Dodaj do ulubionych

Dzień Matki

13.05.07, 17:31
"Bóg stworzył matki, bo nie może być wszędzie"
Bardzo tęsknię za moją Mamą..
Obserwuj wątek
    • irenkap zapalam świeczkę za tą niezwykłą kobietę 16.05.07, 01:46
      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8863755&rfbawp=1179272375.803&ticaid=13c01
      • reindeer86 Re: zapalam świeczkę za tą niezwykłą kobietę 16.05.07, 03:01
        Co tu napisac? Piekny czyn... Szkoda tylko ze te wszystkie terapie takie drogie...
        • irenkap Re: zapalam świeczkę za tą niezwykłą kobietę 16.05.07, 03:13
          wiesz.. myślę, że ten świat ciut zwariował.. to nie powinno być tak, że bogaci
          mogą się leczyć a biedniejsi umierają.. jak "nasza" Joasia Dajnowiec".. przecież
          ludzi aż tak poważnie chorych jest tylko jakiś niewielki % ogółu.. powinni miec
          dostęp do najnowszych osiągnięć medycyny za free, na to powinny iść pieniądze z
          zanieczszczeń środowiska, ze zbrojeń, ze sprzedaży alkoholu itp. itd.
          Świat, w którym jest konkretna cena ludzkiego zycia - ileś tam funtów czy
          dolarów - to świat zdziczały i nieludzki. Życie ludzkie nie może mieć ceny...
          ...jakież to wszystko smutne..
          • reindeer86 Re: zapalam świeczkę za tą niezwykłą kobietę 16.05.07, 05:43
            Masz racje. Przychodza mi tylko dwie mysli do glowy: "co my mozemy zrobic??" no
            i druga: "skoro my nic nie zrobimy to kto inny??"
    • irenkap Re: Dzień Matki 26.05.07, 10:38
      dzisiaj polski Dzień Matki. Wszystkim Mamom zyczę radości z bycia razem.
      Macierzyństwo to największy cud na tym świecie:) Swojej Mamie życzę byśmy jak
      najszybciej znów były blisko.
      Dostałam dzisiaj masę wirtualnych kartek od swoich dzieci, najwspanialszych w
      tej części Wszechświata, kilka dni temu doleciała tez własnoręcznie robiona
      laurka:)

Jedną z kartek puszczam dalej, może się komuś przyda:)
      www.ewa.bicom.pl/zyczenia/rodzice/dm8.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka