Dodaj do ulubionych

Konkurs Chopina

07.10.10, 20:13
Ogladacie gdzies? Szukam i szukam i nie moge znalezc. Mam pare linkow na zywo, ale niedostepne z USA (trzeba byc w PL!) :(
Bardzo chcialabym ogladac, szczegolnie, ze mam w domu pianistke Nicole.
Obserwuj wątek
    • ewap_mama_alexa Re: Konkurs Chopina 07.10.10, 20:26
      A gdzie probowalas? Sprawdzilam kilka linkow, ale chyba juz skonczyli grac dzisiaj. Nie bylo zadnej informacj, ze w USA niedostepne.
      konkurs.chopin.pl/en/edition/xvi/online/broadcasting
      chopin2010.pl/en/competitions/xvith-chopins-competition.html
      • edytais Re: Konkurs Chopina 07.10.10, 20:34
        Dzieki, Ewa.
        Wlasnie mialam te 2 linki, ale drugi cos nie dzialal. Pierwszy byl ok jak ten ukrainiec dzisiaj gral, a potem juz tak przerywalo, ze nie dalo sie sluchac (lub ogladac). Moze dlatego, ze to byla koncowka... Sprobuje wczesniej jutro.
        Podane linki pod tym pierwszym nie dzialaja tutaj. Pokazuje sie wiadomosc "przepraszamy, ze wzlgedu na ograniczenia licencyjne material nie jest dostepny na terenie Twojego kraju" :(
        Kurcze, co to ma znaczyc???? Tylko w PL mozna to ogladac? Internet niby to nie ma miec barier granic, a jednak.......
        • monhann2 Re: Konkurs Chopina 07.10.10, 21:38
          Pokazuje sie wiadomosc "prz
          > epraszamy, ze wzlgedu na ograniczenia licencyjne material nie jest dostepny na
          > terenie Twojego kraju" :(
          > Kurcze, co to ma znaczyc???? Tylko w PL mozna to ogladac? Internet niby to ni
          > e ma miec barier granic, a jednak.......

Dokladnie takie cos mi sie kiedys pokazalo jak chcialam obejzec preview nowych odcinkow House. Mozna to bylo zobaczyc tylko na terenie USA, w Kanadzie NIE! Tez bylam wtedy oburzona;)
        • edytkus Re: Konkurs Chopina 07.10.10, 22:27
          edytais napisała:
          >Pokazuje sie wiadomosc "prz
          > epraszamy, ze wzlgedu na ograniczenia licencyjne material nie jest dostepny na
          > terenie Twojego kraju" :(
          > Kurcze, co to ma znaczyc???? Tylko w PL mozna to ogladac? Internet niby to ni
          > e ma miec barier granic, a jednak.......

oczywiscie ze internet ma granice i to nie jest zadna nowosc, jak myslicie na jakiej zasadzie Chinczycy nie moga korzystac z google, Polacy nie moga ogladac seriali z NBC a ja nie moge ogladac z tvp? IP address
    • edytais Re: Konkurs Chopina 09.10.10, 17:26
      Pierwszy link ewy dziala :)
      Dzieki....
      Wlasnie zlapalam koncowke wtedy jak nie dzialal. Przy ostatnim pianiscie chyba juz nie chcialo sie nikotmu filmowac ;)
    • pani.cogito Re: Konkurs Chopina 09.10.10, 23:49
      Polskie radio program 2 www.polskieradio.pl/Player/Stacja/2,Dwojkawww.polskieradio.pl. Wolę Dwójkę od tej strony z wizją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka