Dodaj do ulubionych

co sie stalo z elektrycznymi czajnikami na wode?

16.12.06, 00:47
Jakis tydzien temu zapsul nam sie wspomniany czajnik i co ciekawe nie moge
nigdzie dostac nowego. Obeszlam juz wszystkie mozliwe sklepy i nic .
Zastanawiam sie czy dlatego ze to przed swietami czy moze wogole juz nie
produkuja.
Obserwuj wątek
    • aniutek Re: co sie stalo z elektrycznymi czajnikami na wo 16.12.06, 00:52
      eeee sa, widzialam w bath and beyond.
      poszukaj na necie
      np
      www.amazon.com/Braun-WK200W-Electric/dp/B00004S9H7
      • happy_woman Re: co sie stalo z elektrycznymi czajnikami na wo 16.12.06, 01:22
        bylam w "bath&beyand" .niby towar lepszy na przedmiesciach a takiej prostej
        rzeczy nie moge dostac:(
        • edytais Re: co sie stalo z elektrycznymi czajnikami na wo 16.12.06, 03:42
          Ja widzialam albo w Sears albo w JC penny. Nie pamietam ktory to byl, bo
          lazilam po mallu i pamietam, ze bylam w tych dwoch na pewno :)
    • artremi Re: co sie stalo z elektrycznymi czajnikami na wo 16.12.06, 03:56
      Ja uzywam czajnika firmy Philips - zrobiony zreszta w Polsce. Bardzo sobie
      chwale. Nie pamietam gdzie go kupilam, ale calkiem mozliwe ze w Walmarcie. Gdy
      bedziesz kupowac czajnik, upewnij sie zeby byl "cordless" - tzn mozna czajnik
      zdjac z bazy i postawic na stole.

Ostatnio jak bylam w Polsce, to siostra chciala kupic ekspres do kawy. W jednym
      duzym sklepie bylo moze ze 100 rodzajow czajnikow i moze tylko z 5 ekspresow do
      kawy. :-)
      • rhodeisland Re: co sie stalo z elektrycznymi czajnikami na wo 17.12.06, 03:47
        Ale numer! Ja tez mam Philipsa zrobionego w Polsce, bialy z zielonym napisem,
        kupiony w USA kilkanascie lat temu, bezprzewodowy, nadal swietnie dziala.
        Widze wszedzie duzo elektrycznych czajnikow.
        • rhodeisland Re: co sie stalo z elektrycznymi czajnikami na wo 17.12.06, 05:51
          Sprawdzilam i zielona to jest ta przezroczysta rzecz na srodku czajnika, ktora
          pokazuje poziom wody. Napis Philips jest szary i jest pare jasnoszarych
          elementow.
          • artremi Re: co sie stalo z elektrycznymi czajnikami na wo 17.12.06, 17:44
            Tak, to ten sam. Bardzo dobrze dziala. Polak potrafi!! :-)
            • rhodeisland Re: co sie stalo z elektrycznymi czajnikami na wo 18.12.06, 04:22
              Ciekawe, ze oprocz podobnych pogladow (tak mi sie wydaje na podstawie Twoich
              postow) mamy ten sam czajnik.
              • rhodeisland Re: co sie stalo z elektrycznymi czajnikami na wo 18.12.06, 04:22
                Rozsmieszylo mnie to, co wlasnie napisalam (zestawienie czajnika i pogladow).
              • artremi Re: co sie stalo z elektrycznymi czajnikami na wo 18.12.06, 05:24
                :-)

Mamy podobne poglady. Co do czajnka, to ten Philipsa jest bardzo dobry i dlugo
                mi sluzy. Mialam kiedys innych firm, ale nie bylam specjalnie zadowolona.
    • rhodeisland Zobacz tutaj 17.12.06, 03:52
      www.bizrate.com/teakettles/products_keyword--cordless+electric+kettle.html
    • inka26 Re: co sie stalo z elektrycznymi czajnikami na wo 18.12.06, 05:46
      Tez mialam Polskiego Philipsa - ale kiedys z rana wlaczylam go bez wody.... i
      natepny jest ten Braun:

www.shopzilla.com/12--Braun_Aqua_Express_WK200B_Electric_Kettle_-_cat_id--13050820__prod_id--11531320
    • happy_woman Re: co sie stalo z elektrycznymi czajnikami na wo 23.12.06, 15:19
      Problem sie sam rozwiazal,dostalam czajnik w prezencie od
      pracodawczyni:) .Pojechalam wczesniej jeszcze raz do bath&beyond i
      znalazlam ,wprawdzie maly wybor ale sa.
      • jan_ka77 Re: co sie stalo z elektrycznymi czajnikami na wo 06.01.07, 00:33
        sprawdz target. Ja swoj kupilam w Target,ale to byloz rok temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka