bozena73 03.01.06, 15:12 Prosze sie wpisywac..decyzje podejmiemy wieczorem wspolnie :-))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claudia207 Re: Kto jest za Irkiem a kto przeciw? 03.01.06, 16:44 Jestem przeciwna, a to co przeczytalam o Irku i jego wypowiedzi na innych forach, tylko utwierdzily mnie w takim przekonaniu. Bedzie spokojnie przez pare dni, az do nastepnego obrazania ludzi po czym znowu przeprosiny i obetnice poprawy. Odpowiedz Link
lolyta Re: Kto jest za Irkiem a kto przeciw? 03.01.06, 17:11 Ja nie mam czasu na forum na tyle zeby studiowac wypowiedzi Irka i podejmowac jakies decyzje, ale - jak mnie ktos wkurwia to go wygaszam i tyle. Odpowiedz Link
bluedream Ja 03.01.06, 18:14 jestem tego samego zdania jak Lolyta. Nie znosze dlugasnych dyskusji nie prowadzacych do niczego. Jezeli ktos kogos obraza to wybaczcie, nad czym dyskutowac??? Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: Kto jest za Irkiem a kto przeciw? 03.01.06, 18:56 mozna sie poklucic, mozna sie przeprosic, wszystko jest ludzkie, ale kopiowanie watku o spiralce-jest poprostu nie normalne, takze jestem przeciw Odpowiedz Link
skibunny Re: Kto jest za Irkiem a kto przeciw? 03.01.06, 19:01 a mnie sie wydaje, ze to jest sztuczny problem, nikt nas przeciez nie zmusza ani do czytania niczyich postow, ani do odpisywania... najzwyczajniej w swiecie mozna poprostu zignorowac... szkoda czasu i zachodu... Odpowiedz Link
tamsin Re: Kto jest za Irkiem a kto przeciw? 03.01.06, 19:14 odpisuje jak przeczytalam ;-) jestem i bylam przeciwna wojnie z Irakiem! Odpowiedz Link
monie_pl Co za dziecinada... 03.01.06, 19:48 ...bardzo mi przykro to stwierdzic, ale ejst to dziecinne podejscie do sprawy. Nie mam czasu az tyle sie wczytywac, zeby moc miec opinie na temat Irka, ale postawienie pytania w ten sposob jest niesprawiedliwe, poniewaz dzieki kilku watkom, ktore ropoczal troche znow zaczelo sie dziac na forum, ktore, co tu duzo ukrywac, zaczelo obumierac. Jesli komus jakas osoba nie odpowiada w towarszystwie to zazwyczaj z nia nie rozmawia, a w tym wypadku omija watki lub ingnoruje zaczepki. Bozena, zrobisz co uwazasz, bo to twoje forum. Monika Odpowiedz Link
ertes Re: Co za dziecinada... 03.01.06, 21:19 Nie, nie jest to dziecinne, mylisz sie. > Jesli komus jakas osoba nie odpowiada w towarszystwie to zazwyczaj z nia nie > rozmawia, a w tym wypadku omija watki lub ingnoruje zaczepki. Niestety tu tez sie mylisz, zasada forum prywatnego temu zaprzecza. To o czym ty piszesz to forum publiczne. Ja szczezre mowiac nie rozumiem o co tyle krzyku podtrzymywanego zreszta przez krzykacza numer 1 cuskiego. Ten caly ire-neusz ani nic ciekawego nie pisal, ani madrego, ani pomyslowego. Co natomiast pisal to glupawe teksty. Nic poza tym. Mala strata ze nie moze pisac, niewielki zysk jesli bedzie mogl. Odpowiedz Link
cuski Ertes 04.01.06, 02:00 Ertes, zarzucasz Irkowi, ze troluje, a sama co robisz, chocbym w Twoim powyzszym poscie ??? PS. Ja tez czuje sie przez Ciebie obrazony, ale nie bede wnioskowal o usniecie Ciebie z forum - tym sie niestety roznimy !!! Odpowiedz Link
ertes Re: Ertes 04.01.06, 02:29 cuski jak by ciebie wyrzucili to tez bym nie plakal bo poki co to widze ze twoje posty to tylko same mieszanie na tym forum. I nie tylko na tym. Odpowiedz Link
cuski Ertes 04.01.06, 03:19 To zloz wniosek, na co czekasz ??? PS. Bedziecie mieli mnie z glowy !!! Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Kto jest za Irkiem a kto przeciw? 03.01.06, 23:19 Ja sie wstrzymuje od glosu. Odpowiedz Link
aniutek Re: Kto jest za Irkiem a kto przeciw? 04.01.06, 01:12 jestem tego samego zdania co skibunny, zacytuje wiec >a mnie sie wydaje, ze to jest sztuczny problem, nikt nas przeciez nie zmusza ani do czytania niczyich postow, ani do odpisywania... najzwyczajniej w swiecie mozna poprostu zignorowac... szkoda czasu i zachodu...< Odpowiedz Link
aniutek Re: Kto jest za Irkiem a kto przeciw? 04.01.06, 01:14 a jesli chodzi o Irak bo tak pierwotnie zrozumialam to jestem i bylam zdecydowanie przeciwko wojnie w Iraku i wole jesli poruszamy takie troszku powazniejsze tematy. Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Kto jest za Irkiem a kto przeciw? 04.01.06, 01:43 A ja w sprawie Iraku tez sie wstrzymam od glosu bo mam mieszane uczucia... Odpowiedz Link
welinda Jestem za swoboda pisania :). 04.01.06, 01:57 Jestem przeciwko wykluczaniu kogokolwiek. Argument o glupawych postach "does not hold water". Glupawe posty tez maja racje bycia. Irek nie ma na nie monopolu :). Jezeli forum bedzie ciagle utrzymywane w postaci sterylnej to ewentualnie forum umrze. Z Irkiem lub bez Irka. Trzeba dopuscic troche bakterii :). Flora bakteryjna jest dobra dla forum. W Nowym Roku zycze wszystkim mniejszej nadwrazliwosci. Jezeli ktos uwaza, ze jestem glupia to jest to jego/jej opinia. Moge sie z nia zgodzic lub nie. Ale mnie to nie obraza. I nie bede wnioskowala o wykluczenia kogos na tej podstawie. Pozdrowienia. Odpowiedz Link
cuski Welinda 04.01.06, 02:05 Welinda, ja wcale nie uwazam, ze jestes glupia :) PS. Z przeczytanych tutaj wypowiedzi wnioskuje, ze tylko my dwoje jestesmy za Irkiem... no coz, przynajmniej doczekalismy odgrzanej demokracji :) Odpowiedz Link
aniutek Re: Welinda 04.01.06, 02:26 > PS. Z przeczytanych tutaj wypowiedzi wnioskuje, ze tylko my dwoje jestesmy > za Irkiem... no coz, przynajmniej doczekalismy odgrzanej demokracji :) ciekawe bardzo, wszsc cztam te same tekst a kazd je rozumie inaczej hehehehe ksiazke by mozna napisac ;) a tak BTW to monogo nowych nickow sie narobilo, cuski Twoja to robota? reklame Polkom w Stanach robisz czy co?? Odpowiedz Link
cuski Aniutek 04.01.06, 03:23 Nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz ! PS. W ten sam sposob (mam na mysli zaczepki) pozbyliscie sie Irka ? Odpowiedz Link
aniutek Re: Aniutek, Cuski 04.01.06, 04:45 grunt to sie znac na zartach hehehehe a za literowki przepraszam, mam taka mala jedna co klikac chce koniecznie razem ze mna Odpowiedz Link
aniutek Re: Kto jest za Irkiem a kto przeciw? 04.01.06, 01:47 Marek, zobacz "syriane", nie to ,ze uswiadamia, raczej jeszcze bardzej miesza ale jednak jest pouczjaca mocno. Polecam. BTW ten kto nie ma watpliwosci....... Odpowiedz Link
skibunny syriana:) 04.01.06, 03:08 ja tez pojde, bo: 1). lubie takie filmy 2). cenie sobie Twoja "recenzje" 3). jeden czlowiek z mojej pracy powiedzial, ze film jest do kitu; a akurat z jego zdaniem jeszcze sie nigdy nie zgodzilam i to jest dla mnie najlepsza zacheta:) ps- aniutek czytalas ksiazki Nelsona DeMille? co prawda to czysta rozrywka, ale intersujaca i mysle, ze i Tobie by przypadlo do gustu... zacznij moze od Gold Coast:) Odpowiedz Link
aniutek Re: syriana:) 04.01.06, 04:47 :) dzieki ciekawa jestem Twojego zdania, chcialabym z kims pogadac o tym filmie ale jakos trudno znalesc chetnego tudziez takiego co juz widzial. sprawdze te ksiazki, uklony anka Odpowiedz Link
cuski Jestem za Irkiem !!! 04.01.06, 01:53 Jestem za Irkiem... uzasadnienie juz podalem :) PS. Bozena, dziekuje za ten demokratyczny sposob podejmowania decyzji :) Odpowiedz Link
claudia207 Re: Kto jest za Irkiem a kto przeciw? 04.01.06, 04:59 Ta dyskusja nie ma juz sensu, bo Irek nie jest juz zainteresowany naszym forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11918&w=34092707&a=34374970 Lepiej przejdzmy do innych tematow. Odpowiedz Link
cuski Najlepiej tak, bo niemy nie ma glosu ! 04.01.06, 05:08 Najlepiej tak, bo niemy nie ma glosu ! Odpowiedz Link
claudia207 Daj juz spokoj Cuski 04.01.06, 05:26 Przestaj rozgrzebywac zar w ognisku. Wszystko juz bylo napisane po kilka razy. Irka nie ma i juz i tak nie chce wrocic, wiec zakoncz ta dyskusje. Odpowiedz Link
cuski A kim ty jestes, zeby mi mowic kiedy mam skonczyc? 04.01.06, 05:35 A kim ty jestes, zeby mi mowic kiedy mam skonczyc? Odpowiedz Link
claudia207 Re: A kim ty jestes, zeby mi mowic kiedy mam skon 04.01.06, 05:53 Cuski, wes sobie cos na wstrzymanie. Odpowiedz Link
cuski A ty przestan dolewac oliwy do ognia ! 04.01.06, 06:13 A ty przestan dolewac oliwy do ognia ! Odpowiedz Link
ertes Propozycja 04.01.06, 05:55 Bozena, to ja proponuje zniknac ten watek bo stal sie juz nudnawy i jakby zaglusza inne dyskusje. Chyba juz czas zakonczyc irkowa afere. Odpowiedz Link
zyta2003 Re: Propozycja 04.01.06, 14:52 No to kto nastepny do odstrzalu? Nie powinien wracac, bo niezaleznie od tego czy nie bedzie pisal juz o wiadomym temacie zawsze bedzie powodowal ferment wiekszy niz na to zasluguje i wiekszy niz potrzebne jest na forum. A dlaczego ma watek zniknac? Zawsze powtarzamy, ze mozna cos po prostu opuscic. No to kochajmy sie. Odpowiedz Link