23.12.05, 15:33
Zblizaja sie Swieta - czas godzenia sie i milosci. Bardzo smutne, ze akurat
teraz Irene.usz probuje wszczynac burdy i ubliza albo osmiesza naszych
forumowiczow. Irene.usz psuje klimat tego forum i lamie zasade wypisana w
opisie forum: "Nie krytykujemy, nie obrazamy nikogo."
Postuluje za wykluczeniem Irene.usza z Polek w Stanach.
Obserwuj wątek
    • samo Re: irene.usz 23.12.05, 20:57
      Jestem za. Natomiast nie zdziwilabym sie,gdyby i tak zaraz pojawil sie pod
      innym nickiem, co zarzuca wszystkim dookola.
    • cuski W ktorym miejscu ... ? 23.12.05, 21:13
      W ktorym miejscu, Irek ublizyl komus ?

PS. Ja sie nie czuje urazony.
      • tamsin Re: W ktorym miejscu ... ? 23.12.05, 21:48
        nie wiem czy tylko ja mam takie wrazenie ale czy ty i on to nie jest jedna i ta
        sama osoba?
        • marekatlanta71 Teoria spiskowa 23.12.05, 23:41
          Za chwile okaze sie ze ja i cuski i irene.usz to jeden gosc a tak naprawde to
          wszyscy jestesmy alter ego Bozenki ktora to pisze wylacznie w celu pobudzenia
          forum :)

Ludzie, wyluzujcie. Irene.usz nie wyglada mi na Cmoka - Cmok mial klase i styl.
          Irene.usz pisze moimz daniem ciekawe posty ale do Cmoka mu daleko.
          • ertes Re: Teoria spiskowa 24.12.05, 02:59
            Co do porownania do cmoka to sie zgadzam.
            Z ta klasa i stylem to jednak nie byl taki pewien hehe ;)
            • cuski A kto to jest CMOK ??? 24.12.05, 03:27
              A kto to jest CMOK ???
          • cuski Marek 24.12.05, 03:26
            Marek, dzieki za Twoj POST NADZIEJI, bo juz myslalem,
            ze przestane tutaj wogole zagladac.
        • cuski NO COMMENTS !!! 24.12.05, 03:24
          Tamsin napisala:
          - Nie wiem czy tylko ja mam takie wrazenie ale czy ty i on to nie jest jedna i
          ta sama osoba ?

Rece mi opadly, jak przycztalem Twoj post
          NO COMMENTS !!!
      • samo Re: W ktorym miejscu ... ? 24.12.05, 04:17
        Ha, uderz w stol, a cuski sie pojawi, niestrudzony adwokacina Mistera
        Ireneusza. Twoj kolezka obrazil Polishbellydancer i probowal skompromitowac
        mnie cytujac moj post ze "Zdrowia kobiety". Chyba powinnam schowac sie pod stol
        ze wstydu,ze mam spirale domaciczna.
        • cuski Do samo 24.12.05, 15:53
          Nie mam nic do Polishbellydancer, ale TY czlowieku
          pozostawiasz duzo do zyczenia !
      • claudia207 Re: W ktorym miejscu ... ? 24.12.05, 16:17
        cuski napisał:

> W ktorym miejscu, Irek ublizyl komus ?
        >
        > PS. Ja sie nie czuje urazony.

Poudzielaj sie w watki\u "7$ na godzine," moze bedziesz mial szanse.
    • aniutek Re: irene.usz 24.12.05, 18:54
      troche czytalam watek o 7$ na godzine i z tego wszystkiego najbardziej poruszyl
      mnie czepialski ton irene¡usza zwracajacego sie pogardliwie do naszej "belly
      dancer", czy nie mozna gadac, miec rozne zdania i nie obrazac sie wzajemnie?
      czy trzeba robic personalne wycieczki?
      odwoluje sie do kultury osobistej, trzymajmy jakis poziom!!!!
    • samo psychoza ireneusza 26.12.05, 04:58
      Zobaczcie,pod jakim nickiem pisze teraz ireneusz:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=436&w=33509329&v=2&s=0
      • edytkus Re: psychoza ireneusza 26.12.05, 05:48
        hmm, mysle ze to jednak nie on, my tu mamy co najmniej jednego "czytajacegoniepiszacego" (podany
        tu link do firmy cmoka zaraz znalazl sie na Polonii)
        • evek Re: psychoza ireneusza 27.12.05, 19:35
          to jedna i ta sama osoba tak sobie pisze... irene.usz, sprezynadomaciczna,
          irenka2005, pol_boy, homerowy_beret, a.nie.dam.... i tak mozna dalej wymieniac.
          to biedny chory czlowiek! obrazil juz wszystkich na Forum Chicago, teraz sie
          wzial za inne fora...

chociaz na Forum Chicago powrocil ostatnio i wyrazil swoja "ciekawa" opinie z
          okazji imienin Ewy i Adama:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12786&w=33948517
          a ja mam pytanie - moze macie jakis pomysl, jak wreszcie obrzydzic temu TYPOWI
          korzystanie z "forum.gazeta.pl"????
          jesli cos wpadnie wam do glowy to dajcie znac. moze polaczymy sily ;O) bo
          szczerze mowiac - nie wiem jak tu, ale na Forum Chicago wszyscy sa juz zmeczeni
          jego "obecnoscia"...
          a prywatnie dodam, ze moim ulubionym haslem od jakiegos czasu jest
          stwierdzenie, ze GLUPOTA powinna BOLEC! i to dotkliwie!
          pozdrawiam!
          • aniutek Re: psychoza ireneusza 27.12.05, 19:41
            no ale glupota niestety nie boli :(

moim zdaniem najlepiej takiego osobnika kompletnie ignorowac, nie bedzie mial z kim gadac pojdzie
            sobie precz.
            pozdrawiam swiatecznie z nad michy z bigosem :)
            • claudia207 Re: psychoza ireneusza 27.12.05, 19:53
              > moim zdaniem najlepiej takiego osobnika kompletnie ignorowac, nie bedzie mial
              z
              > kim gadac pojdzie
              > sobie precz.

Ale po co ignorowac, skoro mozna zabronic wstepu? Od czego mamy zamkniete forum?
              • evek Re: psychoza ireneusza 27.12.05, 20:06
                ale zabronienie wstepu nic nie daje. on sobie zaklada kilka nowych nickow od
                razu... w tym problem!

ps. smacznego bigosu!.... ale mam teraz niespokojne mysli w pracy :O))))
          • cuski Do Evek !!! 28.12.05, 02:34
            Ales ty madra !!!

PS. Osoba o ktorej piszesz, pisze rowniez na moim forum i jakos nikt sie na nia
            nie skarzy... zrobiliscie z tej osoby pospolitego glupola poprzez Wasze
            perfidne prowokacje... mialem sie nie oddzywac, ale mimo wszystko szkoda mi
            tego czlowieka, na ktorym tak wieszacie psy !!!
            • samo Re: Do Evek !!! 28.12.05, 08:13
              Ale on sam z siebie robi glupola,cuski. Sprezynadomaciczna ireneusza przebila
              wszystko.Nikt mu w idioceniu pomagac nie musi.
            • bar_nata Re: Do Evek !!! 28.12.05, 10:19
              Odnoszę wrażenie że ktoś tu nie rozumie pojęcia prowokacja.....chyba czasem
              trzeba pomyśleć zanim się napisze.
              • zyta2003 Re: Do Evek !!! 28.12.05, 15:46
                Zarobek 7/h na godzine, o ktorym pisze w zalozonym watku Ireneusz to naprawde
                nie powod do obrazy - innych. Latwo powiedziec, co cie to obchodzi, ale tak na
                codzien obchodzilaby nas taka sasiadka, jak i to, ze sasiadka inaczej niz my
                chowa dzieci, jest gruba i ma okropna fryzure. Wiemy wszyscy, ze to jej sprawa,
                ale nigdy nie wyrazacie swojego stanowiska w takiej sprawie? Kiedy juz jestesmy
                na etapie poprawnosci politycznej dodajemy na forum - ale to jej sprawa.
                Natomiast okreslenie "polskojezyczny", co jak sie domyslam ma sugerowac, ze
                ktos jest Zydem, a tylko mowi po polsku jest tak ksenofobiczne i zasciankowe,
                ze ono dyskwalifikuje autora, ale tez jeszcze nie wiem, czy za to nalezy go
                wyrzucic. Mowi w tej kwestii (jesli dobrze odczytalam ukryta mysl), to co mowi
                i mysli przeogromna wiekszosc Polakow. Nie wiem, gdzie i co pisal spirali,
                natomiast mysle, ze nie musimy sie jednakowo kochac, ani tez "jednakowo"
                zgadzac - dopoki nie ma wulgaryzmow, epitetow i "polowania" na kogos. W Polsce
                dzieki nowym wladzom powstala Komisja Etyki, ktora ma kontrolowac, co mowia
                media. Jest to cofniecie sie do czasow cenzury, czy o to chodzi i tutaj.
                • claudia207 Re: Do Evek !!! 28.12.05, 16:28
                  Zyta,
                  Nie chodzi tutaj o "polskojezycznosc". Przeczytaj wszystkie wpisy Irene.usza w
                  tamtym watku. To samo radze Cuskiemu. Nie bedzie was dziwic dlaczego "czepaimy"
                  sie go.
                • claudia207 Re: Do Evek !!! 28.12.05, 16:29
                  Ostateczna decyzja i tak nalezy do adminki forum.
                  • zyta2003 Re: Do Evek !!! 28.12.05, 21:06
                    No i przeczytalam posty, czy to chodzi o zacytowanie tu bardzo osobistej
                    wypowiedzi forumowiczki na temat spirali, chyba z jakiegos innego forum? Bez
                    watpienia jest to chamstwo, ogromnie prostackie (w odroznieniu od chamstw
                    wyrafinowanych). Patrzac na to szerzej: Czy piszac na forum nieukrytym nie
                    wyrazamy zgody na cytowanie nas przez osoby postronne ? Nie wiem jak jest to
                    ujete prawnie, liczyc na takt wszystkich uzytkowniku internetu to jednak
                    naiwnosc. Jedni pisza bardzo osobiscie, inni nie - i o dosyc intymnych
                    sprawach pisza dyskretniej. Wszak nie piszac tak osobiscie mozna by tez
                    wszystko wyjasnic na temat owej spirali, ale oczywiscie to juz sprawa
                    indywidualna.
                    Niestety, w dalszym ciagu poza tym absolutnie chamskim wybrykiem prostaka dla
                    mnie bardziej jest grozne okreslanie kogos "polskojezycznym".
                    • aniutek Re: Do Evek !!! 28.12.05, 22:41
                      - "polskojezycznym"
                      IMO moze byc to odbierane dwojako -np osoby mowiace po polsku ale Polakami sie nie czujace-
                      szczerze mowiac teoria zydowska nie wpadla mi do glowy ( pewnie dlatego, ze ich lubie)

obrazil wiele osob, mnie najbardziej dokuczyl tekstem do polishbellydancer reszta byla juz chamstwem
                      totalnym.

nie jestem za banowaniem a za IGNOROWANIEM.

BTW political correctness przybiera coraz czesciej niebezpieczne oblicze cenzury, odbiera mozliwosc
                      wyrazania wlasnego zdania w prosty sposob, bezposredni bo powiedziec nadal mozna wszystko ino
                      mocno sie trzeba naglowkowac i woalek wyprodukowac......
                      • claudia207 Re: Do Evek !!! 28.12.05, 23:13
                        Nie powiedzialabym, ze to jest cenzura albo "political correctness," ale
                        osobista kultura. Nawet gdybys miala na temat tanca brzuchem poglad taki jak
                        Ireneusz, nie powiedzialabys tego jej w twarz spotykajac osobscie, bo tego
                        wymaga savoir-vivre. Takie samo zachowanie powinno byc wymagane na forum. jest
                        to nwet napisane w netykecie Gazety:
                        forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
                        • aniutek Re: Do Evek !!! 29.12.05, 00:43
                          o rany, alez ja to tylko powiedzialam "by the way"
                          nie o banowaniu jako forma cenzury.
                          nie jestem za banowaniem jego bo wlizie tutaj pod innym nickiem i nam krwi napsuje, jesli nie bedzie
                          mial adwersarzy sam do siebie gadal ( chyba?) nie bedzie ot i wszystko.
                  • cuski Bozena juz podjela decyzje ! 29.12.05, 03:08
                    Bozena juz podjela decyzje !

PS. 1 Szanuje jej decyzje o wykluczeniu Irka, ale nie zgadzam sie z nia...
                    wiem co mowie... bardzo latwo mozna kogos sprowokowac, a potem zrobic
                    z tej osoby tzw. "glupola".

PS. 2 Irek pisze na moim forum i jakos nie mam z nim problemow. Dlaczego ?
                    Ano dlatego, ze kazda prowokacje gasze w zarodku !!!

PS. 3 Jezeli bierzemy sie za zmiany, to warto by zaczac od siebie !!!
                    • aniutek Re: Bozena juz podjela decyzje ! 29.12.05, 06:10
                      >PS. 3 Jezeli bierzemy sie za zmiany, to warto by zaczac od siebie !!!
                      ????????
                      tzn?
                      • cuski Widzimy drzazge w oku innej osoby, a w swoim... 29.12.05, 06:18
                        Widzimy drzazge w oku innej osoby, a w swoim oku nie dostrzegamy belki !!!
              • cuski Doskonale znam definicje prowokacji ! 29.12.05, 03:02
                Doskonale znam definicje prowokacji !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka