13.02.06, 18:21
no i na mnie przyszla kolej -pedze do fryzjera po musneite sloncem
pasemka ...Mam nadzieje ze nie wyjde z lzami w oczach i wlosami ala Paris
Hilton ...zdam relacje jak wroce ...pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • aneta05 Re: fryzjer 13.02.06, 19:56
      to powodzenia zycze
      ja do fryzjera chodze w Polsce bo tutaj nie znalazlam tego co mi odpowiada
    • a_dassuj Re: fryzjer 14.02.06, 03:27
      Qrcze naprawde jestem pozytywnie zaskoczona -to moja pierwsza wizyta u fryzjera
      w Milwaukee (mam tez pozytywne doswiadczenia z Madison)Milo sobie tak poprawic
      humor!Szkoda,ze nie za darmo:)))).Polecam Erik of Norway w Mequan(Milwaukee)
      Trzymajcie sie cieplo
      • samo Re: fryzjer 15.02.06, 08:46
        Gdzie bylo dobrze w Madison? :o) Ja pasemka sama sobie robie, wciskajac na
        glowe specjalny czepek z dziurkami dolaczony do farby.
        • greeneyes27 Re: fryzjer 15.02.06, 13:19
          samo napisała:
          > Ja pasemka sama sobie robie, wciskajac na
          > glowe specjalny czepek z dziurkami dolaczony do farby.

Podziwiam za cierpliwosc! Sprobowalam kiedys i po 5 minutach mialam dosc.
    • a_dassuj Re: fryzjer 15.02.06, 17:20
      www.duncanedward.com/ w Madison !Londynski salon, drogi , ale dobry.To zalezy
      ja mam wlosy dlugie i koloryzacja u mnie byla ok $120 z cieciem i modelowaniem
      (2 step color).Ten salon w Milwaukee polecila mi moja "nowa kuzynka",ktora
      chodzi tam od 15lat.Ma krotkie wlosy,ale ciekawa fryzure z super cieciem -po
      prostu klasa!Ja nie lubie chodzic do fryzjera w ogole (wole dentyste !!!)a
      propos to strasznie lubie chodzic do dentysty- tu jeszcze nie bylam!!!
      • samo Re: fryzjer 15.02.06, 23:52
        O,w miare ciekawa maja strone i fryzjerzy na zdjeciach dobrze uczesani. Zaraz
        sie umawiam! Dziekuje.A kto cie cial?

Odpisuje dzisiaj na 100%.
        • a_dassuj Re: fryzjer 16.02.06, 00:51
          HeAj , bylam tam dwa razy: raz u Carmen raz u Hayley(corka Dunkana -zna sie na
          rzeczy !Carmen jest za to strasznie powolna -ostatnio w listopadze(dzien przed
          slubem)zrobienie pasemek zajelo jej 5 godzin -bylam strasznie wsciekla-ze
          wzgledu na ten dlugosc calego procesu.Ogolnie przyjemna choc strasznie
          plotkarska atmosfera!
          Agsa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka