Dodaj do ulubionych

STUDIO :O)

02.06.05, 16:03
rozpoczne moze nowy watek :O)

ja place za studio 400 plus gaz (ale nie ogrzewanie) i prad. generalnie to studio mozna
wynajac za te cene. czesto jest za 450 z oplatami wliczonymi - jak dobrze poszukac. a moje
dodatkowo teraz jest fajne i duuuuze na prawde. mam normalna kuchnie, duza sypialnie
(osobno od kuchni), przedpokoj z "szafa" i lazienka wielkosci sypialni ;O). do tej pory
wynajmowalam studio przy logan square za 570 (ja po znajomosci placilam 500 ;O) wszystko
bylo tam wliczone, ale mieszkanko bylo male i nie bylo oddzielnej kuchni - byla wydzielona
"za sciana" od sypialni. no i do lazienki wchodzilo sie przez "szafe" (co bylo zabawne ;O).

wiem, ze przy Logan jest budynek gdzie wynajmuja studia za 495 (wszystko wliczone) ale
tam kuchnia jest urzadzona na jednej scianie w sypialni - wszystko razem.

polecam jednak szukanie! na przyklad dobry jest serwis w necie pod adresem: RENT.COM
przejrzalam tam kilka ofert. mozna znalezc studio np. w UPTOWN za 450! ja znalazlam, ale
niestety bylo do wynajecia dopiero od lipca lub sierpnia. ja nie moglam czekac.

jesli jednak macie zaufana osobe to osobiscie uwazam, ze najbardziej oplaca sie wynajac 2
sypialnie z kims na spolke. mozna to juz zrobic nawet za 700 - 800 z wliczonymi oplatami!
chociaz ja nie zdecydowalabym sie juz na mieszkanie z kimkolwiek. ale to zalezy od
indywidualnych upodoban ;O)
pozdroofka!
Obserwuj wątek
    • rysunkowapostac Re: STUDIO :O) 03.06.05, 05:26
      Bardzo ciekawe informacje...
    • and_rzej You get what you paid 03.06.05, 06:20
      Albo jakos tak. God bless You, Kobieto.
    • evek Re: STUDIO :O) 03.06.05, 18:55
      you're welcome ;O)
      jakby ktos mial jeszcze jakies pytania, to niech smialo pyta. w Chicago jestem od 9 miesiecy i
      to byla moja 3 przeprowadzka. w temacie szukania mieszkan to moglabym dluuuugo
      przynudzac ;O)

btw - jesli chodzi o studia to sa jeszcze tzw. efficiences - takie okreslenie dotyczy studia bez
      kuchni. znalazlam nawet oferte, ze mozna juz bylo to wynajac za 300 dolcow z oplatami
      miesiecznie, ale byla dzielona z innym efficience lazienka... to raczej malo komfortowe - tak
      mysle.

to pozdrawiam cieplo!
      • marxx Re: STUDIO :O) 03.06.05, 20:13
        Ja tez bym chcial zmienic mieszkanie....dwa pokoje za nie wiecej niz 300
        $ ...byloby idealnie w dobrej dzielnicy, na 1 pietrze!

marzenia :)

m

Swoja droga Tu to sie ZMIENIA chaty, i nikt z tego powodu rabanu nie robi!

m

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka