Dodaj do ulubionych

zimowa olimpiada

09.02.14, 20:27
Kamil Stoch wlasnie wygral zloty medal w skokach narciarskich a tutaj nic? nikt nie oglada, nikt nie kibicuje? trzech Polakow bylo w pierwszej dziesiatce w skokach, w/g sprawozdawcy to byl "Malysz effect".
Otwarcie olimpiady tez nie bylo skromne, chyba sam Putin nad wszystkim czuwal.
Obserwuj wątek
    • edytkus Re: zimowa olimpiada 10.02.14, 02:48
      Ja nie ogladam, chyba ze przypadkiem. Widzialam wczoraj skok Stocha (Stochy?), byl bardzo slaby ale o dzisiejszym medalu slyszalam. Ogolnie chyba dosc kiepsko wszystkim idzie, same wymowki wokolo. Bardzo podobala mi sie ceremonia otwarcia, ale nie byla dla wszystkich, mysle ze przecietny Amerykanin wyniosl z niej o wiele mniej niz przecietny Polak, ktory mogl zrozumiec symbolike i odniesienia historyczno-artystyczne. No i to co lecialo w tle (T.A.T.U. - Nas nie dagniat) gdy wyszla reprezentacja rosyjska. Moj maz sie na to wkurzyl LOL Powiedzial ze na mecz hokeja USA - Rosja bierze wolne z pracy ;))) Acha, najwazniejsze ;) - rosyjskie damskie plaszcze na inauguracji byly najladniejsze. Co do sportowcow ja sama nie mam zadnych faworytow, uwazam ze powinien wygrac najlepszy.
      • tamsin Re: zimowa olimpiada 10.02.14, 21:15
        moze przecietny Amerykanin nie zrozumial tych wszystkich symboli odkryc i wynalazkow, ale mi zabraklo AK-47 na tej liscie, albo za szybko pokazali i jakos nie zauwazylam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka