a_dassuj 13.02.06, 18:21 no i na mnie przyszla kolej -pedze do fryzjera po musneite sloncem pasemka ...Mam nadzieje ze nie wyjde z lzami w oczach i wlosami ala Paris Hilton ...zdam relacje jak wroce ...pozdrowienia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta05 Re: fryzjer 13.02.06, 19:56 to powodzenia zycze ja do fryzjera chodze w Polsce bo tutaj nie znalazlam tego co mi odpowiada Odpowiedz Link
a_dassuj Re: fryzjer 14.02.06, 03:27 Qrcze naprawde jestem pozytywnie zaskoczona -to moja pierwsza wizyta u fryzjera w Milwaukee (mam tez pozytywne doswiadczenia z Madison)Milo sobie tak poprawic humor!Szkoda,ze nie za darmo:)))).Polecam Erik of Norway w Mequan(Milwaukee) Trzymajcie sie cieplo Odpowiedz Link
samo Re: fryzjer 15.02.06, 08:46 Gdzie bylo dobrze w Madison? :o) Ja pasemka sama sobie robie, wciskajac na glowe specjalny czepek z dziurkami dolaczony do farby. Odpowiedz Link
greeneyes27 Re: fryzjer 15.02.06, 13:19 samo napisała: > Ja pasemka sama sobie robie, wciskajac na > glowe specjalny czepek z dziurkami dolaczony do farby. Podziwiam za cierpliwosc! Sprobowalam kiedys i po 5 minutach mialam dosc. Odpowiedz Link
a_dassuj Re: fryzjer 15.02.06, 17:20 www.duncanedward.com/ w Madison !Londynski salon, drogi , ale dobry.To zalezy ja mam wlosy dlugie i koloryzacja u mnie byla ok $120 z cieciem i modelowaniem (2 step color).Ten salon w Milwaukee polecila mi moja "nowa kuzynka",ktora chodzi tam od 15lat.Ma krotkie wlosy,ale ciekawa fryzure z super cieciem -po prostu klasa!Ja nie lubie chodzic do fryzjera w ogole (wole dentyste !!!)a propos to strasznie lubie chodzic do dentysty- tu jeszcze nie bylam!!! Odpowiedz Link
samo Re: fryzjer 15.02.06, 23:52 O,w miare ciekawa maja strone i fryzjerzy na zdjeciach dobrze uczesani. Zaraz sie umawiam! Dziekuje.A kto cie cial? Odpisuje dzisiaj na 100%. Odpowiedz Link
a_dassuj Re: fryzjer 16.02.06, 00:51 HeAj , bylam tam dwa razy: raz u Carmen raz u Hayley(corka Dunkana -zna sie na rzeczy !Carmen jest za to strasznie powolna -ostatnio w listopadze(dzien przed slubem)zrobienie pasemek zajelo jej 5 godzin -bylam strasznie wsciekla-ze wzgledu na ten dlugosc calego procesu.Ogolnie przyjemna choc strasznie plotkarska atmosfera! Agsa Odpowiedz Link