ania1505 07.12.05, 18:52 byłam na badaniu i lekarka pobrała mi do analizy wymaz z szyjki macicy wykryto u mnie proteus mirabilis co to jest czy ktoś wie i czy mogło spowodować poród przedwczesny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abneptis Re: proteus mirabilis 07.12.05, 22:05 www.infekcje.com.pl/linkowanie.php?gdzie=pato19#sekcja1 www.tetraplegik.com/index.php?subaction=showfull&id=1111619936&archive=&start_from=&ucat=7& Pod druim linkiem jest też forum może tam się czegoś więcej dowiesz. Pozdrawiam ------------------------- sygnaturka fatal error Odpowiedz Link
aga1111kar Re: proteus mirabilis 28.01.15, 22:38 Nie sadze aby bakteria spowodowała porod przedwczesny ja mam rowniez bakterie na szyjce macicy jestem leczona antybiotykiem .Jest to bakteria ktora trzeba leczyc poniewaz nieleczona powoduje spustoszenie w organizmie uszkadza nerki moze powodowac zapalenie opon mozgowych dlatego trzeba koniecznie podjac leczenie antybiotykiem ampicilina cipronex lekarz odpowiednio przepisze stosowny lek Odpowiedz Link