w5w7 10.10.05, 11:40 Jaka jest różnica między koniem i koniakiem? - Taka sama jak między rumem i rumakiem. Dlaczego bocian ma czerwony dziób? - Bo go krew zalewa jak mu się wmawia że przynosi dzieci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bar_nata Re: Pytania i odpowiedzi z humorem:) 10.10.05, 13:45 Pory Przychodzi baba do lekarza, otwiera drzwi i pyta: - W jakich porach pan przyjmujesz? - W sztruksach... Wierność Żona wraca z wczasów do domu. Mąż ją pyta: - Kochanie, byłaś mi wierną? - Tak samo jak ty, skarbie... - Ostatni raz pojechałaś na wczasy! Rekomendacja Kelner się właśnie był ożenił i pojechał z żoną do ciepłych krajów w podróż poślubną. Po miesiącu wraca do pracy, a tam koledzy go wypytują: - No i jak było? Opowiadaj. - Świetnie! Ciepłe morze, słońce...- - A jedzenie? - No też super. - A żona? - Faaantastyyyczna!..... Gorąco polecam!!! Wyznanie Koleżanka dzwoni do koleżanki: - Ty słuchaj, jak ja się kocham z Józkiem! - To nie możesz zadzwonić, jak skończysz?! Odpowiedz Link
bar_nata Re: Pytania i odpowiedzi z humorem:) 12.10.05, 12:53 -Czym sie różni mąż od dyrektora? -Tym że dyrektor wie że ma zastępcę a mąż nie... -Co to jest: żółto brązowe, a potem włochate? -kromka chleba z masłem która spadnie na dywan -Który z dwóch łysych jest bardziej łysy? -Ten,który ma większą głowę -Co to jest żona i teściowa w samochodzie? -Zestaw głośnomówiący. -Jakie kroki należy podjąć, gdy spotka się wściekłego psa? - Jak najdłuższe. -Jak poznać wiek ryby? -Po oczach. Im oczy dalej od ogona, tym ryba starsza. W ilu wypadkach można pić wódkę? -W dwóch: gdy jest zakąska i gdy jej nie ma. -Co to jest: leży w trawie i nie dycha? -Dwie dychy. -Jaki lekarz nie może poślubić swojej pacjentki? -Weterynarz. -Który kolor jest najbardziej wystrzałowy? -Granat. -Z czego składa się węgiel? -Z samochodu do piwnicy. Odpowiedz Link