speranzaa 06.11.06, 20:02 Gdzie znalezc ten services? potrzebuje to w razie jakby kazali mi robic szczepienia przy aplikacjo o GC.na internecie szukalam i nie znajduje nic, moze ktos sie orientuje? dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytais Re: Human/social services 06.11.06, 20:38 poszukaj pod Health Dept. w ksiazcze telefonicznej. Najlepiej to skontaktuj sie z USCIS. Oni maja swoich lekarzy. Jak bedziesz robila badania do GC to ten lekarz ci uzupelni brakujace szczepienia za jednym zamachem i od razu wpisze do karty. Karta ta bedzie w zamknietej kopercie, do ktorej ty nie mozesz zagladac.... USCIS maja liste lekarzy: "The medical examination must be conducted by a civil surgeon who has been designated by USCIS. For the most current list of civil surgeons in your area, please check our Civil Surgeons Locator. To obtain by telephone the names and phone numbers of the designated civil surgeons in your area, please call USCIS' National Customer Service Center at 1-800-375-5283. You will be asked to provide your zip code. Please have a pen or pencil ready to write down the list of civil surgeons in your area." Odpowiedz Link
speranzaa Re: Human/social services 06.11.06, 21:39 dzieki.lekarza wlasnie znalazlam, tylko myslalam o tym ,ze jak moze beda mi potrzebne jakies dodatkowe szczepienia to w takim social services byloby taniej, bo lekarze to pewno zedra, choc zobaczymy. mama poslala mi juz ksiazeczke zdrowia z pollski , wiec moze te szzepienia z polski beda ok. Odpowiedz Link