w5w7 19.05.08, 02:12 Dawno mnie tu nie bylo (podczytuje ostatnio tylko), ale pamietam o Was. Czy ktos z Was ma pomysl na ciekawa wycieczke na dwa dni w niezbyt odlegle okolice? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emigrant_ka Re: Dlugi weekend 19.05.08, 03:26 Mysle, ze troche za pozno sie zdecydowalas:(( Rezerwacje na "dlugie' weekendy trzeba robic przynajmniej miesiac+ wczesniej. Miejsc jest sporo, zalezy od wielu czynnikow, czy chcesz jechac czy leciec, co lubisz? lezec przy basenie z drinkiem, czy chodzic po lesie itd/itp Co dla Ciebie znaczy "niezbyt odlegle" 2-5 godzin jazdy? Trudno niestety pomoc, zbyt ogolnikowo;(( Pozdrawiam emigrant_ka Ps. Radzilabym juz robic rezerwacje na 4th of july, jesli sie gdzies wybieracie;))) Odpowiedz Link
w5w7 Re: Dlugi weekend 19.05.08, 05:46 Wiem, wiem, ze to troche pozno. Chodzi mi o miejsca odlegle o jakies max 4-5 godz.jazdy od Chicago i moze niekoniecznie bardzo oblegane przez turystow. Cos gdzie mozna odpoczac na lonie natury,pospacerowac, moze nawet polowic rybki, cos zwiedzic moze "po drodze"... Odpowiedz Link
emigrant_ka Re: Dlugi weekend 19.05.08, 13:21 Podeslalam Ci cos na e-mail:) emigrant_ka Odpowiedz Link