edytkus 21.09.05, 17:33 Wlasnie w radio uslyszalam reklame bozonarodzeniowa... co roku miesiac wczesniej... czyli za jakies 9 lat swiateczne reklamy zaczna sie juz na drugi dzien po swietach ;))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozena73 Re: Swieta za pasem?! 21.09.05, 18:24 Niesamowite.. Dzisiaj bylam w Hallmark i co widze?? Bombki swiateczne i choinki... A goraco tak ze oddychac nie mozna w NY a oni tu o swietach.. Kto teraz mysli o Bozym Narodzeniu? Oprocz handlowcow oczywiscie :-) Odpowiedz Link
zapomnialamnicka Re: Swieta za pasem?! 21.09.05, 18:31 ja tez sie natknelam na udekorowane swiatecznie choinki D Odpowiedz Link
aneta05 Re: Swieta za pasem?! 21.09.05, 19:05 W takich sklepach jak Fortunoff czy Treasure Island juz tez pelny wybor choinek i roznych ozdob swiatecznych. Odpowiedz Link
claudia207 Re: Swieta za pasem?! 21.09.05, 19:13 Bozonarodzeniowa ekspozycje widzialam w jednym ze sklepow juz co najmniej miesiac temu. Odpowiedz Link
bluedream North Carolina 21.09.05, 21:16 Mimo, ze u nas jest cieplo do grudnia, choinki,bombki,ozdobyi inne juz widzialam :( a wczoraj wieczorem ( 90F) podczas zakupu krotkich spodenek dla corki, ktore beda jej potrzebne przynajmniej przez nastepne 2 m-ce, towarzyszyly mi bozonarodzeniowe utwory. Paranoja, nie dajmy sie zwariowac:) Odpowiedz Link
jaga_nj Re: North Carolina 21.09.05, 22:57 A mnie to nie przeszkadza. Grunt, ze moge sobie kupic to co chce, a ze gdzies wisza sobie bombki na choince..niech sobie wisza nawet caly rok.:) Odpowiedz Link
aniutek Re: North Carolina 22.09.05, 00:07 zalamka, totalny komercjalizm. chyba dlatego (tez) przestalam lubic swieta. Odpowiedz Link
jersey.girl Re: North Carolina 22.09.05, 21:54 Mnie zupelnie zbilo z tropu, jak tdyzien temuuslyszlam reklame z tekstem 'this holiday season'. Od razu zaczelam sie zastanawiac, czy nie przegapilam jakis swiat ;). Odpowiedz Link
claudia207 Re: Swieta za pasem?! 23.09.05, 00:26 > Wlasnie w radio Rzadko kto poprawnie uzywa slowo "radio" w obecnych czasach :-) Odpowiedz Link
edytkus Re: Swieta za pasem?! 23.09.05, 04:30 claudia207 napisała: > > Wlasnie w radio > > Rzadko kto poprawnie uzywa slowo "radio" w obecnych czasach > :-) wyciskam keczap, jadam dzem (nie d-zem), nie posiadam prodiza i uwielbiam pidzamy - ciekawe miny ludzie maja gdy to slysza LOL Odpowiedz Link