edytkus 06.10.08, 17:18 czy osoba ktora byla juz kiedys zainteresowana ale zmienila adres zamieszkania musi zarejestrowac sie ponownie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: voting registration 06.10.08, 17:29 chyba tak, ja napisalam list do mojego town hall, ze prosze mnie zmienic na voters registration list i tyle. Jak poszlam glosowac w nowym miejscu to juz bylam tam wpisana. Odpowiedz Link
kisiulak Re: voting registration 06.10.08, 17:37 idz na www.voteforchange.com, tam moze sprawdzic czy jestes zapisana. Jak zaczniesz wypelniac ankiete i zaznaczysz ze nie wiesz czy jestes zapisana to Ci pokaze. Sama to sprawdzilam. Odpowiedz Link
iamhotep Re: voting registration 06.10.08, 19:48 Jesli "voting district" nie jest inny rejestrowac na nowo sie nie trzeba. Wystarczy dokonac zmiany adresu w rejestrze. Odpowiedz Link
edytkus Re: voting registration 06.10.08, 20:08 nie wymienilam jeszcze prawa jazdy na nowe z nowym adresem, czy to znaczy ze moge zaglosowac w tym samym miejscu gdzie ostatnim razem? Odpowiedz Link
iamhotep Re: voting registration 06.10.08, 20:09 Jesli nie zmienilas dystryktu to prawdopodobnie tak. Odpowiedz Link
kisiulak Re: voting registration 06.10.08, 20:22 Na tej stronie co podalam jak Cie system znajdzie to pokaze Ci adres ktory maja zarejestrowany na Twoje nazwisko. Wtedy bedziesz wiedziala na 100%. Odpowiedz Link