wiedzma30 14.10.07, 23:35 Pogrzebalam w ustawieniach i juz nie widze wpisow ri :) Jaka ulga dla oczu, ciala i ducha :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhodeisland Dawno to powinna zrobic. Ciesze sie. Moze ktos 14.10.07, 23:39 Jej to powtorzy skoro juz mnie nie widzi. Odpowiedz Link
natkos1 Re: Dawno to powinna zrobic. Ciesze sie. Moze kto 15.10.07, 04:41 wiedzma, daj znac jak to tam pogrezbac, bym ja tez nie musiala widziec, bo mnie trzesie czasami... Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Dawno to powinna zrobic. Ciesze sie. Moze kto 15.10.07, 04:47 Po prawej stronie stronki masz "ulubione fora"? Widzisz tam "ustawienia "? - obok "wyloguj sie". Wchodzisz w te "ustawienia", a dalej masz "przyjaciele" - kliknij. Masz przyjaciol i nieprzyjaciol - wpisujesz odpowiednie imiona w odpowiednie miejsca ;) A pod tym masz jeszcze do odznaczenia opcje - nie pokazuj wpisow nieprzyjaciol. I tyle :) Powodzenia :) Odpowiedz Link
rhodeisland Niestety to, ze kogos sie nie czyta nie 16.10.07, 00:58 powstrzymuje przed dalszym pisaniem o tej sobie. Byly takie przypadki. Ktos mnie zablokowal, dalej obgadywal, z jakies powodu odblokowal i zaczal pisac w przyjaznym tonie. Ta osoba wie, o kim mowie. Odpowiedz Link
edytkus Re: Niestety to, ze kogos sie nie czyta nie 25.10.07, 17:41 rhodeisland napisała: > powstrzymuje przed dalszym pisaniem o tej sobie. Byly takie > przypadki. Ktos mnie zablokowal, dalej obgadywal, z jakies powodu > odblokowal i zaczal pisac w przyjaznym tonie. Ta osoba wie, o kim > mowie. mmm... ciekawe o kim moze byc mowa? moze jakis hint? ;) Odpowiedz Link
rhodeisland ed. dobrze zgadlas. Mialam Cie juz dawno zapytac, 26.10.07, 01:16 co spowodowalo ta zmiane? Dziekuje (za zmiane zdania i odpowiedz na moje pytanie) Odpowiedz Link
beatamc Re: Dawno to powinna zrobic. Ciesze sie. Moze kto 25.10.07, 16:28 dzis wyprobuje ja. Czas najwyzszy. Odpowiedz Link
rhodeisland Moze jednak spowodowac to, ze nie bedziesz 26.10.07, 01:17 rozumiec dyskusji, w ktorych wezme udzial, bo nie widzac moich postow nie bedziesz rozumiec odpowiedzi na nie, prawda? Odpowiedz Link
natkos1 Re: Moze jednak spowodowac to, ze nie bedziesz 27.10.07, 01:16 albo wszyscy poblokuja, nie beda widziec wypowiedzi, nie beda pisac i RI bedzie pisac sama dosiebie (co zreszta czesto juz robi) Odpowiedz Link
beatamc Re: Moze jednak spowodowac to, ze nie bedziesz 27.10.07, 02:25 (co zreszta czesto juz robi) Naprawde nie da sie nie zauwazyc. Jeszcze zeby miala zdolnosc jak dobry pisarz, to by nawet bylo warto zagladac. Moze jej gazeta.pl za malo placi. Odpowiedz Link
rhodeisland beata i natkos nie pisze sama do siebie, co za 30.10.07, 02:29 nieudolna propaganda... Tyle w Was niecheci, moze nawet nienawisci. Smutne. Nie szkoda Wam energii? Odpowiedz Link
lucy58 Re: Moze jednak spowodowac to, ze nie bedziesz 30.10.07, 03:02 W sumie to do tej pory nie wiem o co chodzi. Ani RI nikogo nie obraza (trudno nazwac "dziwiace " sie zdania za obrazliwe). Jesli nawet uzywa wiecej niz jednego nicku - hej!. Wiekszosc na boardach to robi. Ze pisze, o tym co jej na mysl przyjdzie? A co wiekszosc robi? I podejrzewam, ze te forum utrzymuje sie w pierwszej 3 najbardziej uczeszczanych boardow na gazeta.pl tylko dzieki RI. Rzuca temat na stol - i gdzies tam sie nozyce otworza. Czyli ktos tam jest zainteresowany. Sama nie otwieram zadnych watkow- bo wiem, ze polityka Was nie interesuje. Ale czasto odpisuje na tematy poruszne przez RI. (nie te o bialych bluzkach czy znikajacych magikach). Czy RI ma ondul z berecikiem na wierzchu czy nie - powinno malo kogo obchodzic. Jest to - bylo nie bylo - nieodlaczna czesc tego forum. I tak mam nadzieje pozostanie. Tak trzymaj RI. Lucy RI. W sumie to Cie lubie. Odpowiedz Link
edytkus Re: Moze jednak spowodowac to, ze nie bedziesz 30.10.07, 04:32 lucy58 napisała: >Wiekszosc na boardach > to robi. jak zwykle odstaję od ogółu :O Odpowiedz Link
artremi Re: Moze jednak spowodowac to, ze nie bedziesz 30.10.07, 13:04 Ja tez mam tylko jeden... Chodzi tu bardziej o prowokowanie ("flaming") ludzi rozpoczynajac roznego rodzaju glupawe i niczego nie wnoszace watki. Szkoda ze nie mozna sprawdzic adresu IP, bo faktycznie kilka osob bardzo podobnie pisze i pojawiaja sie tylko czasami zeby napisac cos na niskim poziomie. Nie bardzo widze sensu posiadania kilku nickow na tym samym forum. Odpowiedz Link
beatamc Re: Moze jednak spowodowac to, ze nie bedziesz 30.10.07, 15:36 tez jestem tu jedna i nie mam rozdwojenia jazni. Nie potrzebuje sie tu ,ani nigdzie indziej rozmnazac sie jak kroliki. lucy58 napisała: >Wiekszosc na boardach > to robi. Nie wiekszosc. Tylko ludzie z niska samoocena i problemami umyslowymi. Odpowiedz Link
rhodeisland beatamc co Ci przeszkadzaja osoby, ktore 30.10.07, 18:29 obdarzylas taka etykietka? Mnie raza okreslenia, ktorych uzylas, razi mnie obrzucanie innych epitetami. Odpowiedz Link
beatamc Re: beatamc co Ci przeszkadzaja osoby, ktore 30.10.07, 18:41 rhodeisland napisała: Mnie raza okreslenia, ktorych uzylas, > razi mnie obrzucanie innych epitetami. Podaj przyklady!!!! Odpowiedz Link
beatamc Re: beatamc co Ci przeszkadzaja osoby, ktore 30.10.07, 19:46 jakos cicho... no gdzie te przyklady Odpowiedz Link
rhodeisland Beata, dorosnij i moze lepiej mnie zablokuj jak 30.10.07, 19:56 mialas zamiar. Nieprzyjemne posty psuja atmosfere na forum. Odpowiedz Link
beatamc Re: Beata, dorosnij i moze lepiej mnie zablokuj j 30.10.07, 21:16 gdzie te przyklady? Znowu sobie cos ubzuralas? O czym ty piszesz? Odpowiedz Link
wiedzma30 O! 30.10.07, 21:21 Czyzby "nasza" gwiazda ri znow stara sie cie "naprostowac" do swoich skrzywionych pogladow? ;))))) Zablokuj istote i bedziesz spokojnie i z przyjemnoscia zagladac na forum - bedzie takie jak dawniej :) Odpowiedz Link
rhodeisland beata przyklad "choroba umyslowa". A jak nazwiesz 30.10.07, 19:57 Twoja obsesje na moim punkcie? Odpowiedz Link
beatamc Re: beata przyklad "choroba umyslowa". A jak naz 31.10.07, 00:41 Piszę do Ciebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz ,to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz. Piszę do Ciebie wolno, bo wiem, że nie potrafisz szybko czytać. Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie, że najwięcej wypadków się zdarza kilometr od domu, więc przeprowadziliśmy się trochę dalej. Mieszkamy teraz w fajnej chałupce. Jest tu pralka, choć nie jestem pewna, czy się nie zepsuła. Wczoraj wrzuciłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło. Ale przecież się z powodu tego nie powieszę... Pogoda nie jest najgorsza. W zeszłym tygodniu padało tylko dwa razy. Za pierwszym razem trzy dni, a za drugim cztery. Co do kurtki, którą chciałeś. Wujek Piotr powiedział, że jak Ci ją poślę z guzikami, to będzie dużo kosztować, bo guziki są ciężkie. Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. Tata dostał pracę. Jest dumny jak paw, bo ma pod sobą jakieś pięćset osób. Wysiewa trawę na cmentarzu. Twoja siostra, Julka, która wyszła za mąż, w końcu urodziła. Nie znamy jeszcze płci, więc Ci nie powiem, czy jesteś wujkiem czy ciotką. Jak to będzie dziewczynka, Twoja siostra chce ją nazwać po mnie. Ale to będzie dziwne - mówić na swoją córkę "mama". Gorzej jest z Twoim bratem, Jankiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki. Musiał iść do domu po drugi komplet, żeby nas wciągnąć ze środka. Jak się będziesz widział z Gosią, pozdrów ją ode mnie, jeśli nie, to jej nic nie mów. Twoja mamusia. PS. Chciałam Ci włożyć do listu parę złotych, ale już zakleiłam kopertę. Odpowiedz Link
zosiunia53 Beatko.... 31.10.07, 01:57 ...usmialam sie serdecznie z tego listu. Na pocztaku nie moglam sie polapac co i jak - szukalam czegos wspolnego z "blokowaniem", "RI" czy tez polityka "Lucy". Takich "utworow aby wiecej - Beatko jak cos masz - dawaj.... Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Moze jednak spowodowac to, ze nie bedziesz 30.10.07, 19:24 Ciekawe czy ta "alleluja" bedzie sie ciagnela do Wielkanocy... Rowniez uwazam, ze ludziska, ktorzy funkcjonuja w necie pod kilkoma nickami maja problemy z glowami, a moze schizofrenie? Swoja droga - ciekawe jak sa w stanie zapamietac co komu napisali... czy nie myla "wcielen"? Chore i tyle... Odpowiedz Link
rhodeisland wiedzmo, o jak latwo jest przypiac komus 30.10.07, 19:54 etykietke choroby psychicznej! Czujemy sie wtedy zdrowi, normalni, lepsi. A czy obsesja na czyims punkcie nie jest choroba? Jest na nia chorych pare osob na forum, a moze to ta sama osoba pod kilkoma nickami? Odpowiedz Link
edytkus Re: Moze jednak spowodowac to, ze nie bedziesz 31.10.07, 00:01 > Swoja droga - ciekawe jak sa w stanie zapamietac co komu napisali... czy nie > myla "wcielen"? Chore i tyle.. RI juz sie kilka razy wkopala i wpisala pod zlym nickiem, oczywiscie uwagi zignorowala - moze nie byla wtedy wystarczajaco "horny" na pisanie postow, he he ;)))))) Odpowiedz Link
lucy58 Re: Moze jednak spowodowac to, ze nie bedziesz 30.10.07, 22:31 beatamc napisała: > tez jestem tu jedna i nie mam rozdwojenia jazni. Nie potrzebuje sie > tu ,ani nigdzie indziej rozmnazac sie jak kroliki. > lucy58 napisała: > >Wiekszosc na boardach > > to robi. > Nie wiekszosc. Tylko ludzie z niska samoocena i problemami > umyslowymi. A to fajne! Ciekawe co by na to powiedziala "arystokracja" z dawnego AOL polskiego boardu?. Podejrzewam, ze zniszczylaby Cie smiechem. Lucy > Odpowiedz Link
beatamc Re: Moze jednak spowodowac to, ze nie bedziesz 30.10.07, 23:34 nie sadze, gdyby jednak nawet to co? Odpowiedz Link
rhodeisland artremi to, ze ludzie podobnie pisza nie znaczy, 30.10.07, 18:26 ze sa ta sama osobe. Ja widze pare osob piszacych podobnie nieprzyjemnie rzeczy. Sadze, ze adrianna, natkos i wiedzma to ta sama osoba, moze beatamc tez. Odpowiedz Link
edytkus Re: artremi to, ze ludzie podobnie pisza nie znac 31.10.07, 00:00 >Sadze, ze adrianna, natkos i wiedzma to ta > sama osoba, moze beatamc tez. i ja tez, ja tez ;)))) Odpowiedz Link
beatamc Re: artremi to, ze ludzie podobnie pisza nie znac 31.10.07, 00:32 co do mnie ma watpliwosci , musze sie bardziej postarac ;) Odpowiedz Link
rhodeisland ed. tzn. zgadzasz sie z moja opinia czy jestes 31.10.07, 02:31 jedna z tych osob? Masz inny styl i sadze, ze jestes zyczliwa osoba. Acha, zapomnialam wspomniec doctorjames. Odpowiedz Link
rhodeisland artremi co to sa "glupawe, nic nie wnoszace watki" 30.10.07, 20:01 To bardzo subiektywna opinia. Z tego, co zdazylam sie zorientowac masz konserwatywne poglady. Co wlasciwie maja "wnosic" watki na forum? Ludzie pisza o tym, co jest dla nich wazne, nie powinnismy tego oceniac. Odpowiedz Link
artremi Re: artremi co to sa "glupawe, nic nie wnoszace w 31.10.07, 00:46 Pisalam to w kontekscie osob, ktore pisza na tym forum pod roznymi nickami. Nie widze w tym nic pozytecznego i tylko sluzy rozbijaniu wspolnoty forumowej. Np. ten "gay guy" naprawde nie zabrzmial autentycznie. (jesli on istnieje, to zwracam honor!! :-)) Jestem konserwatywna, ale nie mam problemow jesli ktos ma inne zdanie niz moje i uzyje rozsadnych argumentow. Odpowiedz Link
rhodeisland Dzieki lucy, ja lubie wszystkich nawet tych, 30.10.07, 18:33 ktorzy zle o mnie pisza. Dziwie sie, ale nie czuje niecheci, bo wiem, jak bardzo sie te osoby myla. Pisz o polityce, czemu nie, mnie ona nie interesuje, ale sadze, ze innych tak. Przypomnialas mi, ze czas na wizyte u fryzjera (loczki sie rozkrecily, kolorek tez wymaga poprawy, tym razem bedzie to marchewkowa rudosc) Odpowiedz Link
wiedzma30 Niezle musiala sie tutaj naprodukowac... 30.10.07, 21:25 30 wpisow i tylko 17 innych osob... A przeciez miala ze mna nie gadac, a dopisuje w moim watku... No coments... Odpowiedz Link
rhodeisland Nastepna osoba majaca obsesje na moim punkcie... 30.10.07, 21:44 Rzekomo nie widzi moich wpisow, ale pisze na moj temat. Nie zdawalam sobie sprawy z tego, jak jestem fascynujaca Odpowiedz Link
beatamc Re: Tzn. wiedzmo, ze liczycz moje posty, he, he. 31.10.07, 19:22 caly dzien myslalas jak odpisac? Odpowiedz Link
rhodeisland Zajelo mi to mniej czasu niz wiedzmie liczenie 31.10.07, 20:12 moich postow. Dlaczego zasmiecasz swoja madra glowa czytaniem moich wypocin? Mialas mnie przeciez zablokowac? Jak pisalam wielokrotnie: jesli ktos uwaza, ze moje wypociny sa zalosne, to co moze powiedziec o sobie czytajacym i komentujacym je? Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Tzn. wiedzmo, ze liczycz moje posty, he, he. 31.10.07, 20:31 Bo liczylam ;) Odpowiedz Link
wiedzma30 Znow duchy odpisuja - pewne dlatego ze Helloween 30.10.07, 21:55 juz tuz tuz :) Odpowiedz Link
blum5 Re: wiedzmo 31.10.07, 20:19 a ja to podziwiam RI ze ma taka cierpliowsci i chce jej sie tyle pisac i odpowiadac na kazda wypowiedz. ja bym chyba dala sobie spokoj z tym, a ona (on) siedzi i pisze, pisze, pisze, pisze........ Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: wiedzmo 31.10.07, 20:30 Jak czlowiek nie ma zajecia, znajomych, hobby, to musi sie czyms zajac... To nie jej cierpliwosc, tylko potrzeba udowodnienia za wszelka cene calemu swiatu, ze ona i tylko ona ma racje. Co uwaza reszta to bzdety - a jej prawda jest jedyna i musi wszystkich przekonac, ze ich poglady sa bezwartosciowe i zle. Tylko to co ona ubiera jest eleganckie, dobre i dopasowane; to co ona oglada jest super; to czym i jak sie leczy jest tylko najlepsze... Szkoda slow. Mozna tylko wspolczuc... Odpowiedz Link
rhodeisland Wspolczuje wiedzmie i paru innym osobom 31.10.07, 22:50 zawzietosci i niecheci z jaka o mnie pisza. Nie rozumiem tego, bo ja nie zywie do nikogo takich uczuc. Nie chce mi sie odpowiadac na wszystkie nieprawdziwe rzeczy, ktore o mnie pisza. Nie ma sensu, oni z jakiegos powodu chca w nie wierzyc. Nie wiedza, ze negatywne uczucia do innych rania najbardziej (a czesto tylko) osoby, ktore je zywia? Odpowiedz Link
lucy58 Re: wiedzmo 01.11.07, 02:51 wiedzma30 napisała: > Jak czlowiek nie ma zajecia, znajomych, hobby, to musi sie czyms zajac... > To nie jej cierpliwosc, tylko potrzeba udowodnienia za wszelka cene calemu > swiatu, ze ona i tylko ona ma racje. Co uwaza reszta to bzdety - a jej prawda > jest jedyna i musi wszystkich przekonac, ze ich poglady sa bezwartosciowe i zle > . > Tylko to co ona ubiera jest eleganckie, dobre i dopasowane; to co ona oglada > jest super; to czym i jak sie leczy jest tylko najlepsze... Szkoda slow. Mozna > tylko wspolczuc... Kazdy dudek, za najlepszy- uwaza swoj czubek. Jezeli mi napiszesz, ze szampan jest lepszy od piwa - to moze nie napisze pare fruwajacych panienek - ale z pewnoscia takie posle w myslach. Wszystko zalezy od smaku. I moge z cala odpowiedzialnoscia za moje slowa powiedziec: DZIWIE SIE LUDZIOM, KTORZY LUBIA SZAMPANA. Czy to Cie obrazilo? Mysle, ze nie.Kazdy tu pisze z wlasnej perspektywy patrzenia na swiat. (lub smakowania procentowych trunkow). Dla wiekszosci z nas forum jest mozliwoscia wypowiedzenia sie. I ile jest NAS, tyle jest tych perspektyw. Nie kazdy jest chodzaca madroscia, ani nie kazdy jest mila panienka, przytakujaca na kazde Twoje zdanie. Forma forum stala sie tak niesamowicie popularna, poniewaz dala mozliwosc wypowiedzenia sie. Im wiecej tych roznych osobowosci - tym forum jest ciekawsze. Chyba, ze ktos zlapal bushowego bakcyla i chce, zeby wszyscy grali i spiewali pod jedna i te sama , narzucona nutke. Lucy Odpowiedz Link
rhodeisland Dobrze powiedziane lucy Forum na pewno 01.11.07, 02:59 nie powinno sluzyc do prowadzenia kampanii przeciwko forumowiczowi, a niektory je do tego uzywaja. Nudne sa te deklaracje "blokuje ja" i proby przekonywania innych do tego samego. Jest to robione z zawzietoscia, ktora te osoby moglyby zuzyc na cos naprawde waznego. Takie zachowanie jest dziecinne. A co do szampana, to ja akurat lubie, zwlaszcza wytrawnego i to prawda, ze z truskawkami jest jeszcze lepszy (pamietacie scene z "Pretty Woman"?) Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: wiedzmo 01.11.07, 03:35 > Chyba, ze ktos zlapal > bushowego bakcyla i chce, zeby wszyscy grali i spiewali pod jedna i > te sama , narzucona nutke. Wlasnie od jakiegos czasu ktos chce zebysmy wszyscy - i to nie tylko na tym forum - > grali i spiewali pod jedna i > te sama , narzucona nutke. jak to napisalas. To nie ja czy ty czy wiekszosc osob chce zeby wszyscy dopasowywali sobie ubrania - bo my tak robimy. Nie mowimy innym - ogladajcie bo ja uwielbiam i jak ktos mowi, ze nie lubi, to od razu zachwalamy, ze to wlasnie jest najfajniejsze w telewizorni i przekonujemy do swoich pogladow. Nie namawiamy ludzi do robienia zakupow w kilku "slusznych" i "najlepszych" sklepach, bo my tam je robimy... Przyklady mozna mnozyc. Oczywiscie - jak napisalas - forum sluzy do wymiany pogladow, ale nie do zmuszania innych do akceptowania naszych_jedynych_prawdziwych i slusznych pogladow. Heeelo! Chyba nie tedy droga! Jaki jest sens w przekonywaniu innych, ze tylko jest jedna racja, prawda? Wybacz, ale nie rozumiem... Kiedys juz mielismy system, w ktorym byla wlasnie tylko jedna prawda, ale jakos sie nie sprawdzil... > Dla > wiekszosci z nas forum jest mozliwoscia wypowiedzenia sie. I ile > jest NAS, tyle jest tych perspektyw. Nie kazdy jest chodzaca > madroscia, ani nie kazdy jest mila panienka, przytakujaca na kazde > Twoje zdanie. Forma forum stala sie tak niesamowicie popularna, > poniewaz dala mozliwosc wypowiedzenia sie. Im wiecej tych roznych > osobowosci - tym forum jest ciekawsze. Jak najbardzie forum to miejsce do wypowiadania sie, ale dlaczego ma byc do przytakiwania jednej osobie, ktora uwaza ze wie wszystko najlepiej i poglady innych nic tu nie znacza. Tiaaa mozna tak dlugo... Odpowiedz Link
lucy58 Re: wiedzmo 01.11.07, 02:26 blum5 napisała: > a ja to podziwiam RI ze ma taka cierpliowsci i chce jej sie tyle pisac i > odpowiadac na kazda wypowiedz. ja bym chyba dala sobie spokoj z tym, a ona (on) > siedzi i pisze, pisze, pisze, pisze........ Toz przeciez po to forum istnieje. Aby pisac, pisac, pisac. Lucy Odpowiedz Link