damian1975 28.09.03, 19:57 W tym tygodniu Michalak na 1030, mowil ze sa plany sprowadzenia Kultu do Chicago. Czy ktos cos wie na ten temat? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damian1975 Re: Kult 30.09.03, 00:51 Usluszalem tylko tyle ze 1030 chce sciagnac Kult na koncert do chicago. A kiedy to bedzie to nie mam pojecia. Odpowiedz Link
damian1975 Re: Kult 01.11.03, 01:47 Czekanie Nowy dzień Wstań To znowu nowy dzień To poranne podróże - raz krócej, raz dłużej W obie strony, przygarbiony, pochylony w obie strony, przygarbiony, pochylony W obie strony... Pracujesz dla fabryki Fabryka żywi I życie dla fabryki Śmierć dla fabryki Pracujesz dla fabryki Fabryka żywi, żywi, żywi Żyjesz dla fabryki Umierasz dla fabryki A które prawo dla nas A które prawo dla nich Które prawo dla nas A które prawo dla nich Które prawo dla nas A które prawo dla nich Które prawo dla nas A które prawo dla nich Czekanie Nowy dzień Wstań To znowu nowy dzień To poranne podróże - raz krócej, raz dłużej W obie strony, przygarbiony, pochylony w obie strony, przygarbiony, pochylony W obie strony... Pracujesz dla fabryki Fabryka żywi I życie dla fabryki Śmierć dla fabryki Pracujesz w fabryce dzień po dniu Pracujesz w fabryce dzień po dniu Pracujesz w fabryce dzień po dniu Pracujesz w fabryce dzień i noc I dzień i noc I dzień i noc I dzień i noc I dzień i noc I dzień i noc I noc i dzień I dzień i noc I noc i dzień I dzień i noc I noc i dzień I dzień i noc I noc i dzień I dzień i noc I tylko noc Tam tylko noc W fabryce noc A które prawo dla nas A które prawo dla nich Które prawo dla nas A które prawo dla nich Które prawo dla nas A które prawo dla nich Które prawo dla nas A które prawo dla nich Dzień i noc Dzień i noc Dzień, dzień i noc I dzień i noc Dzień i noc Dzień, dzień i noc I dzień i noc Dzień i noc Dzień, dzień i noc I dzień, noc, noc, noc, noc Dzień i noc I dzień i noc Dzień i noc Dzień, dzień i noc I dzień i noc Dzień i noc Dzień, dzień i noc I dzień i noc Dzień i noc Dzień, dzień i noc ... A które prawo dla nas A które prawo dla nich A które prawo dla nas A które prawo dla nich A które prawo dla nas A które prawo dla nich A które prawo dla nas A które prawo dla nich Które prawo dla nas A które prawo dla nich Które prawo dla nas A które prawo dla nich Które prawo dla nas A które prawo dla nich Które prawo dla nas A które prawo dla nich Jedno prawo dla nas A drugie prawo dla nich Wlasnie sobie slucham. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Kult 01.11.03, 02:55 Fajnie ze bedzie Kult.Tylko kiedy? Niebawem graja w Londynie,mogliby juz z rozpedu do nas przyleciec. Frustracja rodzi agresję Sensacja goni sensację Akcja na wakacjach Totalna stabilizacja Kolejna męki stacja Nowa święta racja Mózgów masturbacja Totalna stabilizacja Uczuć naszych inflacja Słowami manipulacja Znowu alienacja Totalna stabilizacja No i Tradycja:) Odpowiedz Link
damian1975 Re: Kult 01.11.03, 03:04 ...na szyi krzyzyk, w kieszeni amunicja... tak to chyba szlo... ale to juz nie kult tylko t.love, tez kultowe:) Odpowiedz Link
georghe Re: Kult 01.11.03, 22:20 Trzy razy byłem na koncercie KULTU i powiem Wam, że nie byłem miłośnikiem ich twórczości do czasu aż zobaczyłem ich na żywo. Chłopaki graja naprawdę solidne koncerty, każdy ok. 3 godzin. Wychodząc nie wiedziałem jak sie nazwym, a w uszach brzmiało przez jakiś tydzień jeszcze. Jeśli będzieci mieli okazję idźcie koniecznie. Kazik to równy chłop, a kapela sie nie oszczędza bez względu czy grają w metropolii czy w mieścinie. Dla nich każdy fan jest taki sam. Za to mam do nich wielki szacunek ! Odpowiedz Link