Dodaj do ulubionych

link do forum nj

28.11.12, 20:17
Witam, czy ktos posiada link do forum nj apropo gdzie warto zamieszkac w NJ. poszukuje miejsca gdzie sa nie drogie domy, i dobre szkoly publiczne i zeby latwy byl dojazd do jersey city. Czy np Bloomfield jest dobrym miejscem?Czy moze ktos ma lepsze propozycje?
Obserwuj wątek
    • edytkus Re: link do forum nj 29.11.12, 00:23
      dlaczego po prostu nie zamieszkasz w Jersey City?
      • zochama Re: link do forum nj 29.11.12, 00:57
        maz tam pracuje i twierdzi,ze nie wydaje mu sie ,ze jest tam bezpiecznie, ze szkoly publiczne sa na niskim poziomie, nie wiem jak jest w przypadku pre-k.
        • edytkus Re: link do forum nj 29.11.12, 01:14
          hmm, jak wszedzie sa lepsze i gorsze okolice. Tak samo ze szkolami, moj cel (acz niekoniecznie mojej corki) w przyszlosci to McNair Academy w Jersey City, publiczna szkola srednia do ktorej ciezko sie dostac a ktora jest najlepsza w calym stanie.
          • zochama Re: link do forum nj 29.11.12, 01:49
            widac ze masz duza wiedze na ten temat, ale do szkoly sredniej mojej corki to jeszcze parenascie lat wiec wiele sie moze zmienic.A poki co pre-k przed nia dlatego wiem,ze sa tutaj mamy zadwolone i mniej zadwolone i zawsze moge zasugerowac ich opiniami.Jesli mnie pamiec nie myli ty mieszkasz w Garfield ?
            • edytkus Re: link do forum nj 29.11.12, 02:13
              Ja mieszkam w Bayonne, za miedza od Jersey City.
    • katlia Re: link do forum nj 29.11.12, 17:05
      Tu jest amerykanskie forum o NJ... akurat nie widizalam tam nik aktualnego o Jersey City (jest dyskusja ale z 2008go roku) ale mozesz zadac tam pytanie

www.city-data.com/forum/new-jersey/
      • zochama Re: link do forum nj 30.11.12, 00:03
        dziekuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka