irenkap 13.05.07, 17:31 "Bóg stworzył matki, bo nie może być wszędzie" Bardzo tęsknię za moją Mamą.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irenkap zapalam świeczkę za tą niezwykłą kobietę 16.05.07, 01:46 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8863755&rfbawp=1179272375.803&ticaid=13c01 Odpowiedz Link
reindeer86 Re: zapalam świeczkę za tą niezwykłą kobietę 16.05.07, 03:01 Co tu napisac? Piekny czyn... Szkoda tylko ze te wszystkie terapie takie drogie... Odpowiedz Link
irenkap Re: zapalam świeczkę za tą niezwykłą kobietę 16.05.07, 03:13 wiesz.. myślę, że ten świat ciut zwariował.. to nie powinno być tak, że bogaci mogą się leczyć a biedniejsi umierają.. jak "nasza" Joasia Dajnowiec".. przecież ludzi aż tak poważnie chorych jest tylko jakiś niewielki % ogółu.. powinni miec dostęp do najnowszych osiągnięć medycyny za free, na to powinny iść pieniądze z zanieczszczeń środowiska, ze zbrojeń, ze sprzedaży alkoholu itp. itd. Świat, w którym jest konkretna cena ludzkiego zycia - ileś tam funtów czy dolarów - to świat zdziczały i nieludzki. Życie ludzkie nie może mieć ceny... ...jakież to wszystko smutne.. Odpowiedz Link
reindeer86 Re: zapalam świeczkę za tą niezwykłą kobietę 16.05.07, 05:43 Masz racje. Przychodza mi tylko dwie mysli do glowy: "co my mozemy zrobic??" no i druga: "skoro my nic nie zrobimy to kto inny??" Odpowiedz Link
irenkap Re: Dzień Matki 26.05.07, 10:38 dzisiaj polski Dzień Matki. Wszystkim Mamom zyczę radości z bycia razem. Macierzyństwo to największy cud na tym świecie:) Swojej Mamie życzę byśmy jak najszybciej znów były blisko. Dostałam dzisiaj masę wirtualnych kartek od swoich dzieci, najwspanialszych w tej części Wszechświata, kilka dni temu doleciała tez własnoręcznie robiona laurka:) Jedną z kartek puszczam dalej, może się komuś przyda:) www.ewa.bicom.pl/zyczenia/rodzice/dm8.htm Odpowiedz Link