Dodaj do ulubionych

tu mirinda

05.12.01, 13:54
Witam wszystkich i tych nowych i tych / a w szczególności/ starych znajomych
Obserwuj wątek
    • Gość: anka1 Re: tu mirinda IP: 212.33.74.* 05.12.01, 13:56
      witaj! tak dawno Cie nie bylo! szkoda ze mam tak malo czasu na pogaduszki! ale fajnie ze
      wrocilas!!!!
      • mirinda Re: tu mirinda 05.12.01, 14:00
        jak mi miło ze ktoś mnie jeszcze pamięta.............

zapomniana mirinda
        • znawca Re: tu mirinda 05.12.01, 14:17
          Cześć mirinda. Strasznie długo nie rozmawialiśmy
          • Gość: Ronja Re: tu mirinda IP: 212.244.252.* 05.12.01, 14:38
            Generale!!!!
            Porucznik kombatant melduje się na rozkaz!
            Skoczyć do SAM-u po wenę?
            • anka1 Re: tu mirinda 05.12.01, 15:51
              malo starych znajomych na forum zostalo. szkoda. a Ci ktorzy sa tez niewiele czasu na
              pogaduszki maja. to juz nie to forum z lata. niestety. ale jecze:) zaraz znow wpadnie tu jakas
              Niunia i wspomni o <skowycie starych bab>:)
              • niunieczka Re: tu mirinda 05.12.01, 15:54
                juz jestem, moja ukochana Aniu skowyczaca i strofujaca, i tez sie z ta Mirinda
                witam,
                • anka1 Re: tu mirinda 05.12.01, 15:56
                  Niunia jestes chodzacym ucielesnieniem przyslowia <uderz w stol....> cha cha cha:)))))))))))))))
                  • ellen Re: tu mirinda 05.12.01, 16:20
                    Nic tak nie pieści mojego ucha jak skowyt starych bab.
                    Czołem generale! Czy Rońka wróciła z SAMu?
                    • anka1 Re: tu mirinda 05.12.01, 16:30
                      czesc Ellen! Ronja chyba wroci jutro!
                      • ronja Re: tu mirinda 06.12.01, 07:56
                        Ale za to ile weny z sobą przydźwiga!!!:)))
                        Ten miły pan robotnik z pobliskiej budowy pomógł mi z pozostałymi skrzynkami!:)
                        • anka1 Re: tu mirinda 06.12.01, 10:29
                          wena tylko zostala na tym watku nikt inny:)))
                          • Gość: Ronja Re: tu mirinda IP: 212.244.252.* 06.12.01, 10:30
                            Ale ile krzynek tej weny!!! I pan budowlaniec!
                            • anka1 Re: tu mirinda 06.12.01, 10:36
                              a to On sobie nie poszedl?:) no no nawet wsrod budowlancow na gentlemana mozna trafic!
                              a ja wlasnie slucham Preisnera. trzyma poziom trzeba przyznac!
                              • Gość: Ronja Re: tu mirinda IP: 212.244.252.* 06.12.01, 10:38
                                Anka!Anka! A ja zapomniałam kupić Wyborczej i po pracy moge sobie to w tyłek
                                wsadzić!!!
                                Cholera!
                                Może w domu kupili?...
                                • anka1 Re: tu mirinda 06.12.01, 10:40
                                  Ronja jak nie kupili to mnie zawiadom. przegram Ci i jakos dostarcze!
                                  • Gość: Ronja Re: tu mirinda IP: 212.244.252.* 06.12.01, 10:43
                                    Fajnie, ale mam nadzieję, ze kupili. Jakoś zawsze pamietali o Wyborczych z
                                    płytami:)))
                                    A mi na dodatek koleżanka przetrzymuje płytę z filmowa muzyką Preisnera,
                                    buuuuuu...
                                    Muszę ją jakoś wydobyć...
                                    • anka1 Re: tu mirinda 06.12.01, 10:45
                                      powiedz Jej ze jak nie odda nasle na Nia chirurga szczekowego!:))) zobaczysz ze to poskutkuje:))
                                      • Gość: Ronja Re: tu mirinda IP: 212.244.252.* 06.12.01, 10:47
                                        Ej, jeszcze się obrazi... A ona raczej skora do unoszenia honorem, często musze
                                        załagadzać jakieś sytuacje, gdy ona tak bojowo...
                                        • anka1 Re: tu mirinda 06.12.01, 10:49
                                          he honorem sie unosi a plyty nie oddaje? to szczegolny honor:)
                                          • Gość: Ronja Re: tu mirinda IP: 212.244.252.* 06.12.01, 11:09
                                            Oj, czekaj, o tym honorze to do czego innego nawiązałam, a nie do nieoddawania
                                            płyty. A wogóle to dajmy jej spokój. Odda mi. Taka już jest, że długo
                                            przetrzymuje czyjes rzeczy. Po prostu zapomina. A mi się przypomniało, bo o
                                            Preisnerze gadałyśmy, no nie? A mój młodszy brat cierpi, bo niedawno obejrzał
                                            Podwójne życie Weroniki i chciał muzyki posłuchać:(
                                            • anka1 Re: tu mirinda 06.12.01, 13:22
                                              wcale Mu sie nie dziwie. to muzyka dla Tych co chca siegnac dna rozpaczy ze tak powiem. albo
                                              sie od tego dna odbic.
                                              • ronja Re: tu mirinda 06.12.01, 14:35
                                                Nie no weź, ja mam nadzieję, że nigdy on nie sięgnie dna rozpaczy, a jesli
                                                będzie dane mu sie do niego zbliżyc, chciałabym przejąć tę rozpacz zamiast
                                                niego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka