irenkap 17.11.05, 18:26 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3019646.html Pamiętam go jeszcze z "Kolumbów" i "Janosika".. no i "13 posterunek". Później znikł z ekranów, dopiero po latach okazało się, że probował żyć na obczyźnie, w Australii.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w5w7 Re: zmarł Marek Perepeczko 17.11.05, 19:44 Ja Go zapamietam napewno jako Janosika. [*] Odpowiedz Link
sylwiaa3 Re: zmarł Marek Perepeczko 17.11.05, 22:05 ;(((((( Niech odpoczywa w pokoju.. Odpowiedz Link
irenkap Re: zmarł Marek Perepeczko 18.11.05, 18:53 Pani Drzyzga mnie pozytywnie zaskoczyła swoim refleksem, jedyna w tv. Przed chwilą była emisja "Rozmów w toku" sprzed dwóch lat - rozmowa z K.Krawczykiem, B.Smoleniem i właśnie Markiem Perepeczką. Dobry program, bardzo dowcipny.. aż żal było patrzeć wiedząc, że go już nie ma. Jutro część druga - kto nie oglądał. Dużo pytań dotyczy emigracji, wszyscy przez pewien okres pracowali zagranicą. Krawczyk w USA nawet na dachach, co prawda jak sam wyznał wytrzymał tylko 3 tygodnie. Odpowiedz Link
w5w7 Re: zmarł Marek Perepeczko 18.11.05, 19:53 Przegapiłam:( Ale jutro sobota, irenka, druga cześć penie w poniedzialek. W soboty nie ma tego programu. Odpowiedz Link
irenkap Re: zmarł Marek Perepeczko 18.11.05, 20:18 może coś pokręciłam, a może zmieniono program, nie wiem.. ale kto będzie chciał to jakoś sprawdzi.. Odpowiedz Link
w5w7 Re: zmarł Marek Perepeczko 18.11.05, 20:19 A wszystko przez tą dentystke. Wciąz sie chce ze mna spotykać. zeby to chociaz był facet..:-) Ale juz z górki.Niedlugo o niej zapomne, mam nadzieję, że na długo. Odpowiedz Link
marxx Re: zmarł Marek Perepeczko 19.11.05, 05:16 Tutaj o K. Krawczyku kraza negatywne legendy, co zreszta czesiowo potwierdzil sam zainteresowany.....ano zbieral kase wsrod polonii na nagranie plyty...zebral kilkadziesiat tys $ i plyta nie powstala...no i wiadomo , ze polonia ma o to "zal" Innym agregatem byl sp. Komar...mial tu w Szikago firme sprzatajaca , taki popularny klining serwis :).....czasami gosciu placil, czasami nie placi.....a tych co mu szumilei to przeganial a tych co podskakiwali (facetow) obijal.....to z cyklu szikagowskie legendy Odpowiedz Link
irenkap Re: zmarł Marek Perepeczko 27.11.05, 13:27 wiadomosci.wp.pl/kat,12351,wid,8101961,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=1 Odpowiedz Link