Dodaj do ulubionych

Naprawiacza komputera potrzebuje

27.11.06, 23:53
na wczoraj ;)
Moj wspanialy brat zwodzi mnie juz 2 miesiace z tym ze naprawi mi moj PC choc
problem chyba sprowadza sie tylko do instalacji czegos na ponowy rozruch, nie
wiem dokladnie bo technicznie jestem zielona w temacie wnetrznosci komputera.

Znacie jakiegos magika ktory oczywiscie za oplata zrobi mi to na poczekaniu?
Chetnie z polecenia bo nie wiem jak sie maja tacy z ogloszen ;)a ile taka
usluga kosztuje.
Obserwuj wątek
    • evek Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 28.11.06, 01:52
      GOLEM ci potrzebny, czyli Robert!
      Dzwon do niego: 847-630-1081
      jak nie odbierze to sie nagraj. i obojetnie czy sie nagrasz czy dodzwonisz - mow
      ze od Ewy (mozesz dodac z dziennika, ale nie musisz ;O) dzwonisz i chcesz tania
      usluge zamowic :O) GOLEM jest w porzo gosciu. zrobi ci szybko i tanio i co
      najwazniejsze bedzie dzialac!
    • evek Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 28.11.06, 01:55
      poza tym GOLEM zawsze chcial moje kolezanki poznac ;O) wiec masz na starcie
      pozycje uprzywilejowana ;O)))
      • marxx Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 28.11.06, 03:19
        Golem jest OK...Pan domu w pokoju obiad wcina a Golem i kran naprawi i tego
        tam...
        • evek Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 28.11.06, 03:31
          mysle, ze Tradycja podzieli sie z nami wrazeniami po wizycie GOLEMA! ;O)
          • tradycja1 Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 11.12.06, 02:21
            Evek do Golemo jeszcze nie dzwonilam bo moj brat tak mnie zwodzi z ta naprawa
            ze mnie trafia...a ja sie z lekka odzwyczailam od netowania nawet.
            Jednak komputer musze miec naprawiony nawet kupilam nowy HD i karte
            graficzna..ma to przyjsc na dniach, i jak mi ten piekny biologiczny nie zrobi
            z tym porzadku to alarmuje do twojego kolegi.
            Dziekuje za namiar.
            • evek Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 11.12.06, 21:11
              Tradycjo kochana! do Golema mozesz nawet ot tak zadzwonic ;O) Golem bardzo lubi
              moje kolezanki ;O) i chetnie moze pogadac nawet nie o kompach...
              ale jak cos to dzwon i sie nie przejmuj - komp bedzie dzialal :O)
              pozdrawiam!
              • tradycja1 Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 11.12.06, 22:15
                Zaciekawilas mnie tym Golemkiem, az chyba wezme jakis obcy komputer i
                skontaktuje sie z panem G w celu naprawy ichniejszego.
                On bedzie naprawial i naprawial a ja bede gadac i gadac i juz nie bedzie chcial
                nigdy poznac Twoich kolezanek hehe...a moze zadzwnic?
                "Czesc Golemo dzwonie ot tak..."Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami
                bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś
                powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić. Nareszcie
                przyda się na coś ten cały Internet. Trafiło na Ciebie. Czy mogę Ci o tym
                opowiedzieć?" ;)
                • evek Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 11.12.06, 22:25
                  o Kochana, Golem bylby zachwycony!
                  wierz mi - nikt nie doradza lepiej w sprawach damsko - meskich niz Golem!
                  • tradycja1 Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 12.12.06, 21:12
                    Tylko nie mow ze jest gejem ;)
                    • evek Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 12.12.06, 21:49
                      o co to to nie! GOLEM jest wielkim milosnikiem KOBIET! :O)
                      • tradycja1 Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 12.12.06, 21:51
                        Oby tylko milosnik teoretyk ;) a nie smakosz ;)Na tych drugich mam alergie ;)
                        • aniabuzuk Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 12.12.06, 21:57
                          nie wiedzialam, ze tu sie taki ciekawy watek zrobil. czy golem czyta to forum?
                          • evek Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 12.12.06, 23:15
                            obawiam sie ze Golem nie czyta tego Forum bo juz by mnie meczyl o TRADYCJE ;O) a
                            na razie go nie wtajemniczam hi hi ;O)
                            spox. z Golema zadena smakosz nie jest. fajny gosciu jest i tyle i na kompach
                            sie zna :O)
                            ale co ja tu bede poemat na jego temat wypisywac. ty sie TRADYCJA decyduj na ten
                            serwis albo nie! i sama sie przekonasz ;O)
                            • tradycja1 Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 13.12.06, 03:25
                              To ja sie decyduje, najwyzej bede w ratach splacac ;)
                              • evek Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 13.12.06, 05:36
                                to sie Golem ucieszy! :O) a poza tym spox. Golem wie, ze ja mam fajne kolezanki,
                                to moze jakas znizka bedzie?! ;O)
                                • evek Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 13.12.06, 05:52
                                  tak swoja droga to sie Golem popularny zrobil.... hmmm... jakby to
                                  przyszlosciowe mialo byc to moze by to jakos rozwinac... sporo kolezanek z
                                  komputerami mam ;O)))
                                  • tradycja1 Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 13.12.06, 21:22
                                    A moze Golem rozszerzy zakres uslug ?
                                    • evek Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 13.12.06, 21:43
                                      niewykluczone ;O)

wczoraj po polnocy sie pytal na GG mnie czemu Tradycja nie dzwoni?! no to ja mu,
                                      ze pewnie spisz ;O)
                                      Golem biedaczek nerwowo przebiera nozkami! ;O) nie mecz GOLEMA TRADYCJO kochana
                                      tylko dzwon! ;O)
                                      • tradycja1 Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 13.12.06, 21:53
                                        A moze Golemo jest w stanie mi jeszcze pchrzepchac wanne;)? czy od ciezkich
                                        prac fizycznych masz innego kolege? ;)

( Dobra, zadzownie dzisiaj juz napewno, mam nadzieje ze Golemo ma duzo minut w
                                        abonamencie telefonicznym ;))
                                        • evek Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 14.12.06, 06:43
                                          spox. mysle ze GOLEM ma niejeden uryty talent i pora go ujawnic! ;O)
                                          zacznij z nim od wanny a potem z kompem to juz formalnosc bedzie ;O)
                                          • tradycja1 Re: Naprawiacza komputera potrzebuje 15.12.06, 02:17
                                            Zeby nie bylo...zadzwonilam, nagralam sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka