irenkap 15.01.06, 22:51 Wandziu, proszę o telefon. Pozdrawiam wszystkich :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evek Re: w5w7 16.01.06, 04:53 a czy w5w7 juz sie przeprowadzila i ma cywilizacje w domu - czyli dostep do neta??? oj, wiem co to znaczy nie miec dostepu! katastrofa! normalnie jak mi sie w piatek dostep wylaczyl, tak dopiero teraz sie zalapalam :O( tyle straconych godzin! trzeba bylo nawet dla utrzymania rownowagi szanownego ADMINA na zywo sobie oblookac ;O))))) pozdroofka irenkop! :O) Odpowiedz Link
bar_nata Re: w5w7 16.01.06, 10:22 No ładnie to tak?!! A za mną to już nikt nie tęskni:( Pozdrawiam calutkie Forum Chicago z mroźnej Warszawki:-) Baśka Odpowiedz Link
evek Re: w5w7 16.01.06, 23:05 nie boj nic i na Ciebie przyjdzie pora! ;O))) a ja pozdrawiam z wiosennego Chicago! :O) gdzie nie ma sniegu :O( Odpowiedz Link
kassiek84 Re: w5w7 13.02.06, 04:55 Wandzia zadzwonila ;) i przeprowadzila sie tez do innego mieszkanka, ale dalej nie ma w nim "cywilizacji" ;(( Kazala przekazac, ze duzo zwiedza (domkow) ;) moze sie odezwie wkrotce i przesyla pozdrowienia. Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 16.02.06, 01:52 Witam po dluzszej przerwie:) Niestety jak moje dziecie donioslo, nie mamy neta w domu. Ale na szczescie jest biblioteka tuz obok, wiec mam nadzieje, ze bede sie pokzywac czesciej. Dlugo mnie nie bylo. Czytanie watkow pewnie mi zajmie pare wieczorow, ale ciesze sie, ze moge do Was zajrzec. Pozdrawiam wszystkich. Na dzisiaj tylko tyle, mam sporo do przejrzenia, ale obiecuje, ze mnie juz nie wetnie na tak dlugo. Odpowiedz Link
marxx Re: w5w7 18.02.06, 02:42 No kurcze zeby nastepna wizyta nie byla tez z taka przerwa czasowa! Tym bardziej ze teraz z Ciebie prawdziwa szikagowianka ...co niestety tez oznacza baaardzo zapracowana osobe. no to do uslyszenia i do zobaczenia! m Odpowiedz Link
kassiek84 Re: w5w7 28.02.06, 03:44 Marxx teraz to juz mozna przyjezdzac na kawke a nie tylko na forum ;))) Ostatnio spoznilam sie chyba 15 minut ale przedluzylysmy sobie imprezke z mama az do 3 ;)) hehe mam nadzieje ze w koncu uda mi sie trafic tak zebym was poznala :) Odpowiedz Link
marionfromsherwood Re: w5w7 28.02.06, 12:02 kassiek ja sie z toba solidaryzuje jak moge,mnie tyz ominelo chociaz plan byl inny..tu sie nie da nic zaplanowac w morde jeza..ale ja bede tu odpawiac specjalne modly w rytm Nustrata Feteha Ali Khana coby sie udalo wszystkim zgrac w czasie i przestrzeni..w tym szalenstwie musi byc jakas metoda...:)) Odpowiedz Link
marionfromsherwood Re: w5w7 28.02.06, 12:18 ..no i coby pewna osobka mogla sie czesciej wyrywac z tej jakiejs amerykanskiej dalekiej przede wszystkim prowincji i byc wsrod nas,,a ja sie znowu nia nienacieszylam:(..pozdrowionka Odpowiedz Link
marxx Re: w5w7 02.03.06, 05:42 Nareszcie Marją jestes......mam nadzieje ze juz nie znikniesz w tym lesie Odpowiedz Link
evek Re: w5w7 02.03.06, 06:46 tu sie juz ciezko spotkac w cyberprzestrzeni, a co dopiero w realu... ;O) ale jak sie wszyscy wezmiemy w garsc i zmobilizujemy... a na razie - slodkich snow i milych porankow :O) Odpowiedz Link
marionfromsherwood Re: w5w7 02.03.06, 10:11 siemanko..jestem jestem i postaram sie juz nie gubic za bardzo w pioropuszu zagadnien albo jakims sherwood:)tak to juz czasem bywa z takimi dzikusami jak ja hihi.. Odpowiedz Link
marionfromsherwood Re: w5w7 02.03.06, 10:19 wezmy sie, wezmy w garsc..tymbardziej ze wiosenka idzie szybkim krokiem i trza by pomyslec moze o rytualnym zbiorowym zatopieniu marzanny w wodach michigen i moze wschod przy okazji,,ja sie wybieram juz od dawna na wschod slonca i nosi mnie coraz bardziej z tym zamiarem...poki co promienistego dzionka:)) Odpowiedz Link
w5w7 marxx& Marion 03.03.06, 00:44 Melduje sie poslusznie na forum z przerwa jak widzisz znacznie krotsza niz ostatnio, szefie drogi:) Straszliwie gna czas w tym kochanym Chicago, dopiero byla zima, a juz Marion nas kusi wschodem slonca i jakimis zabojstwami nad jeziorem:) hahaha...ciekawe u kogo bedziemy robic ta Marzanne?? Moze tym razem nieformalne spotkanko u pomyslodawczyni? Co Ty na to Marion??? Odpowiedz Link
marionfromsherwood Re: marxx& Marion 03.03.06, 10:53 oj gna gna niemilosiernie..wiec przydalaby sie taka chwila by nad zyciem sie zatrzymac..i cosik zatopic:))..kazdy moze wraz z Marzanna zatopic cos od siebie,cos oczywiscie w sensie niematerialnym:)jakies smutki,smuteczki,zgryzoty,,a kazdy je ma ble ble coby w ta wiosenke wejsc wiosennie..bede kusic bede i niepopuszcze...jasli chodzi o spotkanko poprzedzajace to topielcowe to u mnie niestety nie ma warunkow.. Odpowiedz Link