magdamajewski 19.03.07, 18:22 jakie konczycie, skonczylyscie szkoly? czy ktoras z was uczylam sie w cuny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta05 Re: aneta05 / aniutek 19.03.07, 18:59 magdamajewski napisała: > jakie konczycie, skonczylyscie szkoly? czy ktoras z was uczylam sie w cuny? Ja Baruch College, class of 2002...moze akurat jakies zajecia mialysmy razem tylko ja raczej znalam Polakow na moich zajeciach i nie pamietam Magdy...moze sie nie ujawnialas? Odpowiedz Link
magdamajewski Re: aneta05 / aniutek 19.03.07, 19:43 Ja Hunter i to od zeszlego roku, bo sie wczesniej przez glupote szlajalam po laguardiach... mam pytanie odnosnie jezyka obecgo, bralas klasy czy moze probowalas zdac egazmin z Polskiego? Nie wiem czy dobrze slyszalam ale mozna tak zrobic i dostac kredyty. Jesli to prawda to dla mnie byloby to cudne rozwiazanie bo probuje skonczyc przed 8/2009 bo to ostatni termni kiedy mozna skaladac dokumenty na CPA bez magisterki. Odpowiedz Link
aneta05 Re: aneta05 / aniutek 19.03.07, 19:46 ja akurat bralam wloski bo chcialam i to byla jedna z fajniejszych klas, ale nikt mi nigdy nie zasugerowal abym starala sie zaliczyc polski jako jezyk obcy, nie wiem czy w CUNY jest taka opcja Odpowiedz Link
magdamajewski Re: aneta05 / aniutek 19.03.07, 19:47 no wlasnie podobno jest, sprawdzala jakie klasy mozna brac i Polski widnieje. Zanim pojde do advisora to chce cos wiedziec bo inaczej to znajac zycie mnie z kwitkiem odesla. Chetnie bym wziela hiszanski ale na czasie mi zalezy Odpowiedz Link