aneta05 03.12.06, 21:04 ciekawa jestem czy wysylacie tradycyjne kartki swiateczne czy tylko elektroniczne i zyczenia SMS-owe? ja i jedno i drugie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rogatadusza Re: kartki swiateczne 03.12.06, 21:27 To zalezy do kogo. Mam grono najblizszych przyjaciol , ktorym skladam zyczenia osobiscie, niektorym wysylam kartki swiateczne a innym elektroniczne. Do niektorych natomiast tylko dzwonie. Rodzicom i rodzinie wysylam kartki swiateczne i dzwonie. Odpowiedz Link
kaszka13 Re: kartki swiateczne 03.12.06, 22:39 kartki swiateczne do rodziny i najblizszych przyjaciol. poza tym zwykle wysylam zbiorowego maila z zyczeniami do wszystkich bliskich i dalekich. staramy sie tez dzwonic, ale to zalezy ile jest czasu, najblizsza rodzina ma oczywiscie pierwszenstwo. Odpowiedz Link
aniutek Re: kartki swiateczne 03.12.06, 23:49 ooo dzieki za przypomnienie, moze w tym roku dotra na czas Odpowiedz Link
aneta05 Re: kartki swiateczne 04.12.06, 01:37 Wlasnie skonczylam wypisywac pierwsza czesc kartek ktore poleca do PL. Mam nadzieje, ze zostana dostarczone do swiat a do strajku pocztowcow jednak nie dojdzie. Odpowiedz Link
artremi Re: kartki swiateczne 04.12.06, 02:17 Tu w Stanach raczej nie praktykuje sie zyczen SMS-owych, tak jak w Polsce. Duzo ludzi wysyla karty do olbrzymiej rzeszy ludzi. Moi niektorzy znajomi wysylaja coroczne "newsletters" w ktorych opisuja co robili przez caly rok. Ja planuje wyslac karty z kilkoma zdjeciami i krotka relacja co nowego sie u mnie wydarzylo. Odpowiedz Link
edytais Re: kartki swiateczne 04.12.06, 02:33 smsow nie wysylam. Na swieta zawsze kartki ze zdjeciem dzieciakow. Dzisiaj wlasnie robilam im zdjecie do tego celu :) Odpowiedz Link
edytkus Re: kartki swiateczne 04.12.06, 06:23 Zawsze tradycyjne, dodatkowo czasem internetowe, a w sms'ach nie widze zadnego sensu. Raz zrobilam kartki sama ale teraz nie mam czasu wiec zamowie ze zdjeciem, tyle ze zdjecia jeszcze nie mam i nie moge sie zdecydowac na tematyke... a czas ucieka... Odpowiedz Link