Dodaj do ulubionych

do Andrzeja

20.05.05, 06:00
Andrzeju, mam do Ciebie prosbe:

daj juz sobie spokoj z tekstami w sprawie, ktora jest nieistotna - ani dla
Ciebie tak naprawde ani dla kogokolwiek innego.

Jest na forum mozliwosc wyszarzania wypowiedzi tych osob, ktorych czytac nie
mamy ochoty, i juz, po sprawie.
Obserwuj wątek
    • and_rzej Problem w slowie ; Chicago, 20.05.05, 06:38
      Jak to wyszarzanie sie robi? Przyko mi, ja po prostu nie potrafie zrozumiec po
      co drugie forum chicago? Co jest z tymi ludzmi? Jezeli chca miec forum to o co
      im nazwa Chicago? Miliardy mozliwosci. I oni mi wmawiaja, ze ja jestem
      nienormalny. Dziwne. Na pewno opinie sa podzielone. Po co cham(y), bo tego
      slowa teraz tez moge uzyc, wybrali nazwe Chicago? I to dla mnie jest wlasnie..
      qstwo, chamstwo. Sa jakies zasady. Ja nie potrafie tolerowac takich postaw,
      wiec jak to sie ...wyszarza?
      • rhino1 Re: Problem w slowie ; Chicago, 20.05.05, 06:59
        kurde a po co jest "chicago suntimes" i "chicago tribune" ?? to forum nazywa
        sie "forum chicago" , tamto - "chicago"
        czy naprawde az tak bardzo ograniczpony jestes i nie mozesz zrozumiec ze sa to
        dwie rozne nazwy ??
        zapytaj sie dzieci to ci odpowiedza .
        i to ty zniszczyles to forum - bo cuski poszalal poszalal i tak jak kiedys
        pulaski i sie uspokoil a ty jak ta baba pod kosciolem - nadaje na sasiadke i
        nadaje a na drugi dzien idzie do niej cukier pozyczyc czy poplotkowac .

nie masz co robic to idz na spacer, do kina ( gwiezdne wojny wchodza ) , czy
        zacznij sie umawiac na jakies randki czy co - bo z tego co widze to energia cie
        roznosi i nie wiesz jak sobie dac na wstrzymanie .

biedny tenzin juz zagrozil nawet ze tu nie bedzie pisal ( ale mu przejdzie jak
        sie z cuskim zetnie ) , tradycje czyms wkurzyles , i jeszcze kilku innych - a
        to sa spoko ludzie i jak mnie pamiec nie myli to przeciez siedziales z nimi
        pare tygodni temu i piles i sie smiales a teraz co ??
        jestes z nas tutaj najstarszy i taki przyklad pokazujesz?? a w niedziele do
        kosciola ???
        • and_rzej Re: Problem w slowie ; Chicago, 20.05.05, 07:39
          No dobrze splot dwoch spraw. Nazwy i osobnika. Np. pytanie do PLCI
          PIEKNEJ...watek. Juz sam nie wiem co mnie bardziej wq2vilo?
          Nie twoja sprawa gdzie do kosciola chodze, ile i kiedy mam seks. Mam. Uciesz
          sie bo za x-lat i ty bedziesz mial. Zbieg okolicznosci. Nazwa i osobnik.
          Widocznie to sie nalozylo. A dzien po dniu tez dolewal oliwy do ognia, on i
          grono odkrywcow, ze tu mozna pisac a tam nie bylo mozna. Takie sa mniej wiecej
          przyczyny mojej, przyznam , chorobliwej reakcji. By, ide spac.
          • ewka5 Re: Problem w slowie ; Chicago, 20.05.05, 07:41
            and_rzej napisał:

> By, ide spac.

* dobrej nocy, Andrzeju.
          • rysunkowapostac Re: Problem w slowie ; Chicago, 20.05.05, 07:42
            Pieknie to kolega Rhino napisal.
        • and_rzej Re: Problem w slowie ; Chicago, 20.05.05, 07:54
          No tak widac, ze tamtenzinn pisze na dwa nicki. Ja cie tez, e...raczej oleje.
          • rysunkowapostac Re: Problem w slowie ; Chicago, 20.05.05, 07:56
            I wszedzie widzisz wielonickowcow. A na razie to tylko tobie udowodnilismy, ze
            szalejesz z nickami na calego. Wykorzystuj dalej to, ze Marxx spi...
            • and_rzej Mentalnosc milicjanta + kontrolera 20.05.05, 08:01
              DaVinci za pare godzin malowanie...
              • rysunkowapostac Mentalnosc frustraty... 20.05.05, 08:07
                O mnie sie martw. Ja jestem malarzem w pracy ale w glowie mam znacznie wiecej.
      • smiechy.w.ciemnosci Re: Problem w slowie ; Chicago, 20.05.05, 18:31
        and_rzej napisał:

> Jak to wyszarzanie sie robi? Przyko mi, ja po prostu nie potrafie zrozumiec
        po
        > co drugie forum chicago? Co jest z tymi ludzmi? Jezeli chca miec forum to o
        co
        > im nazwa Chicago? Miliardy mozliwosci. I oni mi wmawiaja, ze ja jestem
        > nienormalny. Dziwne. Na pewno opinie sa podzielone. Po co cham(y), bo tego
        > slowa teraz tez moge uzyc, wybrali nazwe Chicago? I to dla mnie jest wlasnie..
        > qstwo, chamstwo. Sa jakies zasady. Ja nie potrafie tolerowac takich postaw,
        > wiec jak to sie ...wyszarza?

A dlaczego nie? Nie rozumiem dlaczego przeszkadza Ci drugie forum? Gdzie jest
        powiedziane, ze trzeba pisac tylko na tym forum? Ci, ktorzy tu umieszczaja
        swoje posty robia to chyba z wlasnej, nieprzymuszonej woli, prawda? Jesli Ci
        nie odpowiada "chicago" to dlaczego go nie zignorujesz, tylko uwazasz, ze ktos
        zrobil swinstwo zakladajac sobie forum? Jak cuski chce slodzic na swoim forum
        to niech tam pisze. Jesli zainteresowalby mnie jakikolwiek post tam, to pewnie
        bym odpowiedzialabym na niego. Tak nie jest, wiec pisze sobie tutaj.I nie
        uwazam, ze zalozenie kolejnego forum pod nazwa "chicago" jest chamstwem.
        Przesadziles z tym slowem. Zyj i daj zyc innym. Tylko tyle. Z Twoich postow
        zieje agresja... zawsze sie zastanawiam skad sie u ludzi bierze tyle
        negatywnych emocji, jesli ktos im bezposrednio nic nie zrobil.

• ewka5 Re: do Andrzeja 20.05.05, 06:53
      Andrzeju, jest tyle rzeczy i spraw, ktorych nie rozumiem, ze pomyslalam sobie,
      ze moze nie musze rozumiec?

Wyszarzanie:

wejdz w Moje forum (wyzej jest) i tam znajdziesz "przyjaciele"
      i "nieprzyjaciele", wpisujesz login, uaktywniasz, i jest po sprawie.
      • and_rzej Dziekuje! 20.05.05, 06:58
        No coz genialnie proste! Dziekuje . Nigdy tego nie stosowalem. Kazdy kij ma dwa
        konce i zdaje sobie sprawe, ze tez bede na szarej liscie. Samo zycie.
      • rysunkowapostac Re: do Andrzeja 20.05.05, 07:03
        Z tego co wiem to nazwe wymyslil Cuski i mial do tego prawo. Jakby mu fantazja
        podpowiedziala to mogl nawet Forum Chicago2 zalozyc. Widocznie uznal, ze nie
        miesci sie w formule proponowanej przez Marxxa a ze ma dosc energii i pomyslow
        zeby pociagnac wlasne forum to to zrobil. Pare osob sie zaciekawilo i cos tam u
        niego napisali. A ty nic konstruktywnego nie zrobiles tylko sie czepiasz. A jak
        ja dam synowi na imie Andrzej to co , zabijesz mnie? Mieszka tutaj, tutejsze
        tematy go interesuja to sobie tak forum nazwal. I nic z tym nie zrobisz...

A gdzie jest Marxx? Czy on nie widzi, ze tolrujac twoje zachowanie tylko
        powoduje eskalacje konfliktu? Zreszta chyba juz interwniowal bo miales
        koncepcje sie wyluzowac. I co sie znow stalo? Tabletek zapomniales wziac , czy
        jak?
        • and_rzej Zenujace porownanie 20.05.05, 07:21
          Zalosny jestes. Ja uwazam , ze to szczyt chamstwa nazwac tak forum, pod bokie
          istniejacego.Porownywanie tego do imion jest kiepskim zartem. Zreszta nie ja
          jeden tak uwazam. Na szara liste, wpiszmy sie wzajemnie.
        • and_rzej Tak formalnie mial prawo, ale moralnie to nie 20.05.05, 07:28
          Dlatego tak go nie cierpie. A taki katolik, taki porzadny, plastrow nie pozwala
          nalepiac, seks pewnie bez kondonow itp, itd. Wlasnie jego poglady wylaniajace
          sie z wpisow sa dodatkowym .. No tak tego moge nie czytac.
    • ewka5 Re: do Andrzeja 20.05.05, 07:07
      Panowie, po co znow quasirozwazania w przebrzmialej sprawie i to tak nasycone
      emocjami? Dajcie juz spokoj.

Strasznie lubie stare a nigdy nie zuzyte powiedzonko:
      zyj i daj zyc innym.
      • rysunkowapostac Re: do Andrzeja 20.05.05, 07:24
        Nie, nie. Ja cie Andrzeju na szare nie wpisuje. Zebys mi sie nie przemknal ze
        swoimi pelnymi nienawisci wypowiedziami.

Ewus!
        No coz. Poczytaj przebieg sprawy a zobaczysz kto tu ciagle sprawe odgrzewa...
        • adamkoltowski Re: do Andrzeja 20.05.05, 18:50
          buuhahhaa :))) koniec i bomba, a kto to czytal ten traba :)) czyli ja :)
          zmarnowalem cale 4 minuty :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka