztaty tematyczne : scrapbooking, handmade, paper mache, wielka szkoła malowania, warsztaty oparte na metodzie burzy mózgów: "Ja w świecie", "Jak się uczyć żeby się nauczyć", "Komputer to nie mój cały świat" "Tworzę -mam frajdę"
• Zajęcia adaptacyjne: "Muzyka i Ruch" "Zostanę przedszkolakiem"
Zajęcia grupowe odbywają się w salach przeznaczonych do nauki i zabawy dzieci i młodzieży na terenie całej warszawy i okolic (W zależności od tego z jakich okolic miasta zbiorą się chętni).

Zajęcia indywidualne odbywają się w Państwa domu w dogodnym i dla Was terminie.
Cena zajęć jest uzależniona od terminu, rodzaju przeprowadzonych zajęć oraz od ilości uczestników.
Nad wszystkimi zajęciami czuwa wykwalifikowana kadra opiekunów.

Wszelkie dodatkowe informacje oraz pytania prosimy kierować na adres:

wesola.sowka@gmail.com
ZAPRASZAMY DO DOBREJ ZABAWY

Uwaga
Jako pierwsze w lipcu ruszają warsztaty: Scrapbooking oraz "Tworzę- mam frajdę" oraz zajęcia adaptacyjne dla najmłodszych "Muzyka i Ruch"
Na zakończenie roku szkolnego 30.06.2012 organizujemy piknik w podwarszawskim Józefowie. Chętnych zapraszamy do zgłaszania sie i rezerwowania miejsca już dzisiaj.

Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka