magdamajewski 20.07.07, 02:38 ile czasu jest na zaplacenie mandatu - tydzien czy dwa? dzis oboje po 2 zarobilismy, nic dodac nic ujac... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: mandaty 20.07.07, 03:18 To chyba zalezy w jakim stanie i w jakim county. I mnie w CA, OC, czeka sie az przyjdzie wezwanie z sadu. Odpowiedz Link
damiri Re: mandaty 20.07.07, 03:26 W NYC za parkowanie jest chyba 30 dni na zaplate. Powinno byc napisane w instrukcjach na mandacie. Jezeli za cos innego, tez powinny byc jakies instrukcje. Odpowiedz Link
magdamajewski Re: mandaty 20.07.07, 03:48 moje sa za street regulation i meter na mandacie nic nie ma tylko address Maz ma za predkosc z VA my w Ny wiec nie bedzie sie bawil w jezdzenie po sadach... Odpowiedz Link
damiri Re: mandaty 20.07.07, 18:13 Ja ostatni raz placilam za street cleaning ok roku temu. Mandat byl taki tradycyjny tylko juz nie pisany recznie a drukowany i na odwrocie pisalo, ze mam 30 dni na zaplacenie albo wyklucanie sie. Chyba sie nic w tej kwestii od rokku nie zmienilo. Odpowiedz Link
tamsin Re: mandaty 21.07.07, 16:53 zanim zaplacisz te mandaty, sprawdz dokladnie czy nie ma na nich pomylek, ktore moga go uniewaznic; ja kiedys dostalam mandat na ktorym kolor samochodu byl wpisany "niebieski" a samochod byl koloru ciemnozielonego, co uniewaznilo moj mandat; moj maz dostal mandat w styczniu 2007 roku za szybka jazde a data byla wpisana 2006 co tez uniewaznilo ten mandat w sadzie. Odpowiedz Link
corrina czy mozna dostac mandat poczta.. 21.07.07, 20:22 i nawet nie byc zatrzymanym przez policje i jak dlugo sie czeka na mandat Odpowiedz Link
edytkus Re: czy mozna dostac mandat poczta.. 22.07.07, 08:30 mozna, w NJ dostaniesz jesli np. przejedziesz przez EZPass bez zaplacenia, nawet zdjecie na dowod ci przysla Odpowiedz Link
jolkapolka1 Re: mandaty 21.07.07, 22:37 Mozna jak sie przejedzie na czerwonym i zrobi Ci zdjecie...Mandat dostaniesz gdzies po miesiacu razem ze zdjeciem samochodu i trzeba zaplacic. Odpowiedz Link
ciocia_ala Re: mandaty 23.07.07, 07:36 Za czerwone swiatlo mandat z Los Angeles do Arizony dotarl przed kierowca (mandat w niedziele, kierowca w domu w srode) :) Na zdjeciach widac kierowce z bliska i z daleka oraz tablice rejestracyjna. W Arizonie tablica jest tylko z tylu wiec i tyl samochodu na zdjeciu byl. Wszystko jasne i czytelne. A znajomi mnie przekonywali, ze musi byc zdjecie z przodu, zeby tablica rej. i kierowca byli widoczni razem. Chyba jednak nie musi :) Odpowiedz Link