liv_26 28.02.02, 09:36 Dlaczego on podczas stosunku czesto ze mnie po prostu sie wyslizguje/ wypada? Brak doswiadczenia czy brak podniecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smyk1 Re: Problemy z technika? 28.02.02, 09:51 liv_26 napisał(a): > Dlaczego on podczas stosunku czesto ze mnie po prostu sie wyslizguje/ wypada? > Brak doswiadczenia czy brak podniecenia? liv ! Jedno i drugie ! A trzecie dokonaj "pomiaru długości" swemu samczykowi. Jak będziesz znała wymiary - to będziesz znała odpowiedz ! Odpowiedz Link Zgłoś
gigi22 Re: Problemy z technika? 28.02.02, 11:02 Liv, możesz napisać trochę więcej szczegółów? Odpowiedz Link Zgłoś
liv_26 Re: Problemy z technika? 28.02.02, 15:13 Po prsotu wchodzi we mnie, a potem "wypada", potem znow wchodzi i znow wypada itd. Trudno to określić, nie jestem oststecznie fachowcem;) nie wiem, moze to niedopasowanie, ale jestesmy normalnych rozmiarow oboje. czy moze jakas pozycja w tym wypadku bylaby lepsza? Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Problemy z technika? 01.03.02, 07:49 liv_26 napisał(a): > Po prsotu wchodzi we mnie, a potem "wypada", potem znow wchodzi i znow wypada > itd. Trudno to określić, nie jestem oststecznie fachowcem;) > nie wiem, moze to niedopasowanie, ale jestesmy normalnych rozmiarow oboje. > czy moze jakas pozycja w tym wypadku bylaby lepsza? **************** A moze najnormalniej w swiecie ty co nie podniecasz i nie krecisz....On sie zmusza i wkłada, ale cos w głowie mówi nie i sisiorek robi w tył zwrot.. Logiczne.... Pozdrawiam I duzo usmiechu zyczę tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
stanlukas Re: Problemy z technika? 01.03.02, 09:34 liv_26 napisał(a): > Po prsotu wchodzi we mnie, a potem "wypada", potem znow wchodzi i znow wypada > itd. Trudno to określić, nie jestem oststecznie fachowcem;) > nie wiem, moze to niedopasowanie, ale jestesmy normalnych rozmiarow oboje. > czy moze jakas pozycja w tym wypadku bylaby lepsza? > Zastanówcie się wspólnie co jest przyczyną, bo wydaje mi się, że to Twój partner robi to zbyt nerwowo. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman wymyk 28.02.02, 12:45 liv_26 napisał(a): > Dlaczego on podczas stosunku czesto ze mnie po prostu sie wyslizguje/ wypada? > Brak doswiadczenia czy brak podniecenia? ********************** To klasyczny wymyk (miałaś na WUEFIE). A moze on cały czas jest myslami na lekcji WF w szkole?? Spytaj :) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś